stanley Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Patrząc wczoraj na grę Bayernu zastanawiałem, gdyby grali w lidze angielskiej na ile lat zdominowaliby EPL.... Arsenal wczoraj nie istniał Natomiast patrząc na grę Chelsea z Dynamem, stwierdziłam, że liga angielska chyba znacznie obniżyła loty, kiepsko, taktycznie, kiepsko technicznie
Wihajster Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 zgadzam sie.Bayern wczoraj pokazał moc
badboy Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Takiej ławki jak w tym roku- jeśli wszyscy będą zdrowi, nie ma nikt w całej LM. naciepane z tapatalka
Kamyk Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Patrząc wczoraj na grę Bayernu zastanawiałem, gdyby grali w lidze angielskiej na ile lat zdominowaliby EPL.... Arsenal wczoraj nie istniał Natomiast patrząc na grę Chelsea z Dynamem, stwierdziłam, że liga angielska chyba znacznie obniżyła loty, kiepsko, taktycznie, kiepsko technicznie absolutnie masz rację z jednej strony, świetne nazwiska, niebotyczne pieniądze i wyniki ligowe czasem niemożliwe do przewidzenia z drugiej strony, na arenie międzynarodowej nie mają zbyt dużo do powiedzenia i z roku na rok, co raz gorzej ....
badboy Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 I bardzo dobrze- nie tylko bezsensownie wydawana kasa biega po boisku. naciepane z tapatalka
A4_Raf Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) I co roku nowa kasa... Taki futbol, ale mimo, że z angielska rozstalem się już dawno, traktowałem ją jako dodatek dla Realu, to da się zauważyć, że poziom spada, jest co raz słabiej. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Listopada 2015 przez A4_Raf
badboy Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Wróżę mojemu bayernowi udany sezon- pod warunkiem , ze połowa składu znowu nie odpadnie no i jesli nie dostana zadyszki na wiosnę. Chociaż ławka w tym roku robi wrażenie: Robben, Ribery, Goetze, Vidal, Benatia- taka byłaby wczoraj ławka gdyby wszyscy byli zdrowi. naciepane z tapatalka Jest rozmach. naciepane z tapatalka Edytowane 5 Listopada 2015 przez badboy
Kamyk Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 z angielska rozstalem się już dawno, traktowałem ją jako dodatek dla Realu no rozbawiłeś mnie, nie powiem
A4_Raf Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Spoko, powiedz, że nie oglądałeś innych meczów, tylko manchester :-) Ja oglądałem Liverpool, Arsenal czy manchester, teraz to nie mam siły na tę... Grę Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 oczywiście że tego nie powiem - oglądam w zasadzie całą angielską EPL, z różnymi sympatiami (choć jak wiadomo - król jest tylko jeden )
A4_Raf Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Wiem wiem, ten w Hiszpanii ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) racja Filip VI Edytowane 5 Listopada 2015 przez Kamyk
stanley Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Cały czas się zastanawiam, która liga europeska jest najsilniejsza: może angielska, może hiszpańska ( bo włoska już nie, a niemiecka jeszcze nie teraz) Odpowiedzi chyba nie ma. Dla mnie najciekawsza, najbardziej nieobliczalna jest właśnie angielska. Tutaj każdy wygra z każdym. Np głupi mecz WHU - Chelsea, potrafi być ciekawszym meczem niż nudne i aktorskie Gran Derbi. A po czym poznać dobry mecz EPL : gdy nie ma czasu na powtórkę ostatniej, ciekawej akcji...no to znajdzicie teraz drugą, taką lige.... PS. ten mecz, razem z kumplem, oglądaliśmy w centrum handlowym ( też punkcie dystrybucji C+) na stojaka przez 90 minut. To były czasy Rok później, na szczeście mialem już C+ w domu
Kamyk Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 no nie da się na to patrzeć nie wiem, czy oni zmienili nazwę na Manchester"W Poprzek"Utd czy Manchester"Do Boku"Utd wiem że ten holenderski pajac zmienił ich grę we flaki z olejem gdyby nie to że nie wypada - tylko siąść i płakać
stanley Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 nie wiem, czy oni zmienili nazwę na Manchester"W Poprzek"Utd czy Manchester"Do Boku"Utd niestety
elioneq Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Tylko La Liga i tylko BARCA! W tej lidze również mecze są nieprzewidywalne...
Bieniek Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Benitez zabija Real Forma Ronaldo
A4_Raf Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zabił już, najgorszy futbol od czasów Ramona. Masakra. Forma Ronaldo to raz, dwa, że nie potrafi go wykorzystać jako maszyny do strzelania. On nawet bez formy trafiał bramki, a teraz to jest kryty przez dwóch czy trzech i nawet jego szybkości nie jest w stanie ruszyć. Do tego widać jak gra Realu pada po stracie bramki, nie potrafi Benitez zmotywować tak, że dalej chcą grać. No i wiadomo, że Casilla to nie Navas... Kontuzje kontuzjami, ale ten klub w pełnym składzie nawet daleko nie zejdzie, jak się nie poprawi gra Odpowiednich formacji i Ronaldo. Za ławkę pewnie by się obraził, ale cóż jakoś trzeba sobie radzić. Jak Benitez nie ogarnie na Barcelonę to liga przegrana. Śmiesznie to brzmi, ale tak to wygląda w La lidze. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Nie, to nie brzmi śmiesznie. To brzmi tak jak w rzeczywistości jest.
Rekomendowane odpowiedzi