mariuszsmietana Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 United:facepalm: Zero koncepcji i charateru. Jakbym Wisłe widzial:kox: 0:4 a jeszcze pol godzinki:decayed:
Dumel Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 United:facepalm: Zero koncepcji i charateru. Jakbym Wisłe widzial:kox: Od jakiegoś czasu obserwuję że Ty to masz chyba jakieś kompleksy na punkcie Wisły..
chudy13101980 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 I po derbach:dance: Dobry dzień dla mnie.
Damian Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 No widzisz, Kompleksem bym tego nie nazwal:facepalm:
Kamyk Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 na blogu Michała Okońskiego ktoś napisał że MU w tym sezonie zajmie 6-8 miejsce to bardzo możliwe Citizens pokazali świetny futbol przyjemnie było patrzeć a "opór" MU w środku pola wołał o pomstę do nieba ...... załamka
stanley Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 na blogu Michała Okońskiego ktoś napisał że MU w tym sezonie zajmie 6-8 miejsceto bardzo możliwe Citizens pokazali świetny futbol przyjemnie było patrzeć a "opór" MU w środku pola wołał o pomstę do nieba ...... załamka "na szczęście" nie oglądałem
Dumel Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 No widzisz, Kompleksem bym tego nie nazwal:facepalm: a ja jednak zostanę przy swoim.. bo wydaje mi się że nawet gdy będziemy poruszać tematy ligi księżycowej to Ty i tak coś wtrącisz anty Wisła.. a to nic innego jak kompleksy'.. więc skończy już to swoje pier.. bo zalatuje jak na forum pejsów
Kamyk Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 chociaz to YT, to bardzo pasuje tutaj .... Carlsberg Presents That Premier Feeling - YouTube
stanley Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Bartlomiej Pawłowski Amazing Goal - Niesamowity gol ( Malaga vs Real Valladolid ) - YouTube
Kamyk Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Twarowski : Moussa Dembele, czyli jedyny człowiek na świecie który balansem ciała potrafi zgubić własny cień
Wihajster Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 [h=1]Manchester United 1-2 West Bromwich[/h]
Kamyk Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 qr** wczoraj pijany , dzisiaj chyba też będę musiał to jest jakiś dramat po prostu .... co tam się na tym Old Trafford dzieje ????? no ja pierd.... ktoś tam nad tym panuje ?
Kamyk Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Ferguson pewnie w szoku pamiętam jak Scholesa ściągał z emerytury rok temu może tak sam by doopę ruszył i coś z tym zrobił Arsenal, bardzo ładnie po prostu fajny żywy mecz, mi sie podobał
stanley Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 No i po meczu w Chorzowie, gorąco na murawie i trybunach. Pierwsza połowa nudna, w drugiej Ruch już pokazał się z niezłej strony - może coś z tego będzie Kilku nastoletnich buraków z Wisły rzuca kamieniami w sektor rodzinny gospodarzy
Dumel Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Ruch zaczyna łapać wiatr w żagle.. trochę żal niewykorzystanych sytuacji Brożka ale Ruch też miał swoje okazje na 2:1.. myślę że wynik sprawiedliwy.. a co do kamieni to zawsze znajdą się jacyś napinacze.. w Krakowie goście mają zwyczaj rzucać fast-foodami lub colą.. za tydzień będzie gorąco w Krakowie na meczu z Legią..
stanley Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Ruch zaczyna łapać wiatr w żagle.. trochę żal niewykorzystanych sytuacji Brożka ale Ruch też miał swoje okazje na 2:1.. myślę że wynik sprawiedliwy.. a co do kamieni to zawsze znajdą się jacyś napinacze.. w Krakowie goście mają zwyczaj rzucać fast-foodami lub colą.. za tydzień będzie gorąco w Krakowie na meczu z Legią.. prawda, napinacze znajdą się zawsze po obu stronach, ale dzisiaj to było lekki przegięcie Ruch dzisiaj z piro , więc pewnie będzie zakaz
Wihajster Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 za pół godziny derby Madrytu RM vs Atletico
Rekomendowane odpowiedzi