pepik Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 STOKE CITY 1:0 SOUTHAMPTON - Artur Boruc pokonany strzałem ze 100 metrów! - YouTube
Damian Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Co ten Arsenal gra:kox: Trza podpis zmienic:decayed:
Matek Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 mam nadzieję, że już niedługo Gdzieś mi się obiło o uszy, że z pewnych względów ten film nie wyjdzie.. a co do Boruca.. Zdarza się. Jedna wpadka i już śmiechu warte, tak? Dla mnie to nadal najlepszy bramkarz w PL, jeden z lepszych w Premier League a że źle obliczył lot piłki.. Błędy się każdemu zdarzają.
jihaad Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Ciekawe co Lewy pokaże w Bayernie... Ciekawe co Lewy pokaże u Nawałki.
akjam Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 mam nadzieję, że już niedługo Ja też. Kilka trailerów można jeszcze znaleźć. ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:34 ---------- To jeszcze dobry film. Warto zobaczyć.
Biszczan Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Dzisiejszy szlagier w EPL Everton - Tottenham zawiódł, ale za to Atletico - Athletic, Torino - Roma, Malaga - Betis, oraz Lille - Monaco nie rozczarowały Wiele się działo, była dramaturgia, sporo ciekawych akcji no i bramki Grzelczak ładnie urzerzył Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław 1:2 (03.11.2013) - skrót meczu
Damian Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Ciekawe co Lewy pokaże w Bayernie... Ciekawe co Ley pokaże u Nawałki. Prędzej bym się bał co Nawałka pokaże:grin:
Skyliner89 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 20:45 JUVENTUS - Real Madryt Oby dzisiaj były 3pkt.
akjam Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Dziś nie gra samo Juve... [TABLE=class: league-table] [TH=colspan: 4]Champions League - Group A November 5 [/TH] [TR=class: even] [TD=class: fd] 20:45 [/TD] [TD=class: fh] Real Sociedad [/TD] [TD=class: fs] ? - ? [/TD] [TD=class: fa] Manchester United [/TD] [/TR] [TD=class: fd] 20:45 [/TD] [TD=class: fh] Shakhtar Donetsk [/TD] [TD=class: fs] ? - ? [/TD] [TD=class: fa] Bayer Leverkusen [/TD] [/TABLE] [TABLE=class: league-table] [TH=colspan: 4]Champions League - Group B November 5 [/TH] [TR=class: even] [TD=class: fd] 20:45 [/TD] [TD=class: fh] FC Kobenhavn [/TD] [TD=class: fs] ? - ? [/TD] [TD=class: fa] Galatasaray [/TD] [/TR] [TD=class: fd] 20:45 [/TD] [TD=class: fh] Juventus [/TD] [TD=class: fs] ? - ? [/TD] [TD=class: fa] Real Madrid [/TD] [/TABLE] [TABLE=class: league-table] [TH=colspan: 4]Champions League - Group C November 5 [/TH] [TR=class: even] [TD=class: fd] 20:45 [/TD] [TD=class: fh] Olympiakos [/TD] [TD=class: fs] ? - ? [/TD] [TD=class: fa] Benfica [/TD] [/TR] [TD=class: fd] 20:45 [/TD] [TD=class: fh] Paris Saint Germain [/TD] [TD=class: fs] ? - ? [/TD] [TD=class: fa] Anderlecht [/TD] [/TABLE] [TABLE=class: league-table] [TH=colspan: 4]Champions League - Group D November 5 [/TH] [TR=class: even] [TD=class: fd] 20:45 [/TD] [TD=class: fh] Manchester City [/TD] [TD=class: fs] ? - ? [/TD] [TD=class: fa] CSKA Moscow [/TD] [/TR] [TD=class: fd] 20:45 [/TD] [TD=class: fh] Viktoria Plzen [/TD] [TD=class: fs] ? - ? [/TD] [TD=class: fa] Bayern Munich [/TD] [/TABLE]
Biszczan Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Mnie jako kibica Juve mecz z Realem interesuje najbardziej chyba że będzie wiało nudą to zmienię na jakis inny meczyk. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Mnie jako kibica Juve mecz z Realem interesuje najbardziej chyba że będzie wiało nudą to zmienię na jakis inny meczyk.Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka No to rzeczywiście jesteś kibic Juve.
Dumel Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 20:45 JUVENTUS - Real Madryt Oby dzisiaj były 3pkt. Zapomnij... !!
Biszczan Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Mnie jako kibica Juve mecz z Realem interesuje najbardziej chyba że będzie wiało nudą to zmienię na jakis inny meczyk.Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka No to rzeczywiście jesteś kibic Juve. Nie oglądam u siebie więc nie mam zamiaru rządzić pilotem od tv Będą trzy punkty ! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Aha... Ja liczę na dobre mecze, oby było co oglądać.
Kamyk Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 no ja też jestem dziś ciekaw MU na wyjeździe w lidze jakby coś tam drgnęło w sumie, pomiędzy 2 a 8 miejscem w tabeli, są 3 punkty różnicy zobaczymy cudów się nie spodziewam, ale może będę przyjemnie zaskoczony ?? ---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:10 ---------- qr** jasna, Giggs na murawie no i jestem zaskoczony
akjam Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Nudny, nudny ale teraz karny... ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- I 1:0 dla Juve... ALe ruszaja się na tym boisku jakby im się nie chciało.
Skyliner89 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 20:45 JUVENTUS - Real Madryt Oby dzisiaj były 3pkt. Zapomnij... !! Na razie 1:0 dla JUVE Kopenhaga wygrywa 1:0 z Galatasaray Oby w drugiej połowie JUVENTUS dołożył jeszcze 2 .
Rekomendowane odpowiedzi