stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 I pozamiataneTak się zdobywa championa czyli wygrywają no nic, zasłużyli na ten tytuł
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 chyba bez zaskoczenia denerwuje mnie to od kilku kolejek
stanley Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 http://darekwolowski.blox.pl/html fajny artykuł
Kamyk Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 z wołowskim jestem od zawsze na bakier za bardzo się podnieca Farcą
Skyliner89 Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) JUVENTUS 33 SCUDETTO .Grazie ragazzi .4 z rzęduTeraz czas na Real Edytowane 2 Maja 2015 przez Skyliner89
stanley Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 żółta kartka dla kolegi, jego post zniknął, następnym razem post zostanie, zniknie kolega
Kamyk Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 żółta kartka dla kolegi, jego post zniknął, następnym razem post zostanie, zniknie kolega wnioskuję o usprawiedliwienie z tego co wiem, urodziła się koledze córka, więc miał wielki powód by świętować zakładam tylko, że nie Księżna Kate była matką, bo to by oznaczało że mamy niezłe znajomości w klubie ze swojej strony rzecz jasna serdecznie gratuluję, wspaniała sprawa być tatą
stanley Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) żółta kartka dla kolegi, jego post zniknął, następnym razem post zostanie, zniknie kolega wnioskuję o usprawiedliwienie z tego co wiem, urodziła się koledze córka, więc miał wielki powód by świętować zakładam tylko, że nie Księżna Kate była matką, bo to by oznaczało że mamy niezłe znajomości w klubie ze swojej strony rzecz jasna serdecznie gratuluję, wspaniała sprawa być tatą jestem mega tolerancyjny PS. Oglądałem dzisiaj nudną Chelsea mecz rzeczywiście nudny, pewnie od kilku kolejek u buka nie można postawić na wygraną Chelsea 1:0 Edytowane 3 Maja 2015 przez stanley
Kamyk Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) a co do Chelsea, jakoś cicho więc może 3 słowa na krzyż gratulacje - naprawdę uważam że zasłużyli na ten tytuł spojrzałem w moje zapiski i wychodzi, że na top one wskoczyli gdy była 3 kolejka potem raptem raz pozwolili by MC się z nimi zrównała punktami - 1 stycznia, 20 kolejka, po meczu ze Stoke (1-1) sezon rozegrali rewelacyjnie, mądrze i cały czas wszystko Żoze kontrolował najbardziej osobiście imponuje mi linia obrony, która w składzie Azpilicueta-Terry-Cahill-Ivanisevicnovic popełnia pół błędu w kwartale co ciekawe, pomimo olbrzymich kłopotów kadrowych w napadzie, w zasadzie nie przeszkodziło to w wygrywaniu meczów strach pomyśleć gdzie by byli, gdyby tak jak na początku sezonu grał Costa pozostaje tylko się bać gdy wszyscy wrócą do formy, ale to już w następnym sezonie znowu będzie wielka pogoń z The Blues, chyba trzeba się do tego przyzwyczaić na dłużej i fajnie było zobaczyć w akcji Drogbę - jakby nie było, symbol tego klubu V I V A C A M P E O N E S !!!!!!! ps żenujące jest rzecz jasna to co pokazali w LM (szczególnie w kontekście stylu w jakim PSG odpadło z FCB) ale dziś fanom Chelsea nie psujmy ich dnia ...... Edytowane 3 Maja 2015 przez Kamyk
stanley Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 to prawda - zasłużyli linia obrony - majstersztyk - szczególnie w ostatnich meczach A tak się teraz zastanawiam czego/kogo najbardziej mi brakowało w tym sezonie,odpowiedź jest jedna: walczącego Liverpoolu, w szczególności tego wilkołaka Suareza Nie przepadam za gościem, ale przyjemnie oglądało się mecze The Reds rok temu
chudy13101980 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Amen.Teraz czekać do nowego sezonu.Zmiany pewnie będą,Gerard,Toure itp.Liverpool bez Gerarda trochę dziwny będzie choć Chelsea bez Franka również przeżyła. Wysłane z LG G Flex2
stanley Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Toure, Liverpool bez Gerarda, Chelsea Franka kilka ikon, przywódców zniknęło, bądź zniknie.... czekam na zawodnika z wielkimi jajami w MU (szkoda, że takim nie jest Carrick), myślałem, że może Roo udźwignie ciężar,ale On po zwykłej wywrotce rozkłada ręce i szuka wzrokiem sędziego
Kamyk Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 tzw. niespodzianka ... http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/robert-lewandowski-wrocil-do-treningow-polak-gotowy-na-barcelone/fvbnbg .A oglądacie Arsenal? Może być śmiesznie, Tygrysy nie pękają
Rekomendowane odpowiedzi