Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Barca od poczatku gra slabo.

Rozni ich tylko szczescie w koncowkach meczow.

Co zauwazylem,ze Real sie rozpedza,a Barca w miejscu truchta.Z wiekszym,lub mniejszym szczesciem.

Tutaj upoatruje szansy na pogon.

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I akcja kox! :kox:

Opublikowano

I farciarze znowu w doliczonym czasie gry strzelaja gola:doh::doh::doh::doh::facepalm:

Opublikowano
I farciarze znowu w doliczonym czasie gry strzelaja gola:doh::doh::doh::doh::facepalm:
jacy farciarze??90min gry na połowie Celticu :whistling:
Opublikowano

Oj Wihu mnie styl barcy i posiadanie pilki nie przekonuje...

Juz powinienes to wiedziec.

Jeszcze powiesz,ze zagrali super mecz:grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
Oj Wihu mnie styl barcy i posiadanie pilki nie przekonuje...

Juz powinienes to wiedziec.

Jeszcze powiesz,ze zagrali super mecz:grin::grin::grin::grin:

nie zagrali super meczu ale zwycięstwo jak najbardzej zasłużone :decayed:

Opublikowano

Moze i tak,ale to dalej barca:grin::grin::grin:

Peace!:decayed:

Opublikowano

No wymęczyli to zwycięstwo ostatkiem sił.

Opublikowano

ważne, że United odrobiło stratę i wygrało :good:

Opublikowano

Jak to Angole! :wink4: Do koća grali! Meczu nie oglądałem ale wynik w pewnej chwili był mocno zastanawiający ale później wróciło wszystko do normy. :grin:

Opublikowano

a Juventus kolejny remis :kwasny: jak mozna zremisowac na wyjezdzie z Chelsea a nie wygrac z mistrzem Danii :facepalm: 2 powody : brak klasowego napastnika i slaba motywacja na slabszy zespol :thumbdown:

Opublikowano
a Juventus kolejny remis :kwasny: jak mozna zremisowac na wyjezdzie z Chelsea a nie wygrac z mistrzem Danii :facepalm: 2 powody : brak klasowego napastnika i slaba motywacja na slabszy zespol :thumbdown:

Jak zarząd JUVE będzie skąpić kasę na wzmocnienia to tak się będzie działo... Na razie najlepszy mecz to był ze Smerfami... Teraz trzeba wygrać wszystkie mecze, żeby wyjść z grupy...

Falcao byłby idealny. Tylko cena zaporowa. Podobno Real interesuje się Falcao. Kupili by go, a do Nas by powędrował G. Higuain :decayed:, ale znając Marotte to d*pa będzie nie napastnik światowej klasy. Co myślisz Dawidzie o Fernando Llorente?

Opublikowano

Jak zarząd JUVE będzie skąpić kasę na wzmocnienia to tak się będzie działo... Na razie najlepszy mecz to był ze Smerfami... Teraz trzeba wygrać wszystkie mecze, żeby wyjść z grupy...

Falcao byłby idealny. Tylko cena zaporowa. Podobno Real interesuje się Falcao. Kupili by go, a do Nas by powędrował G. Higuain :decayed:, ale znając Marotte to d*pa będzie nie napastnik światowej klasy. Co myślisz Dawidzie o Fernando Llorente?

ewidentnie potrzeba napastnika,takiego lisa pola karnego,kiedys byl Inzaghi,pozniej Trezeguet,powiem Ci ze po cichu licze na Llorente zima,ale nie wiem czemu cos mi podpowiada ze on pojdzie do Anglii,chociaz podobno z nami juz ustalil warunki kontraktu,wiec jakas nadzieja jest

Higuan potrzebuje 5 sytuacji aby strzelic raz do tego kosztowalby az 30 mln albo wiecej lepiej juz sprobowac Dzeko wyciagnac,Falcao albo Cavani to marzenie ale spelnic je moga tylko kluby z petrodolarami oraz Real/Barca

Opublikowano

Jak obstawiacie dzisiejszy wynik meczu BVB - RM? :kox:

Opublikowano
Jak obstawiacie dzisiejszy wynik meczu BVB - RM? :kox:

0:0, ale bedzie walka cios za cios

Wysłane z mojego MT11i

Opublikowano

1-3 dla Realu

Opublikowano

gol Lewandowski :kox:

---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ----------

2-1

Opublikowano

Ładny dla oka mecz :decayed:. Jak na razie Polacy na +.

BVB 2:1 real :decayed::kox::shock3:

Opublikowano
Ładny dla oka mecz :decayed:. Jak na razie Polacy na +.

BVB 2:1 real :decayed::kox::shock3:

co taki zdziwiony:whistling: