stanley Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Na plus zwycięstwo Manchesteru daj spokój oglądać na trzeźwo się tego nie da, niestety ... na miejscy Moyesa to już bym szukał na nowy sezon całej, nowej linii obrony czyli z 5-6 nowych grajków, którzy reprezentują odpowiedni poziom
Damian Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Z Gestapo w el. Euro 2016:kox: ---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- Fajna mamy grupe, jest szansa na 3 miejsce premiowane awansem:naughty:
Kamyk Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Na plus zwycięstwo Manchesteru daj spokój oglądać na trzeźwo się tego nie da, niestety ... na miejscy Moyesa to już bym szukał na nowy sezon całej, nowej linii obrony czyli z 5-6 nowych grajków, którzy reprezentują odpowiedni poziom w sumie to go czeka, bo vidic znika, rio wiadomo, żenada jones co chwila połamany, a smalling wyczynia cuda w środku to dopiero pokazuje jakim managerem był SAF
pepik Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Mogło być gorzej Fajne jest to, że Francja jako gospodarz, będzie normalnie grała w ostatniej grupie tylko, że towarzysko Ciekawe jak nam pójdzie z Gibraltarem
GreGoriO Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 TO KOGO ZOBACZĘ? Z kim będę pił piwko po palmami?? kto się wybierze na mecz? Zapraszam na piwko, CdS czeka
Wihajster Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 wygramy moze 2 mecze tj z Giblartarem
Damian Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 TO KOGO ZOBACZĘ? Z kim będę pił piwko po palmami??kto się wybierze na mecz? Zapraszam na piwko, CdS czeka Wtf?
GreGoriO Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Ruszasz się czasem poza Wieluń? To zobacz gdzie mieszkam.
Biszczan Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Liverpool - Swansea piękny mecz ! 4:3 76min Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Damian Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Ruszasz się czasem poza Wieluń? To zobacz gdzie mieszkam. Nie spojrzałem:wink:
Biszczan Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Kanarki vs Koguty. Ogląda ktoś ? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 TO KOGO ZOBACZĘ? Z kim będę pił piwko po palmami??kto się wybierze na mecz? Zapraszam na piwko, CdS czeka greg, nie prowokuj mnie ......
Skyliner89 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Liverpool 4:3 Swansea DERBY dla Wisły Kraków -> Wisła Kraków 3:1 Cracovia Jeszcze tylko wygrana Juventusu w derbach Turynu i będzie
Biszczan Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Spurs muszą wygrać FC Basel, Stara Dama oczywiście, Athletic Bilbao i Olympique Lyonnais ! Norwich - Tottenham mega padaka w wykonaniu Spurs ; D Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Dumel Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Liverpool 4:3 SwanseaDERBY dla Wisły Kraków -> Wisła Kraków 3:1 Cracovia Jeszcze tylko wygrana Juventusu w derbach Turynu i będzie Bardzo dobre derby.. kilka bramek,emocje no i wynik końcowy na +.. Stilic drugi mecz i drugi raz duży udział w wygraniu meczu.. zaczyna spłacać kredyt zaufania jaki dostał od Smudy.. bardzo dobra atmosfera na stadionie no i pobity rekord na derbach z przed ponad 20lat jeśli chodzi o frekwencję.. Jeśli chodzi o grę Cracovii to jak tak dalej pójdzie to będą mieć problem z pozostaniem w lidze przy podzieleniu tabeli.. a szkoda bo na jesień grali fajną piłkę...
Dumel Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 No Stanley jak tak dalej pójdzie to za 2 tygodnie mamy w Krk następny szlagier pod względem kibicowskim na pewno..
stanley Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 No Stanley jak tak dalej pójdzie to za 2 tygodnie mamy w Krk następny szlagier pod względem kibicowskim na pewno.. nie wiem czy Cracovii był komplet, ale Niebiescy na pewno stawią się w komplecie
Dumel Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 No Stanley jak tak dalej pójdzie to za 2 tygodnie mamy w Krk następny szlagier pod względem kibicowskim na pewno.. nie wiem czy Cracovii był komplet, ale Niebiescy na pewno stawią się w komplecie z całym szacunkiem do pasów bo jak na ich marne wyjazdy to na derby się mobilizują ale pod względem kibicowskim na pewno niebiescy są trudniejszym przeciwnikiem....
Rekomendowane odpowiedzi