David Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 juventus sprzedal Diego f*ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smołkers Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Może w końcu coś się ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 juventus sprzedal Diego f*ck i remis na dzień dobry w tym roku wielki powrót Milanu na tron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smołkers Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Real też się nie popisał na starcie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Przecież juve przegrało 0 1 Jarko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Real też się nie popisał na starcie :naughty: Ciężko żeby przy takich roszadach od kopa ruszyli... Barcelona też jakiś czas rozkręcała maszynkę, a teraz tylko trybiki wymieniają na sprawniejsze. Trza im dać trochę czasu a myślę że będzie Przecież juve przegrało 0 1 Jarko Jeden pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 jestem ciekawy Juve - KKS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 jestem ciekawy Juve - KKS Rozmiarów porażki :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 zobaczymy :gwizdanie:, m.city i salzburg do ogrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Lech ich pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 zobaczymy :gwizdanie:, m.city i salzburg do ogrania :polew: to pojechałeś, widziałeś jakiś ostatni mecz m.city ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 widziałem ich mecz z grocklinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 widziałem ich mecz z grocklinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 widziałem ich mecz z grocklinem ale Milan na koniec wyskoczyl z transferami :gwizdanie: a Barca zrobila 2 dobre transfery i tyle wystarcza dobrze ze Real juz stracil 2 pkt do Barcy na koncu kazdy punkt sie moze liczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Milan kupuje samych popapranćow, ibra nigdy nie powinien trafić do Barcy, kałamaga mi to szkoda Eto'o Villa:eto:messi dali by wszystkim radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smołkers Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Ibra powinien trafić do Barcy , ale pod warunkiem że prezentował by się tak samo jak w interze Robinho za bezcen do Milanu jak dla mnie dobry transfer , szkoda tylko że włosi nie kupują nikogo na obronę :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 widziałem ich mecz z grocklinem to tamtego city już nie ma, jest inne i nie do ogrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Do ogrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Do ogrania Ale nie przez tak słabo grającego Lecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Do ogrania Ale nie przez tak słabo grającego Lecha dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi