Kamyk Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 niech wygra ten kto ma wiecej szczęścia nigdy się z tym nie zgodzę na tym szczeblu to już na serio niech wygrywa najlepszy, a nie farciarz
FPek Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgadzać sie nie musisz czasami niestety wygrywają farciarze Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
A4_Raf Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No dlatego Realowi życzę obrony tytułu ;-) Będzie ciężko, ale nie jest to niemożliwe :-) Benzema wróci, zawsze będzie możliwość zmiany, Bale no i Modric to jest ból
Blachu Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 I co z tego że nie będzie Modricia czy Bale? Real nie ma rezerwowych? Jak wypadnie im 2-3 zawodników z pierwszego składu to gra siada od razu?
A4_Raf Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Widzę, że masz problem z Realem. Wczoraj pokonał Atletico po tych 7 felernych meczach, więc nie musisz się czepiać
Blachu Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Nie mam problemu z Realem, mimo że nie darzę ich sympatią... Żeby nie było to nie kibicuję żadnemu klubowi z Hiszpanii
Biszczan Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Monaco swoją grą klepało siebie Ciekawe czy losowanie będzie ustawione pod finał Bayern - Real lub Barca - Real? Aaa czyli jakby nie było to i tak według Ciebie bedzie ustawione Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk W ostatnich kilku latach niektóre zespoły zbyt często trafiają na siebie co nie znaczy, że tak uważam, no chyba, że Ty tak uważasz Dla mnie to bez znaczenia na kogo trafi Juve - jeśli chce się wrócić na właściwe w europejskiej piłce miejsce to trzeba wygrywać z każdym bez względu na sytuację w klubie. Szczęście nie zawsze sprzyja lepszemu - wiadomo: każdy z nas woli żeby te szczęście sprzyjało jego drużynie, ale czasem jak oglądam grę Juve to wolałbym jednak żeby tego szczęścia było mniej a więcej umiejętności. Zobaczymy co przyniosą nam półfinały - oby to były mecze na najwyższym poziomie Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Biszczan
akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (...) Zobaczymy co przyniosą nam półfinały - oby to były mecze na najwyższym poziomie Też tego oczekuję
griga-st Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Oficjalne, służbowe auto Lewego Ja mam nadzieje ze skopią w półfinale Barce, a w finale żeby spotkali się z Juve.
artur100g Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ogląda ktoś LE? Matko co robi Beto w tej bramce Krycha gra stopera
stanley Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Matko co robi Beto w tej bramce jakby to nazwać... ? kabaret ?
artur100g Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Powtórka z rozrywki,to ewidentnie jego dzień
stanley Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Powtórka z rozrywki,to ewidentnie jego dzień myślałem, że wleci do bramy
artur100g Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ło matko święta, x3 Ale brama za***ista wyszła ?
akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ZNowu wleciał do bramki... ALe Hulk misztrz!
Kamyk Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 przyznam że LE oglądam z lekkim przymrużeniem oka, a do tego po większej i to niejednej whisky jaja jak berety, bo lookam na multi kanale mało że nie za dużo kumam, to co chwila mi mecz zmieniają pierdolca można dostać, ale zabawa przednia - polecam !!!! :grin: :grin: :grin:
stanley Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Mam tylko nadzieję, że ruscy nie przejdą, wszyscy tylko nie oni
Rekomendowane odpowiedzi