danu44 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam Panowie Wlasnie zobaczylam ze jest tu watek o pilce noznej itp... Akurat na pilce noznej wcale sie nie znam i jakos tez mnie ten sport nie za bardzo interesuje. Ale widze ze jest tez rozmowa o stadionach ktore byly budowane na Euro 2012. Dzisiaj uslyszalam w radio ze decyzja ktora jakis czas temu byla odrzucona przez ministerstwo. Wczoraj wyrokiem Sadu zostala przywrocona i utrzymana w mocy. A chodzi o stadion Narodowy w Warszawie. Ponad 10 hektarow na ktorych stoi stadion, prawnie (decyzja sadu) nalezy do ludzi prywatnych. Jeszcze do niedawna ta ziemia nie kosztowala tak duzo, choc trudno mowic o ziemi w Warszawie ze jest niedroga... Dzisiaj ta ziemia pod stadionem kosztuje majatek.... i ktos za to bedzie musia prawowitym wlascicielom zaplacic. Mysle ze chyba zrobi to Panstwo. Pozdrawiam serdecznie Dana
NYNA Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Tak tym co sąd uchylił wyrok będą musieli dać albo 1 mld. zł albo równowartość w ziemi albo udziały w obiekcie pod warunkiem że wygrają to teraz w sądzie. Płacił będzie oczywiście skarb państwa.
danu44 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Tak tym co sąd uchylił wyrok będą musieli dać albo 1 mld. zł albo równowartość w ziemi albo udziały w obiekcie pod warunkiem że wygrają to teraz w sądzie. Płacił będzie oczywiście skarb państwa. Juz znalazlam to w internecie...wczoraj zapadl wyrok sadu. Spadkobiercy terenu pod Narodowym wygrali w sądzie
Gość B7rulez Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Oddał bym wszystko żebym tak mógł z żona o piłce porozmawiać
Gość B7rulez Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Ale życie w tym przypadku jest brutalne:decayed: Dawaj k**wa pilota:grin::grin: ---------- Post dopisany at 17:04 ---------- Poprzedni post napisany at 16:57 ---------- Proponuje zakończyć temat "patologicznie dotkniętej" polskiej piłki bo póki lesne dziady rządzą inaczej nie będzie:facepalm: Kluby się wzmacniają a chyba najbardziej Chelsea:kox::kox: ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ---------- www.chamsko.pl/demot/0_0_599966185_LOL__przez_Dexter_middle.jpg
jarko Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 Sorry kolego, ale zdecydowanie wolę rozmawiać o Polskiej kopanej jak takie foty podziwiać...
lukaszk Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Międzynarodowa Rada Piłkarska FIFA (IFAB) na specjalnym posiedzeniu w Zurychu zaakceptowała wprowadzenie technologii "goal-line" do rozgrywek piłki nożnej. Innowacyjna technologia ma opierać się na dwóch systemach: Hawk-Eye, przy pomocy kamer rozstawionych na boisku generuje on komputerową powtórkę obrazu. GoalRef, wykorzystuje pole magnetyczne, w przypadku gdy piłka ze specjalnie zainstalowanymi w niej czujnikami przekroczy linię bramkową, sędzia otrzymuje elektroniczny sygnał. Pierwszym testem mają dla niej być grudniowe Klubowe Mistrzostwa Świata i MŚ w Brazylii 2014.
akjam Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Jak zwykle będą i zwolennicy i przeciwnicy tematu...
jedrekx Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 no i mamy nowego selekcjonera.. ciekawe na jak długo kontrakt ma obowiązywać do końca eliminacji MŚ 2014
stanley Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Pupilek PZPNu... nie pier**l głupot PS. Szkoda, że odchodzi z Ruchu
akjam Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 No właśnie, tego szkoda! Życzę mu jak najlepiej!
Skyliner89 Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Pupilek PZPNu... nie pier**l głupot PS. Szkoda, że odchodzi z Ruchu Nie pier**le głupot... Wiem, że prawda boli... Do póki W PZPNie jest Lato, Piechniczek i kilka innych starych dziadów nic nie nie zmieni!!! Będzie to samo gówno co przez ostatnie lata . Polska piłka się stacza... Wprowadzić kuratora, rozwiązać to gówno i zacząć od nowa -> To jedyne wyjście. Potraficie tylko bluźnić trzy po trzy...
stanley Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Pupilek PZPNu... nie pier**l głupot PS. Szkoda, że odchodzi z Ruchu Nie pier**le głupot... Wiem, że prawda boli... Do póki W PZPNie jest Lato, Piechniczek i kilka innych starych dziadów nic nie nie zmieni!!! Będzie to samo gówno co przez ostatnie lata . Polska piłka się stacza... Wprowadzić kuratora, rozwiązać to gówno i zacząć od nowa -> To jedyne wyjście. Potraficie tylko bluźnić trzy po trzy... czyli wg Ciebie Fornalik jest **uja wartym trenerem... piszesz mi tu o starych dziadkach co mnie w ogóle nie interesuje a wcześniej napisałeś totalną brednie, że jest pupilem PZPNu A kogo Ty bys widział na tym stanowisku ?
akjam Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Pupilek PZPNu... nie pier**l głupot PS. Szkoda, że odchodzi z Ruchu Nie pier**le głupot... Wiem, że prawda boli... Do póki W PZPNie jest Lato, Piechniczek i kilka innych starych dziadów nic nie nie zmieni!!! Będzie to samo gówno co przez ostatnie lata . Polska piłka się stacza... Wprowadzić kuratora, rozwiązać to gówno i zacząć od nowa -> To jedyne wyjście. Potraficie tylko bluźnić trzy po trzy... Nie no bez przesdy. Fornalik zrobił wynik bez większych grajków i gwiazd więc nie mów, że wybór na selekcjonera to tylko dlatego bo tam są leśne dziadki...
Skyliner89 Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Pupilek PZPNu... nie pier**l głupot PS. Szkoda, że odchodzi z Ruchu Nie pier**le głupot... Wiem, że prawda boli... Do póki W PZPNie jest Lato, Piechniczek i kilka innych starych dziadów nic nie nie zmieni!!! Będzie to samo gówno co przez ostatnie lata . Polska piłka się stacza... Wprowadzić kuratora, rozwiązać to gówno i zacząć od nowa -> To jedyne wyjście. Potraficie tylko bluźnić trzy po trzy... czyli wg Ciebie Fornalik jest **uja wartym trenerem... piszesz mi tu o starych dziadkach co mnie w ogóle nie interesuje a wcześniej napisałeś totalną brednie, że jest pupilem PZPNu A kogo Ty bys widział na tym stanowisku ? Tego nie powiedziałem, że jest ujowym trenerem... ale został namaszczony przez Piechniczka... Jak leśne dziadki się zaczną wpierdzielać i dadzą swoich ludzi (m.in. ten sam sztab szkoleniowy zostanie) to będzie kiepsko... Jak Fornalik będzie miał wolną rękę w podejmowaniu decyzji, w wybraniu sobie ludzi do sztabu szkoleniowego to spoko. Liczyłem na Fornalika, Kasperczaka lub Nowaka
stanley Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Pupilek PZPNu... nie pier**l głupot PS. Szkoda, że odchodzi z Ruchu Nie pier**le głupot... Wiem, że prawda boli... Do póki W PZPNie jest Lato, Piechniczek i kilka innych starych dziadów nic nie nie zmieni!!! Będzie to samo gówno co przez ostatnie lata . Polska piłka się stacza... Wprowadzić kuratora, rozwiązać to gówno i zacząć od nowa -> To jedyne wyjście. Potraficie tylko bluźnić trzy po trzy... czyli wg Ciebie Fornalik jest **uja wartym trenerem... piszesz mi tu o starych dziadkach co mnie w ogóle nie interesuje a wcześniej napisałeś totalną brednie, że jest pupilem PZPNu A kogo Ty bys widział na tym stanowisku ? Tego nie powiedziałem, że jest ujowym trenerem... ale został namaszczony przez Piechniczka... Jak leśne dziadki się zaczną wpierdzielać i dadzą swoich ludzi (m.in. ten sam sztab szkoleniowy zostanie) to będzie kiepsko... Jak Fornalik będzie miał wolną rękę w podejmowaniu decyzji, w wybraniu sobie ludzi do sztabu szkoleniowego to spoko. Liczyłem na Fornalika, Kasperczaka lub Nowaka napisałeś, że pupilek PZPNu, czyli każdy wybrany przez tych ludzi trener byłby ich pupilkiem tak? Mogli sobie brać Engela, Kasperczaka czy kogokolwiek.... szkoda, że wybrali Fornalika
Skyliner89 Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Pupilek PZPNu... nie pier**l głupot PS. Szkoda, że odchodzi z Ruchu Nie pier**le głupot... Wiem, że prawda boli... Do póki W PZPNie jest Lato, Piechniczek i kilka innych starych dziadów nic nie nie zmieni!!! Będzie to samo gówno co przez ostatnie lata . Polska piłka się stacza... Wprowadzić kuratora, rozwiązać to gówno i zacząć od nowa -> To jedyne wyjście. Potraficie tylko bluźnić trzy po trzy... czyli wg Ciebie Fornalik jest **uja wartym trenerem... piszesz mi tu o starych dziadkach co mnie w ogóle nie interesuje a wcześniej napisałeś totalną brednie, że jest pupilem PZPNu A kogo Ty bys widział na tym stanowisku ? Tego nie powiedziałem, że jest ujowym trenerem... ale został namaszczony przez Piechniczka... Jak leśne dziadki się zaczną wpierdzielać i dadzą swoich ludzi (m.in. ten sam sztab szkoleniowy zostanie) to będzie kiepsko... Jak Fornalik będzie miał wolną rękę w podejmowaniu decyzji, w wybraniu sobie ludzi do sztabu szkoleniowego to spoko. Liczyłem na Fornalika, Kasperczaka lub Nowaka napisałeś, że pupilek PZPNu, czyli każdy wybrany przez tych ludzi trener byłby ich pupilkiem tak? Mogli sobie brać Engela, Kasperczaka czy kogokolwiek.... szkoda, że wybrali Fornalika Poniosło mnie dlatego tak napisałem... Fornalik został namaszczony przez Piechniczka, a jak wiadomo Piechniczek ma siłę przebicia. Pupilkiem PZPN to prędzej byłby Engel. Szczerze to wolałbym bardziej na stanowisku selekcjonera Nowaka lub Kasperczaka.
Rekomendowane odpowiedzi