Bieniek Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Psg to nie poziom 1/4 LM. Wydaje mi sie,ze juve tak samo. Najciekawiej bedzie z BVB. Ciekawy jestem co Lewy pokaze.
Kamyk Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Pary 1/4 finału Ligi Europy: Chelsea - Rubin Kazań Tottenham - FC Basel Fenerbahce - Lazio Benfica - Newcastle
pepik Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 fajne parynajciekawsze mecze to chyba PSG/Barca i Bayern/Juve jak sie wam wydaje ? Bayern - Juve tak, to jest najbardziej wyrównana para i niewątpliwie najciekawsze starcie. Co do PSG - Barca tutaj nie mam wątpliwości, że dla Barcy to będzie spacerek, oglądałem kilka meczów PSG i w obecnej formie to nie mają szans w tym starciu, PSG gra strasznie słabo. BVB dobrze trafiło i wydaje się, że bez problemu awansują do półfinału podobnie jak Real. Losowali które pary mogą się spotkać w półfinałach?
Skyliner89 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Juventus - Bayern -> będzie ciekawie . Nikt na nich nie stawia. Tak jak na Włochów na Euro...
Kamyk Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 statystycznie - Borussia wygrala 1 z 9 ostatnich meczow w pucharach, gdy grala z jakakolwiek z druzyn z Hiszpanii (Real w tych rozgrywkach) poza tym 4 remisy i 4 porazki ciekawe, prawda?
akjam Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 ciekawe pary LM ---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ---------- [TABLE=align: center] [TD=class: tdrow2, align: center] Malaga CF [/TD] [TD=class: tdrow2, align: center] Borussia Dortmund [/TD] [TD=class: tdrow1, align: center] Real Madryt [/TD] [TD=class: tdrow1, align: center] Galatasaray Stambuł [/TD] [TD=class: tdrow2, align: center] Paris Saint Germain [/TD] [TD=class: tdrow2, align: center]FC Barcelona [/TD] [TD=class: tdrow1, align: center] Bayern Monachium [/TD] [TD=class: tdrow1, align: center] Juventus FC [/TD] [/TABLE] fajne parynajciekawsze mecze to chyba PSG/Barca i Bayern/Juve jak sie wam wydaje ? W trzech parach raczej nie ma co szukać jakiejś sensacji i wg mnie Barca, BVB i RM będą bili się o finał a Bayern - Juve... Hm... Tutaj na ta chwilę nie widze faworyta ale wiadomo, że może zdarzyć się wszystko (pomyłki sędziów, etc.) i to dotyczy wszystkich meczy.
Damian Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Psg to nie poziom 1/4 LM.Wydaje mi sie,ze juve tak samo. Najciekawiej bedzie z BVB. Ciekawy jestem co Lewy pokaze. Juve ? Ty mówisz poważnie czy jaja sobie robisz?
stanley Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 rośnie nam nowa gwiazda ligi: Miłosz Przybecki ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- PS. Dosyć ciekawa strona Portal piłkarski o piłkarskiej Bundeslidze i forum plotek transferowych - - transfermarkt.pl
P-U-M-A Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Odpowiednik znanej niemieckiej już strony:wink:
Bieniek Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Psg to nie poziom 1/4 LM.Wydaje mi sie,ze juve tak samo. Najciekawiej bedzie z BVB. Ciekawy jestem co Lewy pokaze. Juve ? Ty mówisz poważnie czy jaja sobie robisz? Calkowicie powaznie i nie interesuje mnie personalne sympatie...
PABLO Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Skandal w Grecji, dożywotnia dyskwalifikacja! - Sport - WP.PL
Damian Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Moim zdaniem Juve jest mocne a w obronie są zgrani jak mało kto nie mówiąc kto stoi między słupkami ;-) Takie moje zdanie. Juve to typowo włoska drużyna. Potrafią się zmotywować też porządnie. Wcale się nie zdziwie jeśli przejdą Bayern ale to są być może zbyt daleko wysunięte wnioski. We will see ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:07 ---------- Swego czasu Mourinho gadał że nie chciał by trafia na nich w fazie pucharowej:wink:
Skyliner89 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Przewagą Juventusu jest zgranie, bardzo dobra atmosfera w drużynie i gra zespołowa. Bramkarz: Gigi Buffon -> klasa światowa. Obrona solidna. Chodź jest ich tylko trzech w obronie. Pomoc -> też bardzo mocny punkt Juve. Na czele z Andrzejem Pirlo. Najsłabszy punkt to niestety: Atak. Duet Giovinco - Vucinic -> . Znając życie Conte postawi na Giovinco i Vucinicia, zamist na Fabio Q - Matri (bardzo dobrze ze sobą współpracowali. Było to widać w rewanżowym meczu z Celticiem). Jeżeli chodzi o Bayern to nie mają tak solidnej obrony jak Juventus. Arjen Robben często gra zbyt indywidualnie co wkur kolegów z drużyny. Zresztą komentatorzy o tym mówili podczas rewanżowego meczu z Arsenalem. Jak Robben leci z piłką to inni piłkarze nie idą za akcją bo wiedzą, że Robben do nich nie poda . Nie podaje do lepiej ustawionych kolegów... Pomoc Bayern ma bardzo solidną. To prawdopodobnie będzie wyrównany mecz, ale ciężko wskazać na tą chwilę faworyta. Wszystko okaże się 2 Kwietnia .
Blachu Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Chyba rewanż z Arsenalem był jedynym meczem Bayernu, który oglądaliście Robben w tym sezonie jest tylko rezerwowym, tak jak i Gomez. Za nich grają Muller i Mundzukić... Po za tym to był chyba jeden z dwóch najgorszych meczów Bayernu w tym sezonie (pierwszy był z BATE). Więc jeśli sugerujecie się nim oceniając Bayern to wasza sprawa... Juve ma dobrą obronę, ale Bayern wcale nie gorszą. Większość bramek, które stracili to jakieś "strzały życia", czy kuriozalne sytuacje (rykoszety itp). Zdarzyła się też wpadka Neuera, czytaj bramka Poldiego na Emirates Stadium. O pomocy i napadzie Bayernu nie będę wspominał, każdy chyba wie o co i jak. Szkoda, że rewanż z Arsenalem zagrali na pół gwizdka, ale taka wpadka się przyda na przyszłość... Jak zagrają na swoim normalnym poziomie to awansują dalej
pepik Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Kujawsko-Pomorskie: Wypadek autokaru z kibicami. Dwie osoby nie żyją Wypadek autobusu z kibicami Lechii Gdańsk...2 osoby nie żyje, 12 w ciężkim stanie w szpitalu
P-U-M-A Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Przewagą Juventusu jest zgranie, bardzo dobra atmosfera w drużynie i gra zespołowa.Bramkarz: Gigi Buffon -> klasa światowa. Obrona solidna. Chodź jest ich tylko trzech w obronie. Pomoc -> też bardzo mocny punkt Juve. Na czele z Andrzejem Pirlo. Najsłabszy punkt to niestety: Atak. Duet Giovinco - Vucinic -> . Znając życie Conte postawi na Giovinco i Vucinicia, zamist na Fabio Q - Matri (bardzo dobrze ze sobą współpracowali. Było to widać w rewanżowym meczu z Celticiem). Jeżeli chodzi o Bayern to nie mają tak solidnej obrony jak Juventus. Arjen Robben często gra zbyt indywidualnie co wkur kolegów z drużyny. Zresztą komentatorzy o tym mówili podczas rewanżowego meczu z Arsenalem. Jak Robben leci z piłką to inni piłkarze nie idą za akcją bo wiedzą, że Robben do nich nie poda . Nie podaje do lepiej ustawionych kolegów... Pomoc Bayern ma bardzo solidną. To prawdopodobnie będzie wyrównany mecz, ale ciężko wskazać na tą chwilę faworyta. Wszystko okaże się 2 Kwietnia . Widać że obserwujesz tylko Juventus.
Skyliner89 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Akurat liga niemiecka mnie nie interesuje tak bardzo jak Serie A. Od czasu do czasu oglądnę jak gra Bayern czy BVB. Wszystko okaże się 2 kwietnia .
Rekomendowane odpowiedzi