Matek Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Kamyk, nie marudź Jak v Gaal zorientuje sie (a kiedys musi) ze ta jego wyszukana taktyka nie przejdzie w EPL i zaczna grać 4-4-2 lub czyms innym z czwórką defensorów to pojawią się wyniki. Widzisz jak to wyglada teraz, długa piła jaki popłoch robi w "defensywie" MU Tylko ten Blind mnie nie przekonuje, zwłaszcza jak chce miec to swoje 3-5-2. Czyzby ŚP? Nie radził sobie tam zbytnio.. Edytowane 1 Września 2014 przez Matek
stanley Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Matek, mocno nieaktualny ten schemat
Kamyk Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Kamyk, nie marudź nie marudze po prostu nie zgadzam sie z obranym kierunkiem w klubie ktoremu kibicuje zreszta, nie tylko ja mam watpliwosci http://www.sport.pl/pilka/1,65080,16574602,Premier_League__Byly_asystent_Fergusona___Manchester.html
stanley Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Kamyk, nie marudź nie marudze po prostu nie zgadzam sie z obranym kierunkiem w klubie ktoremu kibicuje zreszta, nie tylko ja mam watpliwosci http://www.sport.pl/pilka/1,65080,16574602,Premier_League__Byly_asystent_Fergusona___Manchester.html zakup światowej kalsu zawodników ma też swoje plusy, oczywiście jeśli nie będzie to wyglądało jak u hałaśliwych sąsiadów ( -> przykład świetnie zapowiadającego się obrońcy: M. Richards) Młodzi mają od kogo się uczyć : np Di Maria, Falcao, Rooney, RVP Oczywiście musi być zachowany jakiś balans pomiędzy sprowadzainiem grajków za kupę szmalu, a wprowadzaniem młodzieży do 1szej drużyny. Poza tym jak oglądasz grę Cleverleya to można się pochlastać - nie wiem jak możnago było tak długo trzymać.....
Kamyk Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) arturo masz sporo racji, ale ja pamietam jak w Realu wybuchla pierwsza era galacticos figo,raul, carlos, zidane, beckham i "prawdziwy" ronaldo srednio to wygladalo w realizacji, a cudnie na papierze i cos mi sie wydaje, ze to czasami oslepiajaco blysnie, ale oprocz tego bedzie sporo dymu i zbednego huku chelsea ma za to sklad, ktorego mozna tylko zazdroscic to bedzie rok wielkiej japy, jestem pewien i bede wiecej niz zaskoczony, gdyby okazalo sie inaczej ja tam się na piłce nie znam, ale jak zobaczyłem Gomeza w składzie DEU to pomyślałem że śmiesznie będzie 28 minuta, miał dopiero 2 setki zyebał je koncertowo dobry jest Edytowane 3 Września 2014 przez Kamyk
chudy13101980 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 A z jakiej okazji ten mecz się odbywa,he? // Wysłane z L625 \\
Matek Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Panowie, jesli jest mozliwosc to zaglosujcie na bramke mojego kolegi. #Konrad Cieslak http://www.tvgolo.com/en/goals-of-the-week-1409323834---57 od 2:11
Kamyk Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 ja pierdziele piękny strzał, po prostu piękny !!!!! no prawie jak Roberto Carlos parę lat temu
Matek Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Oj tak, dzis ruszamy z eliminacjami do MŚ.. Jak nasi nie wygraja przewagą 4-5 bramek to będzie źle
Kamyk Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 łoj a stawiałem na bezbramkowy wywalczony remis Niemcy Szkocja - właśnie wyspiarze wyrównali 1-1 Portugalia u siebie PRZEGRYWA z Albanią 0-1
bart1907 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Z kelnerami,strażakami i policjantami:rolleyes: Przyjda ciezkie mecze wtedy niech sie rozstrzejaja:D No i moga byc schody Wysłane z mojego Szajsunga
GreGoriO Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 W pracy minorowe nastroje. Nie spodziewali się takiej porażki. Szczególnie po pierwszej połowie. Na Niemcy typują dwucyfrówkę...... Hehe
Barca111 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 pierwszy i ostatni mecz jaki wygralismy... hehe
wujek496 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 pierwszy i ostatni mecz jaki wygralismy... hehe Dokładnie. W sumie to i tak czekali aż się Gibraltar zmęczy, bo pierwsza połowa to męczarnia.
Barca111 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 żeby był inny przeciwnik to napewno byśmy nie prowadzili po pierwszej połowie... aż żal oglądać było tą męczarnie ale cóż jaka liga taka reprezentacja
artur100g Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Moja mała główka nie ogarnia tego jak w sumie paru dobrych piłkarzy, grających w b.dobrych lub niezłych klubach,nie potrafią wymienić ze sobą kilku podań z trochę lepszym rywalem, jak się spotkają w jednej druzynie to żal d.... ściska
Rekomendowane odpowiedzi