aborygen Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Fabregas jest słaby niemiłosiernie od momentu przejścia do Barcelony Z drugiej strony to nie pierwszy taki przypadek że zawodnik w Anglii był dobry a po przejściu do ligi hiszpańskiej nie może się odnaleźć. Ale Fabregas zawsze był wolny i to niestey widać.
stanley Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Szkoda mi tych Chłopaków z Polonii W. przez ściula prezesa paka się rozleci
jarko Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 Smolarek w ostatniej minucie uratował Ruch
stanley Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Smolarek w ostatniej minucie uratował Ruch brak mi słów Miałem iśc na mecz, ale mamy małe problemy zdrowotne z dzieckiem, więc odpuściłem, ( na szczęście) Po 10 minutach oglądania live na C+ przełączyłem z nerwów na multiligę Moża by essej napisać na temat gry Ruchu... niekoniecznie w formie pozytywnej
Dumel Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Szkoda mi tych Chłopaków z Polonii W. przez ściula prezesa paka się rozleci Niestety takie są polskie realia.. ;/ w I lidze jak co roku cuda zaczynają się dziać.. i mniej zamożne kluby z solidną paką na koniec rundy wszystko przegrywają..
Skyliner89 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Słabe . Franek Smuda czyni cuda . Nowy trener Wisły Kraków
stanley Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Słabe .Franek Smuda czyni cuda . Nowy trener Wisły Kraków czyni cuda, to dziewczyna z pierwszego planu
chudy13101980 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 van persie and co teasing kids and showing off their skills - YouTube
stanley Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 van persie and co teasing kids and showing off their skills - YouTube jak nasza trójka z Dortmundu
Matek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Słabe .Franek Smuda czyni cuda . Nowy trener Wisły Kraków czyni cuda, to dziewczyna z pierwszego planu "Proste zarwiesz noc z niekumatą a ona przyjdzie z tatą a za nimi prokurator. " Ciekawie dzieje się także w II Lidze zachodniej gdzie szanse na awans do I Ligi mają jeszcze trzy drużyny (Bytovia, Chojniczanka, ROW Rybnik) No i nic mnie tak nie denerwuje jak gra Piasta w Pucharze UEFA:facepalm: Ruch już bez szans na spadek prawda? Podbeskidzie jutro gra z Widzewem, Bełchatów z Piastem. Gdyby Ruch przegrał na Jadze a Bełchatów wygrał w Gliwicach równają się punktami i co decyduje.. Bilans bramkowy czy H2H? (Bełchatów -15, Ruch -12)
jarko Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ruch już nie spada, ma lepszy bilans meczowy.
mariuszsmietana Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Brawa dla Podbeskidzia!!! Z tego powodu trzeba sie dzis naj:drunk: Grali do konca. Zawsze z zaangazowaniem. Oby jeszcze Termalica nie odpuscila.....
Matek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dla Podbeskidzia brawa sie należą, ale mi strasznie szkoda Bełchatowa.. Swoją drogą ciężko im będzie zatrzymać braci Mak na swoim podwórku
swiezak84 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 wlasnie wróciłem z łazienkowskiej nie wiem czy mecz byl ustawiony czy nie ale legia naprawde niezle zagrala. za to slask nie gral kompletnie nic Legia mistrz mistrz mistrz!!! p.s. gorzej ze od nowego sezonu to nie bedzie mial kto tam grac, jedni koncza drudzy przechodza gdzie indziej...
mariuszsmietana Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dla Podbeskidzia brawa sie należą, ale mi strasznie szkoda Bełchatowa.. Swoją drogą ciężko im będzie zatrzymać braci Mak na swoim podwórku Fakt, szkoda. Uwzgledniajac wyniki rundy wiosennej Belchatow byl w pierwszej piatce. Tak samo Podbeskidzie. To pokazuje jak slaba jest ta liga. Szkoda takze Polonii. Tacy ludzie jak Krol powinni miec dozywotni zakaz "inwestowania" w polski sport. Az dziw bierze ze kibice nie wymierzyli sprawiedliwosci.... Co do mistrzostwa, to Legii nalezalo sie jak psu buda. Bezkonkurencyjna jezeli wezmieny pod uwage caly sezon. Nowy prezes tez na plus:thumbup1:
Damian Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jedyną wadą tego sezonu jest fakt że Wisła nie spadła
Rekomendowane odpowiedzi