kubson Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Holandia wygra z zapasem, Niemcy nie mają obrony i siłe ognia z przodu . z Portugalii Ronaldo coś strzeli, goli sie dziś naoglądamy
David Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 i to jest wlasnie pilka,Dania gol szczesliwie i prowadza chociaz sete mial Robben i Van Persie
pastaldo Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Niestety jak pomyślę o naszej drużynie narodowej to mi się patriotyzm wyłącza Jak wyjdziemy z grupy to chyba tylko dzięki sędziom którzy nam będą pomagać tak jak wczoraj albo przeciwnicy wywieszą biała flagę
Janekx Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Holandia wygra z zapasem, Niemcy nie mają obrony i siłe ognia z przodu . z Portugalii Ronaldo coś strzeli, goli sie dziś naoglądamy no moze byc ciezko, pewnie coś dziś jeszcze wpadnie ale wątpie zeby wygrali.
wypsiu Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Robben gra identycznie jak w meczu finałowym Bayern Chelsea wypracuje akcje ale wykończenie tragedia .... Można być słabszym zespołem ale jak się ma dobrą obronę i jest się dobrze przygotowanym fizycznie to można wygrać nawet z taką drużyną jak Holandia ...
snajper1998 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 alez holendrzy jebali akcja za akcja
Cris Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 http://a4-klub.pl/sport-hobby-rozrywka-relaks-138/strefa-smiechu-5/index476.html#post2897002 :polew:
emil82 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 wyszło na to, że Holandia jest w gorszej sytuacji niż Polska Brawo Dania!
wrclaguna Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Tomasz Zimoch daje rade Polska - Grecja: Bramka Lewandowskiego (komentuje Tomasz Zimoch) - YouTube
heretic Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Niemcy klepią biedę z Portugalią, żenada na razie 72' no w końcu 1:0 dla Niemiaszków Niemiec czystej krwi Gomez załatwił Portugalie mam nadzieje, że się mecz rozkręci
Frimuś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 2 mecz tych mistrzostw i jest za***iście cos sie wkoncu dzieje..
chudy13101980 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- [/color] wyszło na to, że Holandia jest w gorszej sytuacji niż Polska Brawo Dania!zobacz sobie potencjał Holandii a Polski.
paput Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 zobacz sobie potencjał Holandii a Polski---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- wyszło na to, że Holandia jest w gorszej sytuacji niż Polska Brawo Dania!zobacz sobie potencjał Holandii a Polski.oj tam oj tam:decayed:
pastaldo Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------[/color] wyszło na to, że Holandia jest w gorszej sytuacji niż Polska Brawo Dania!zobacz sobie potencjał Holandii a Polski. Potencjał zalezy od punktu odniesienia
badboy Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------[/color] wyszło na to, że Holandia jest w gorszej sytuacji niż Polska Brawo Dania!zobacz sobie potencjał Holandii a Polski. samym potencjałem meczu się nie wygrywa
paput Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 szwaby jak zwykle "wszyscy grają a Niemcy i tak wygrywają" mam nadzieję że Holandia im dokopie i Roben w końcu coś ustrzeli
slawek72 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 No i wszystko skończyło się tak jak przypuszczałem, z tym że w pierwszym meczu bardziej obstawiałem remis, Holendrzy chyba za bardzo napomopwali ten balonik. Ale mniejsza o to, na przemian z meczem Niemiaszków oglądałem mecz Brazylia-Argentyna- niezła"naparzanka", a trzeci gol Mesiego niesamowity... A poza tym Robert Lewandowski o krok od Manchesteru United - Onet Sport
Rekomendowane odpowiedzi