FPek Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ja osobiście uważam, ze jak jup henkes był trenerem to lepiej wyglądała ta gra Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ja osobiście uważam, ze jak jup henkes był trenerem to lepiej wyglądała ta gra Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Dokładnie. Nigdy nie podobał mi sie styl Pepa i kiepsko to wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Kiepsko to wygląda bo zgubili formę po przerwie zimowej, ale spokojnie, odnajdą swój rytm Raczej nic się nie skończyło... Lepszy dołek formy teraz niż w kluczowej fazie sezonu. Paradoksalnie można zaryzykować stwierdzenie, że taki początek rundy rewanżowej to najlepsze co mogło im się przydarzyć... -Lumia 920- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Tiki taka, rymuje się z wieloma słowami :-P Pep może po.prostu Guardiola, trafił na świetny moment w fcb i to wykorzystał, ale gdy nadszedł czas lekkiej zadyszki spier.... Do Bayernu, no ładnie też mi trener. Mimo zasług dla mnie nie jest Wyznacznikiem "klasy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 ja dalej czekam na dołek Chelsea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek496 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 ja dalej czekam na dołek Chelsea Możesz się nie doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 ja dalej czekam na dołek Chelsea Możesz się nie doczekać zawsze przychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek496 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 ja dalej czekam na dołek Chelsea Możesz się nie doczekać zawsze przychodzi W sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Tiki taka, rymuje się z wieloma słowami :-P Pep może po.prostu Guardiola, trafił na świetny moment w fcb i to wykorzystał, ale gdy nadszedł czas lekkiej zadyszki spier.... Do Bayernu, no ładnie też mi trener. Mimo zasług dla mnie nie jest Wyznacznikiem "klasy". To Guardiola przejmując Barcelonę dostał samograja? A może poprostu zrobił tam dobrą robotę... Same nazwiska w zespole nie wystarczą, przykład: Moyes w United, czy Klinsmann w Bayernie, czy City od dłuższego czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Patrz guardiola w Bayernie... Jasne, że tak, po prostu nie jest Wyznacznikiem klasy i tyle. Dla mnie jeszcze sporo musi zrobić, żebym powiedział, że jest rewelacyjny. Póki co tiki rozpykal wszystko, i to chyba już koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Kazdy kibic Realu bedzie pisal ze Guardiola w Barcelonie dostal "samograja"...moj Boze przez 3 sezony zespol byl na topie i Guardiola nic w nim nie zrobil....oczywiscie macie racje I teraz w Bayernie jest to samo.....jedna wpadka i od razu porownania do Henkesa. W Barcelonie Moze i akutat trafil na mocna kadre ale nie zapominajcie ze w pierwszym sezonie dostal kadre po Rijkardzie bez zadnych wzmocnien (poza Alvesem) i jak to sie skonczylo? Samograj wygral wszystko co sie dalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 A każdy kibic fcb, gdy napisze kibic realu, że guardiola dostał silna drużynę i ja poukladal, ale w momencie słabości spier. Uciekł. Odpowie tylko na zarzut, że Joseph nie jest najlepszy. Reszta jest omijana i nie ma znaczenia. Jedynie czego można się spodziewać to pocisku w osobę :-D no standard przywykłem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Moj Boze chlopie o czym ty wogole piszesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 aż się odezwę, bo tak jakby temat wywołałem .... fanem barcy nie byłem, nie jestem i nie będę. żadna to zresztą tajemnica. chyliłem jednak przed nimi czoła, gdy dwukrotnie ogrywali moją ekipę w finale LM w 2009 i 2011 roku. SAF wiedział jak grać, a przegrał bezdyskusyjnie. przebiegu spotkań nie będę tu przytaczał, bo nie o to chodzi. nie mam jednak żadnych wątpliwości że Pep świetnie przygotował zespół i go doprowadził do tylu tytułów, również w LM. nie uważam natomiast żeby spierd.... w życiu wszystko w pewnym momencie się nudzi, do tego nasycenie trofeami, brak wyzwań, a do tego ochota sprawdzenia się w innych ligach - to wszystko swoje robi. na pewno facet jest bardzo ambitny i trzeba mu to oddać bez żadnej przesady - jest w sporym stopniu wręcz perfekcjonistą. samo to, że chciało mu sie uczyć języka, żeby lepiej ze wszystkimi się porozumiewać, już to daje do myślenia. a co do wspomnianej chelsea, na pewno będą zadyszki. niedawno wtopili z Newcastle 2-0, potem w pucharze z kimś tam 4-2, co było parodią, ale to chyba na zasadzie tartaku i wiórów. póki co, w EPL nie widzę na nich mocnych. w LM.... ciężko powiedzieć, poczekajmy na dwumecz z PSG, który jest raczej do przejścia, ale pokaże to chyba aktualną ich formę na tle zespołów na kontynencie, a nie na wyspach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Tomasz, jeżeli nie dopadnie ich jakaś mała zadyszka, w sensie, że gdzieś zgubią jeszcze kilka pkt - śmiem twierdzić, że coś wciągają Żaden z czołowych zespołów z EPL nie gra tak wąską kadrą... do tego jeszcze LM.... Kryzys mają za sobą i Kanonierzy i Liverpool. Dziwię, się, że MU jest tak wysoko.... City, jak to ostatnio City - pkt cały czas ciułają... Mam nadzieję, że Święci jeszcze spadną bo nie lubię tego ich blondasa na ławce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Damian daj na luz. Nigdzie nie napisałem, że on nic nie zrobił. Trenował świetną drużynę i wygrał wszystko. Bomba. Napisałem tylko, że nie lubię tiki taki, czyli 200 podań Xaviego. I tego, że jak ledwo Zaczęły się lekkie problemy to Guardiola odszedł. Odszedł Bayernu i jakoś sobie radzi, ja natomiast chciałem zobaczyć jak sobie poradziłby z drużyną, która ma problem i tyle. Gwiazdy też trzeba potrafić prowadzić i tyle w temacie. Może faktycznie potrzebował motywacji, albo właśnie nie miał już pomysłu na Barcelonę. Ale to temat rzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dziwię, się, że MU jest tak wysoko.... oj ja to się nawet BARDZO dziwię .... padaka na boisku i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dziwię, się, że MU jest tak wysoko.... oj ja to się nawet BARDZO dziwię .... padaka na boisku i tyle a na boisku i ławce tylu kreatywnych grajków..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 myślę że tak mest coś nie teges z cyklem przygotowań LVG jakoś nie może mnie do siebie przekonać wprowadzanie na siłe 3-5-2 średnio wychodzi to raz co do treningów, tyle kontuzji, przecież to jaja jakieś Żoze już by swoich ludzi zajechał - przy tak krótkiej ławce nie wiem jakoś mi się to średnio widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 myślę że tak mest coś nie teges z cyklem przygotowań LVG jakoś nie może mnie do siebie przekonać wprowadzanie na siłe 3-5-2 średnio wychodzi to raz co do treningów, tyle kontuzji, przecież to jaja jakieś Żoze już by swoich ludzi zajechał - przy tak krótkiej ławce nie wiem jakoś mi się to średnio widzi ja myślę, że właśnie są trochę zajechani fizycznie - patrz - > przegrany mecz ze Świętymi W tym meczu wybitnie było widać jak wolni są gracze MU w porównaniu do grajków South.... A gdzie jest filar MU, gwiazda ligi Rooney ?? miota się gdzieś w II linii... walczy, biega jak zawsze, ale za to nie ma kto strzelać bramek. Falcao to cień tego snajpera sprzed 2 lat, RVP coś tam czasem pogra, Wilson jeszcze ma czas....Przydałby się taki Harry Kane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi