stanley Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 NIesamowicie słaby jest Rooney w tym sezonie
Bieniek Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Barca 7 karny w lidze, Real jeden. I gdzie ten Perez? Sent from my iPhone using Tapatalk
Damian Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Tak Bieniek. Kazdy karny dla Barcy jest z duupy... Perez siedzi w prokuraturze i donosi
Kamyk Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) NIesamowicie słaby jest Rooney w tym sezonie no masz rację ...... niestety dopiero wczoraj obejrzałem spotkanie z Evertonem nie dało radę w sobotę, ale powstrzymałem się by nie sprawdzać livescore, tabeli, onetu i wyniku byłem przekonany że ledwo wywiozą remis, a po prostu wynik miodzio nie podobało mi się to, jak bardzo ich Eve przycisnął w II połowie a BARDZO mi się podobała decyzja o zostawieniu Depaya i Blinda na ławie to co wyczyniali w meczu w kwalifikacjach do EU wołało o pomstę i na szczęście LvG to dostrzegł i nie bał się podjęcia takiej decyzji fajnie, gdy elementy narodowościowe nie mieszają się do składu - pamiętam zaciąg holenderski za dawnych czasów w Hiszpanii Edytowane 19 Października 2015 przez Kamyk
stanley Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 NIesamowicie słaby jest Rooney w tym sezonie no masz rację ...... niestety dopiero wczoraj obejrzałem spotkanie z Evertonem nie dało radę w sobotę, ale powstrzymałem się by nie sprawdzać livescore, tabeli, onetu i wyniku byłem przekonany że ledwo wywiozą remis, a po prostu wynik miodzio nie podobało mi się to, jak bardzo ich Eve przycisnął w II połowie a BARDZO mi się podobała decyzja o zostawieniu Depaya i Blinda na ławie to co wyczyniali w meczu w kwalifikacjach do EU wołało o pomstę i na szczęście LvG to dostrzegł i nie bał się podjęcia takiej decyzji fajnie, gdy elementy narodowościowe nie mieszają się do składu - pamiętam zaciąg holenderski za dawnych czasów w Hiszpanii no i w końcu grał Herrera
Kamyk Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 a myślałem właśnie o Tobie, jak go zobaczyłem na środku koła w momencie rozpoczęcia meczu grał, i trzeba przyznać że to był świetny występ, tak samo zresztą jak zmiennika Maty, Lingarda obiecujący skrzydłowy
stanley Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 a myślałem właśnie o Tobie, jak go zobaczyłem na środku koła w momencie rozpoczęcia meczu grał, i trzeba przyznać że to był świetny występ, tak samo zresztą jak zmiennika Maty, Lingarda obiecujący skrzydłowy o dziwo, jako zespół zagrali dobry mecz ( lub też Everton słabo) pomijając jak na chwilę Everton przycisnął, MU miało mecz pod kontrolą - Rooney w odpowiednim momencie strzelił na 3:0 i było po meczu Podobał mi się środek pola w tym meczu ( panowie Sch + Herrera świetnie grali) Lingard też zaliczył dobre wejście
Kamyk Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 a że tak dorzucę - for those who would like to polish their English http://www.fullmatchesandshows.com/2015/10/17/bbc-match-of-the-day-week-09-full-show/
stanley Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 zapowiada się ciekawy, poniedziałkowy meczyk
Wihajster Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 ciekawszy bedzie dzis Arsenal vs Bayern gdzie gospodarze musza atakowac od 1 min
Kamyk Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 i może kanoniery coś fajnie technicznego pokażą
A4_Raf Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Arsenal <3 Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Robert im przegrał ten mecz czy Mûller?
Damian Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Guardiola przegral taktycznie ...
wujek496 Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Arsenal był zabójczy w kontrach
Kamyk Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 https://twitter.com/Jurasmma/status/656466534559297536
akjam Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Dzisiaj kolejne mecze i hit wieczoru PSG - RM
Damian Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Ja dzisiaj.ogladam Krychowiaka i reszte
stanley Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Oczywiście mecz w Moskwie
Kamyk Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) a to są w ogóle jakieś inne ? ps - Carrick znowu na ławce qtfa, przed sezonem jak by mi to ktoś powiedział, bym nie uwierzył ..... . Napijmy się bo już mnie to z lekka wqr......... Edytowane 21 Października 2015 przez Kamyk
Rekomendowane odpowiedzi