Skyliner89 Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Nie ma arivederci JUVENTUS, jest adios Real Madryt.FORZA JUVE DO BERLINA .Będzie ciekawie w finale
A4_Raf Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Oglądałeś mecz? Może tak.się.gra, ale bok się.jak Barcelona zagra to samo tylko.ze trafi w bramkę chociaż 50 % sytuacji Realu. Przykro mi ale akurat wtedy może się na 5 skończyć. Aczkolwiek wolę żeby Lm wygrało juwe niż Barca
FPek Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Moze byc jak w finale me 2012 Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
stanley Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Miałeś rację wtedy. Gratulujęa teraz Barcelona zmiecie Juventus robię print screen
FPek Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Ja wolałbym zeby to juve zmiotło farcelone łatwo nie bedzie ale jak pokonali real to niech pokażą, ze to nie przypadek Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
Skyliner89 Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 To, że Barcelona jest w gazie nie znaczy, że wygra LM.Do finału ponad 3 tygodnie i wszystko może się zdarzyć.
Sqizzy Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Garetha chyba żaden kolega z klubu nie podrzuci do domu... Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Racja. Zresztą całe to BBC bez formy. A próby wymuszenia 11 wręcz żenujące
Biszczan Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Wcale się nie podniecam tylko cieszę się, że to Juventus awansował po dobrej grze. (Tak samo mogę stwierdzić, że Ty napisałbyś: "a nie mówiłem?" gdyby strzelili pięć) Tydzień temu obie ekipy nie zagrały jakoś rewelacyjnie; Juve wykorzystało banalne błędy Realu i zwyciężył, a dzisiaj Włosi zagrali bardzo dobrze w obronie, Realowi zabrakło więcej szczęścia bo sytuacji mieli multum. Juventus mógł ich skarcić bo mieli mega setki, ale remis to bardzo dobry rezultat. PS. Czekam aż Milan i Inter też wrócą do LM. Forza Juventus!
stanley Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 PS. Czekam aż Milan i Inter też wrócą do LM. pewnie kilka lat oczekiwania... i nie mam tutaj na myśli awansu do LM, a powiedzmy 1/4 finału
Biszczan Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Ciężko powiedzieć. Inter na papierze ma naprawdę dobrą ekipę, gorzej z Milanem (może ten Pan Bee albo Lee wyciagnie ich z kryzysu). Wolałbym żeby oba kluby ogarnęły się tak jak Juve, ale jak widać nie zawsze jest to możliwe ;-)
Wihajster Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Miałeś rację wtedy. Gratulujęa teraz Barcelona zmiecie Juventus robię print screen chcesz wiedziec dokladny wynik??
Biszczan Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Dnipro i Sevilla w finale LE czy Napoli - Sevilla? ;-)
Damian Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Widzialem to.....mistrzowskie Btw. Strajku nie bedzie w La Liga Dnipro i Sevilla w finale LE czy Napoli - Sevilla? ;-) Napoli - Sevilla i beszie HiszPanski superpuchar Europy
BORIQUA Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Dnipro- Sevilla...takze nie będzie dwóch wlosko-hiszpańskich finalow
Kamyk Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 w przeciwieństwie do Realu przynajmniej Napoli gryzło murawę by strzelić trudno Higuain nie mógł się wstrzelić w obydwóch meczach - i poszło
BORIQUA Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgadza się, jednak wygrał lepszy. I z tego co widzę dnipro juz jest z góry skazywane na porażkę w finale tak jak juve ale na szczęście tylko przez znafcuf . Pamiętajmy ze to jest finał, piłka jest jedna a bramki są dwie dobrej nocy
Rekomendowane odpowiedzi