Kamyk Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 to znowu będzie fantastyczny sezon ....... będzie? JEST !!!
Biszczan Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 CP - Man City 0:2 do przerwy. Yaya Toure gra piłkę nie z tej ziemi ! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 18:04 ---------- Za tydzień Everton - City ! To może być mecz o mistrzostwo ! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 kurna od cholery tych meczy o mistrzostwo tym sezonie ...... fajnie emocje do końca muszą być nie to co u niemiaszków
Biszczan Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Pewnie Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Damian Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Kibice rzucili w Alvesa bananem to go podniosl i zjadl. Miszcz:decayed:
Kamyk Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 echa dzisiejszego meczu it was a tactical master piece nic dodać nic ująć
Skyliner89 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Liverpool napierał, napierał, ale niestety się nie udało Tak jak kiedyś Kamyk napisał "Liga angielska jest najlepszą liga świata" i zgadzam się z tym w 100% Czyli jak Man City wygra wszystkie swoje mecze to wygrywa ligę?
Biszczan Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Liverpool napierał, napierał, ale niestety się nie udało Tak jak kiedyś Kamyk napisał "Liga angielska jest najlepszą liga świata" i zgadzam się z tym w 100% Czyli jak Man City wygra wszystkie swoje mecze do wygrywa ligę? Tak. Mają 8 bramek więcej na plusie niż Liverpool. Gdyby City wygrało np. po 1:0 dwa ostatnie mecze to Liverpool musiałby wygrać po 6:0 Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 to prawda tzw. goals difference makes the difference jak na dziś (pomijając punktu) Pool ma +50, a MC +58 wystarczy więc grać po 1-0 do końca sezonu i będzie dobrze no chyba żeby tak jak kiedyś u nas, Wisła 6-0, to Legia 7-1 :grin: w co trudno uwierzyć .....
Biszczan Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Liverpool ma dwa mecze do końca (Crystal Palace wyjazd, Newcastle u siebie). Zwycięstwo u siebie ze srokami 6:0 jest bardzo możliwe ale z CP ciężko powiedzieć Chelsea też nie ma złego kalendarza (Norwich u siebie, Cardiff na wyjeździe), teraz kluczowy będzie mecz Everton - City (sobota 18.30) oprócz Evertonu City ma zaległy z Aston Villa u siebie i WHU też u siebie. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 nie no nie wierze ze Newcastle da sobie wbic taka ilosc bez wzgledu na to jaki klimat panuje u ekipy Pardew, jakos tego sobie nie potrafie wyobrazic chyba zeby Krul doznal kontuzji i byla czerwona kartka, chocby dla Colocciniego poza tym, jakos nie ten teges zreszta zobaczymy dzis wieczorem, jak sie zaprezentuja z The Gunners
Biszczan Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Wszystko jest jeszcze możliwe Luis Suarez wybrany najlepszym zawodnikiem Premier League. 2. Sturridge, a 3. Gerrard. Najlrpszym młodym zawodnikiem wybrano Edena Hazarda. Jedenastka sezonu: P. Cech - S. Coleman, V. Kompany, G. Cahill, L. Shaw, A. Lallana, S. Gerrard, Y. Toure, E. Hazard, L. Suarez, D. Srurridge. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 ależ Żwiru to jest selfish asshole wierzyć się nie chce
Biszczan Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 ależ Żwiru to jest selfish asshole wierzyć się nie chce Dlatego w przyszłym sezonie powinni się go pozbyć albo na ławkę posadzić i kupić napastnika z prawdziwego zdarzenia. Juve męczy się z Sassuolo na wyjeździe. Podobno Liverpool w razie sprzedania Suareza będzie chciał ściągnàç na Anfield Carlitosa Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 wow a czemu Pool miałby sprzedawać Suareza ? idą do LM, z tego co wiem to Urugwajczyk podpisał też nowy kontrakt i ewentualnie gdzie, jeśli już ? Hiszpania?
Skyliner89 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Juventus pewnie zmierza po 32 SCUDETTO Ta asysta Pirlo na 2:1 :
Kamyk Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 czujecie jaki ten Zoze to oszust i sciemniacz ???? Czech i Terry wzięli udział w treningu Chelsea - sport.interia.pl nie ze go lubie, ale na respect to gosc zasluguje ......
Biszczan Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Juventus pewnie zmierza po 32 SCUDETTO Ta asysta Pirlo na 2:1 : Bramki Teveza i Llorente też ładne w poniedziałek powinni zapewnić sobie tytuł g.21 z Atalanta) Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 to jak pany browary przygotowane ? kto wygra, jakie typy ? albo inaczej - kto PRZEJDZIE ?
Rekomendowane odpowiedzi