Bieniek Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Po czym to wnosisz?? Samym bramkarzem nic nie wygrają. A grają przeciętnie.
Matek Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 po polityce transferowej choć nie wiem czy władze MU obrały poprawny kierunek, zobaczymy jak styczniowe zakupy się potoczą narazie to wszytko takie budowane na gwałt, na już, sukcesy za pieniądze, śmierdzimy City ale widocznie tak wygląda "nowoczesny" futbol
Bieniek Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 No polityke transferową to bym przemilczał. Nie liczą sie z kosztami, a wygląda to średnio jak narazie.
Kamyk Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 o polityce też się nie wypowiadam, bo mam zakaz przeklinania i tak jak Matek zauważył, Fellaini i Wilson , nie rozumiem zachwytów nad tymi kolesiami
Damian Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 oby nie zrobił z siebie kolejnego frajera i sie nie sprzedał, póki co to ten facet wyrasta na boga na OT True +1
stanley Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Oglądałem tylko I połowę wynik cieszy... Valencia swoim rajdem i asystą mega mnie zadziwił już nie pamiętam kiedy on z głową dograł piłkę w pole karne... druga brama z metrowego spalonego Co do Wilsona - trzymam kciuki za chłopaka - widziałem kilka jego występów i ma zadatki na dobrego grajka De Gea- mam nadzieję, że pograj jeszcze w MU kilka dobrych lat, choć pewnie Real będzie go za rok/dwa kusił Mocno bałem się o grę obrony, zwłaszcza po trzech żółtkach.... To co jest fajne: gra drużyny doopy nie urywa, ale mając jedną/dwie sytuacje potrafią je wykorzystać, a dobrze pamiętam, że takimi meczami SAF zdobywał mistrzostwo PS. W City trochę kontuzji+ wkrótce Puchar Narodów Afryki - ciekaw jestem ich gry w przeciągu miesiąca. Chelsea gra cały czas jednym składem - mam nadzieję, że wkrótce przyjdzie mały kryzys, zwłaszcza po świątecznym maratonie
xBladex Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 MU znów do przodu:)powoli a do celu..ja tam wieżę ze uda się im zająć 1 miejsce..
A4_Raf Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 De Gea w Realu to jak jawa :-D no uciwszylbym się :-D
Matek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 MU znów do przodu:)powoli a do celu..ja tam wieżę ze uda się im zająć 1 miejsce.. a ja nie wieRZę, spokojnie, nie od razu Rzym zbudowano
xBladex Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 O ku..to teraz dowaliłem z tym "ż"sory za błąd..może w tym roku jeszcze nic nie zwojują ale idzie w dobrym kierunku..powoli a do celu.
A4_Raf Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 No to Real z Schalke, nie jest źle. PSG z Chelsea no o ile lubie Jose o tyle liczę na psg. No i city ;-)
Wihajster Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 PSG - Chelsea Londyn Manchester City - FC Barcelona Bayer Leverkusen - Atletico Madryt Juventus Turyn - Borussia Dortmund Schalke 04 Gelsenkirchen - Real Madryt Szachtar Donieck - Bayern Monachium Arsenal Londyn - AS Monaco Basel - FC Porto
akjam Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Pary 1/8 finału Ligi Mistrzów: Paris Saint-Germain – Chelsea Manchester City – FC Barcelona Bayer Leverkusen – Atletico Madryt Juventus – Borussia Dortmund Schalke 04 Gelsenkirchen – Real Madryt Szachtar Donieck – Bayern Monachium Arsenal – AS Monaco FC Basel – FC Porto Mecze 1/8 zapowiadają się nieźle... Sporo rewanżów. No ale teraz LE i zobaczymy co tam Nam Jerzy Dudek wylosuje No i mamy: Ajax vs Legia
wujek496 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Nieźle szkoda tylko że trzeba czekać aż dwa miesiące
Damian Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 W tym roky City ma szanse przejsc Barce...
Bieniek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Każdy z 1/8 miałby w tym roku przejść Barce.
akjam Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Cały zestaw par 1/16 LE Pary 1/16 finału Ligi Europy: Young Boys Berno – Everton Torino FC – Atheltic Bilbao Sevilla – Borussia Moenchengladbach VfL Wolfsburg – Sporting Lizbona Ajax Amsterdam – Legia Warszawa Aalborg - Club Brugge Anderlecht Bruksela - Dynamo Moskwa Dnipro Dniepropietrowsk - Olympiakos Pireus Trabzonspor - SSC Napoli Guingamp – Dynamo Kijów Villarreal CF – FC Salzburg AS Roma – Feyenoord Rotterdam PSV Eindhoven – Zenit Petersburg Liverpool FC – Besiktas Stambuł Tottenham Hotspur – ACF Fiorentina Celtic Glasgow – Inter Mediolan
Skyliner89 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Juventus - Borussia Dortmund.Liczę na rewanż za finał z 1997 roku, w którym Juventus przegrał 3:1...Powodzenia dla Legii w meczu z Ajaxem.To nie ten Ajax co na przełomie lat 80tych/90tych. Są do ogrania ...Dni Brendana Rogersa w Liverpoolu są policzone... Żeby strata zawodnika takiego kalibru jak Suarez wpłynęła tak bardzo na grę zespołu... . To sa jakieś JAJA!!!Jest przecież Sterling, Sturridge, Marković... Niestety Mario B. zawodzi... W jego miejsce widział bym Jacksona Martineza z Porto .
Rekomendowane odpowiedzi