Arturoo Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 ja i tarcze też lekko łoliwą niech se przeleci i długa w miasto :decayed: [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 21:15_________________________________________________nie no żartowałem :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 ja i tarcze też lekko łoliwą niech se przeleci i długa w miasto :decayed: jo proponuja wyciepać to nie bydzie żodnych bić
ROBERT Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 ja i tarcze też lekko łoliwą niech se przeleci i długa w miasto :decayed: [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 21:15_________________________________________________nie no żartowałem :gwizdanie: To co napisałem ( o tym smarze ) to prawda Przynajmniej tak się powinno robić :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Ale nie słyszałem żeby ktoś nówki tarcze toczył [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 21:17_________________________________________________ na jedno to jest coś w tym racji W czym ?
Arturoo Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 ja i tarcze też lekko łoliwą niech se przeleci i długa w miasto :decayed: [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 21:15_________________________________________________nie no żartowałem :gwizdanie: To co napisałem ( o tym smarze ) to prawda Przynajmniej tak się powinno robić :gwizdanie: wiem Roberto wiem ,pisałem ,że żartowałem przecież [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 21:18_________________________________________________ ja i tarcze też lekko łoliwą niech se przeleci i długa w miasto :decayed: jo proponuja wyciepać to nie bydzie żodnych bić na jedno to jest coś w tym racji W czym ? w tym powyżej
Arturoo Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Ogląda ktoś z Was mecz LM ? ja tylko palę LM[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 21:21_________________________________________________ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
badboy Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Ogląda ktoś z Was mecz LM ? ja oglądam ;-) przynajmniej dzisiaj jest mecz a nie cyrk, aktorstwo i jedno wielkie udawanie jakie miało miejsce wczoraj zresztą jak zwykle przez kobietki z barcelony...póki nie zaczną karać za to pier**lone udawanie, przestanę chyba oglądać tego typu mecze bo nic tylko się wk***iać przy tym, niech się zapiszą do ligi kobiet, c*py barcelońskie, opanowali cwaniactwo i udawanie do perfekcji.
H4mm3R Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0 :gwizdanie: Pisałem a Ty linka z klubowych wklejasz
andy_sky Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Ogląda ktoś z Was mecz LM ? ja oglądam ;-) przynajmniej dzisiaj jest mecz a nie cyrk, aktorstwo i jedno wielkie udawanie jakie miało miejsce wczoraj zresztą jak zwykle przez kobietki z barcelony...póki nie zaczną karać za to pier**lone udawanie, przestanę chyba oglądać tego typu mecze bo nic tylko się wk***iać przy tym, niech się zapiszą do ligi kobiet, c*py barcelońskie, opanowali cwaniactwo i udawanie do perfekcji. i żeby się jeszcze przez mecz wk****ać
badboy Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Ogląda ktoś z Was mecz LM ? ja oglądam ;-) przynajmniej dzisiaj jest mecz a nie cyrk, aktorstwo i jedno wielkie udawanie jakie miało miejsce wczoraj zresztą jak zwykle przez kobietki z barcelony...póki nie zaczną karać za to pier**lone udawanie, przestanę chyba oglądać tego typu mecze bo nic tylko się wk***iać przy tym, niech się zapiszą do ligi kobiet, c*py barcelońskie, opanowali cwaniactwo i udawanie do perfekcji. i żeby się jeszcze przez mecz wk****ać mam to we krwi od małego żywnie kibicuję każdy tam ma swoje banie
andy_sky Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Ogląda ktoś z Was mecz LM ? ja oglądam ;-) przynajmniej dzisiaj jest mecz a nie cyrk, aktorstwo i jedno wielkie udawanie jakie miało miejsce wczoraj zresztą jak zwykle przez kobietki z barcelony...póki nie zaczną karać za to pier**lone udawanie, przestanę chyba oglądać tego typu mecze bo nic tylko się wk***iać przy tym, niech się zapiszą do ligi kobiet, c*py barcelońskie, opanowali cwaniactwo i udawanie do perfekcji. i żeby się jeszcze przez mecz wk****ać mam to we krwi od małego żywnie kibicuję każdy tam ma swoje banie w życiu tyle wk..... po co następnymi głowę zawracać nie będę chyba kibicem piłkarsim :gwizdanie:
badboy Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Ogląda ktoś z Was mecz LM ? ja oglądam ;-) przynajmniej dzisiaj jest mecz a nie cyrk, aktorstwo i jedno wielkie udawanie jakie miało miejsce wczoraj zresztą jak zwykle przez kobietki z barcelony...póki nie zaczną karać za to pier**lone udawanie, przestanę chyba oglądać tego typu mecze bo nic tylko się wk***iać przy tym, niech się zapiszą do ligi kobiet, c*py barcelońskie, opanowali cwaniactwo i udawanie do perfekcji. i żeby się jeszcze przez mecz wk****ać mam to we krwi od małego żywnie kibicuję każdy tam ma swoje banie w życiu tyle wk..... po co następnymi głowę zawracać nie będę chyba kibicem piłkarsim :gwizdanie: jeśli do teraz nie jesteś, to już chyba nie będziesz ja nim jestem
Rekomendowane odpowiedzi