jarko Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 Łatwiej będzie wymienić te mocniejsze :gwizdanie: I nie patrz na statystyki bo w kilku krajach są takie perełki jak na Ukrainie masz dwie drużyny a reszta raczej słaba... I tam poziom jest niższy jak u Nas, a te dwie drużyny regularnie graja dobrze w LM i LE :gwizdanie: Podobnie w Serbii, Rumunii, Szwecji, Szwajcarii i kilku innych krajach
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 słaba nie słaba ale ciekawa poziom ligi też powoli się podnosi
moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 słaba nie słaba ale ciekawa skoro wam sie podoba to gitara
jarko Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 To że Nasi rodowici grajkowie są słabi nie znaczy że piłkarze grający w ekstraklasie też :gwizdanie: Coraz więcej u Nas kadrowiczów z różnych krajów, coraz lepsi piłkarze do Nas przychodzą... Brakuje nam jeszcze profesjonalnych kadr szkoleniowych :gwizdanie: Niestety ale przez ostatnie lata u Nas się nauczono ze na boisko to się wychodzi o tak, pobiegać a wyniki to sie przy zielonym stoliku załatwia... I właśnie przez to powstała pewne luka, bo przez kilkanaście lat u Nas nikt zbyt bardzo trenowaniem się nie przejmował... Spadki, awanse, puchary - wszystko było ustawione już od najniższej ligi :gwizdanie:
moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Widziałem wczoraj w TV , masakra :shocked:
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 szybki weekendowy zestaw w typerze wrzucony
stanley Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 ałć Hard injury of Carcela! czysty murzyński ściul
Skyliner89 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 ałć rLBENpn_u0g "Złamany nos, żuchwa i kości twarzoczaszki, wybite zęby, wstrząśnienie mózgu - to skutek kopnięcia w głowę piłkarza Standardu Liege Mehdiego Carceli przez rywala we wtorkowym meczu decydującym o mistrzostwie Belgii." Źródło: Sport.Onet
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 kto pod kim dołki kopie.... To wydaje się wręcz niewiarygodne, ale istnieje zagrożenie, że zaplanowany na 9 czerwca mecz Polska - Francja na PGE Arenie w Gdańsku odbędzie się bez udziału publiczności. A to dlatego, że policja wyda negatywną opinię na temat możliwości rozegrana na gdańskim obiekcie na EURO 2012 imprezy masowej - donosi "Dziennik Bałtycki". tUSK ty debilu sami się wkopali we własne śmieszne pomysły co za idioci nami rządzą buahahahahahhahahahhha :polew: :polew:
Kamyk Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 a póki co, kończy się sezon również w najlepszej lidze świata i trzeba będzie poczekać prawie 3 miechy na następny nie wiem, co ja będę w weekendy robił ........ Premier League 2010-11 Season Respective
Bieniek Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Znowu zgarnalem tytul miesiaca?? :kox: :kox:
Wihajster Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Znowu zgarnalem tytul miesiaca?? :kox: :kox: głupi zawsze ma szczęście
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 a póki co, kończy się sezon również w najlepszej lidze świata i trzeba będzie poczekać prawie 3 miechy na następny straszne
jarko Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 Znowu zgarnalem tytul miesiaca?? :kox: :kox: głupi zawsze ma szczęście nie wiem, co ja będę w weekendy robił ........ Do ludzi wyjdź, może jakiś spacer Albo, uwaga - szaleństwo - może na jakąś imprezkę sobotnio wieczorną się wybierz
Bieniek Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Znowu zgarnalem tytul miesiaca?? :kox: :kox: głupi zawsze ma szczęście :ssij:
Madas Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Znowu zgarnalem tytul miesiaca?? :kox: :kox: gratuluję
Gość Damian A4 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Czy możecie chociaż jeden dzień dać mi spokój i przestać pier**lić o polskich kopaczach Mam taką propozycje...Ligi Typeró się tyczy Nie lepiej co tydzień wrzucać po mniej meczów niż raz w miesiącu za to ze 40 spotkań??? bez sensu Panowie
Rekomendowane odpowiedzi