badboy Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 nic nie trwa wiecznie, nawet dominacja barcelony. dzisiaj kolejne derby, które mnie osobiście bardziej interesuje. Auf geht's Bayern, Mia San Mia:decayed:
jarko Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 Pep wyczuł co się święci i nie został w Barcelonie na dłużej Czy Ty naprawdę wierzysz w to że Pep to taki świetny treneiro i ojciec wszystkich Barcy sukcesów z ostatnich lat ? Moim zdaniem kilku cichych bohaterów tej dobrej passy było... Bodajże do meczu remisowego z Realem wygrywali wszystko i z dużą łatwością. Wiadomo że nic nie trwa wiecznie, i kiedyś musiał przyjść większy kryzys ekipy grającej ze sobą dłuższy czas... Stało się to teraz i tyle. Na pewno ja bym nie wyciągał na tym etapie żadnych daleko idących wniosków. Do tego trzeba jeszcze conajmniej z miesiąca, ot takie moje zdanie.
aborygen Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 nie, Pep jak dla mnie na razie nie jest wielkim trenerem - masz rację wkomponował się w szczyt formy Mesiego,Xaviego, ...., oraz moim zdaniem najlepszego piłkarza barcy Iniesty i na tym koniku jechali wszyscy nic nie zmieniali w taktyce ale zapomnieli że inni się uczą obecnie barca jest bez trenera a Vilanova - to może przyszłość ale obecnie niestety nie z drugiej strony - niech im daja jeszcze większe wypłaty wszedzię jest kryzys a oni maja po kilka , kilkanaście milionów euro za sezon sa zajęci reklamą, spotkaniami i czasami kobietami
jarko Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 Ale jak oni mieli zmieniać coś w taktyce skoro pod właśnie taką byli szkoleni ileś tam lat. To jest proces, który buduje się praktycznie od wieku tramparza szlifując pewne boiskowe zachowania związane z daną taktyką. Oczywiście, robi sie korekty pod konkretnego rywala i predyspozycje dla szczególnych piłkarzy. Barcelona gra tak że to przeciwnik ma sie zawsze dostosowywać do jej stylu. Tam nic się wielkiego nie zmienia, ew. do wymiany słabe ogniwa.
aborygen Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 niop właśnie albo taktyka albo słabe ogniowo obecnie tych słabych ogniw jest więcej niż dobrych
Blachu Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 dzisiaj kolejne derby, które mnie osobiście bardziej interesuje.Auf geht's Bayern, Mia San Mia:decayed: Dokładnie Bayern!
Damian Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Na Orange Sport czyli z hoyowym komentarzem
Blachu Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Na Orange Sport czyli z hoyowym komentarzem Pewnie bardziej hoyowy komentarz niż BVBorka to nie będzie
Kamyk Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 jak na moje - bardzo nudny mecz bez historii ..... zgodzicie się ?
stanley Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 jak na moje - bardzo nudny mecz bez historii .....zgodzicie się ? ostatni mecz Śląska z Widzewem bardziej mi zaimponował
P-U-M-A Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 jak na moje - bardzo nudny mecz bez historii .....zgodzicie się ? Nie zgadzamy się Lepsi wygrali:wink: Gratulację :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ---------- dzisiaj kolejne derby, które mnie osobiście bardziej interesuje.Auf geht's Bayern, Mia San Mia:decayed: Dokładnie Bayern! :kox::kox::kox::kox:
Blachu Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 jak na moje - bardzo nudny mecz bez historii .....zgodzicie się ? Nie zgadzamy się Lepsi wygrali:wink: Gratulację :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ---------- dzisiaj kolejne derby, które mnie osobiście bardziej interesuje.Auf geht's Bayern, Mia San Mia:decayed: Dokładnie Bayern! :kox::kox::kox::kox: Kolejny kibic Bayernu?
Blachu Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Guardiola ściągnął kibiców :-D Co za podejście Sorry, ale ja już "naście" lat lat z Bayernem Ten klub albo się kocha, albo nienawidzi, i żaden Guardiola tego nie zmieni, ale mniejsza o to
P-U-M-A Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 jak na moje - bardzo nudny mecz bez historii .....zgodzicie się ? Nie zgadzamy się Lepsi wygrali:wink: Gratulację :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ---------- dzisiaj kolejne derby, które mnie osobiście bardziej interesuje.Auf geht's Bayern, Mia San Mia:decayed: Dokładnie Bayern! :kox::kox::kox::kox: Kolejny kibic Bayernu? W tym roku 10lat:wink: ---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ---------- Guardiola ściągnął kibiców :-D Toś napisał:grin::grin::grin:
jarko Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 Kurde, jak można niemcom kibicować...
kivlov Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Ja mam na zawsze w mym sercu Barcelonę (od dzieciństwa) oraz AC MIlan. U nas w kraju najbardziej lubię Legię, ale fanatycznym kibicem nie jestem. To, ze jestem fanem Barcelony nie oznacza, że jestem przeciwnikiem Realu. Będę im kibicował w lidze mistrzów.
Blachu Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Kurde, jak można niemcom kibicować... Jak widać można. Tak samo jak innym klubom... Można by na ten temat dużo napisać Bayern jest zły, a "polska" Borussia dobra? PS: dla przypomnienia w Borussi Dortmund gra trójka Polaków: Robert Lewandowski, Jakub Błaszczykowski i Łukasz Piszczek :polew:
jarko Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 Niemcy to niemcy i nie ważne ilu Polaków w jakiej drużynie gra... Dziadki w grobach się dobrze muszą przewracać
Rekomendowane odpowiedzi