Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 przestańcie pier**lić... napijmy się razem rozmawiałem z Jarkiem-tylko tyle pozostało... zdrowie po szklance za naszych im też łatwo nie jest
domjenick Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 ...a Jarek był taki nakurwiony we Wrocku, żę nie dało rady z nim rozmawia...
Knob Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Tak jak mikaszi napisał: gdyby nie gospodarze, to nas na tych mistrzostwach nie było. Ponoć wegług statystyk to byliśmy najsłabszą drużyną turnieju. Jeśli zajmiemy przedostatnie miejsce w turnieju, to już sukces. Mamy dwa punkty, w najlepszym wypadku możemy zająć trzynaste miejsce (jak Holandia przegra to 0, jak Irlandia to 0, i Szwecja to 0). Jak wygra Holandia i Szwecja, a Irlandia wygra jedną bramką to jesteśmy na szarym końcu, ale dla pociechy - z Włochami. Nieźle kalkuluje po tylu browarach, aż sam się dziwię
domjenick Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 sam miaem problemy, eby klei normlne zdania..
Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 sam miaem problemy, eby klei normlne zdania.. no chyba macie wesoło heheheh:grin::grin:
tomasz_gti Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 ...a Jarek był taki nakurwiony we Wrocku, żę nie dało rady z nim rozmawia... dziwisz sie bo ja wcale juz mi piwa brakuje
Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 juz mi piwa brakuje u nas wódki opór
domjenick Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 mi lód w szklance stopniał, ale wątpię, czy na rynku we wrocku jest tak samo...
Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 mi lód w szklance stopniał, ale wątpię, czy na rynku we wrocku jest tak samo...
tomasz_gti Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 mi lód w szklance stopniał, ale wątpię, czy na rynku we wrocku jest tak samo... każdy dzis sie napierd......li bo przeciesz na trzezwo tego nie idzie ogarnąć
domjenick Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 no wybacz... ja idę do lodówki 1 min, potem otwieram redbulla, wlewam do szklanki trochę whisky, lód, itd, potem siadam do kompa i okazuje się, że jestem już ostro najebany...trzeba zwolnić tempo, bo w połączeniu z wynikiem meczu-grozi zawałem...
insane_Infinity Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ale panowie w pierwszej połowie tzn 18 minutach było z 10 podejść pod Czeską bramkę ...daliśmy d*py aż miło ...sory ale mamy to wpisane w piłkarską historię od 40 lat... a myślałem że dziś wygramy z pepićkami ..i uj ...kokok uj ci w oko !!! ehhh dobrze że jutro wolne i mozna się napić ...
Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 czyli bez zmian Panie Smuda...---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- ...i tak nie byliśmy faworytammi... prawda i co zrobić zdrowie
insane_Infinity Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 a zdrowie przyjaciele ...ehhh to co za 4 lata gdzie obstawiacie UEFA ??
tomasz_gti Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 po ekipie Górskiego do tej pory żadnych sukcesów kur......wa nie bedzie nawet czego wspominać
Cristoforo Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 założyłem się ze swoją, i co przegrałem...d*py nie dostanę..do kogo mam mieć roszczenia? :-) w piz*... to wszystko :-(
Rekomendowane odpowiedzi