pepik Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Morgan z Leicester, ciągle Evra, może Baines. Czasem równo zagra Blind. Ale z prawej to ciezko znaleźć..... Piszczek? wywołany do tablicy i jest 1-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Oj tam, oj tam . Co to ma qrfa być?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Oj, słaby ten mecz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Ech cienizna Cud że tak się skończyło. Jagielka był dwukrotnie o włos od uciszenia trybun jeden rok i jeden dzien temu Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 to się nazywa metamorfoza oni się cudem utrzymali rok temu Ruch-Wisła widzę dobry meczyk był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ruch-Wisła widzę dobry meczyk był tylko wynik do bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 ciągle w temacie Lisów https://twitter.com/TSBible/status/716633334303047680 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dzisiaj w robocie szefowa dała mi prezent ilości 2szt bo poyebała Gran Derbi z LM i nie przeszła przez bramki na sobotnim meczu. Powaga to nie joke Jako, że mecz jutro i nie dałbym rady załatwić urlopu to udało mi się oddać te bilety znajomemu, który jest w drodze już na Camp Nou. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 :polew: :polew: głupia c..a nie mogła zostać te parę dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 :polew: :polew: głupia c..a nie mogła zostać te parę dni? Leciała na weekend do Barcelony i wiedziała od znajomych, że Barca gra z Madrytem więc zaklepała bilety online i jakież było jej zdziwienie kiedy pod stadionem nie dało się zeskanować tych biletów Ale to amerykanka więc to wiele tłumaczy, poza tym dla niej to tylko "soccer" game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 a no to tak soccer sucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja bym sprzedał bilet gdybym miał oglądać atleti z Barka hyhyhy Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja bym sprzedał bilet gdybym miał oglądać atleti z Barka hyhyhy Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka okrutne spostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja siedziałem z tymi biletami dzisiaj pół dnia i kombinowałem co z tym zrobić i jak sie urwać z pracy na ten mecz tym bardziej, że czasu na organizacje tyle co wcale. Ale że jadę już w tym roku na półfinał Ligi Europy + Euro2016 to olałem W końcu wystawiłem je na swoim FB i w ciągu 2min zgłosił się kumpel, który zabookował już ranny samolot z Wawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 :polew: :polew: głupia c..a nie mogła zostać te parę dni? Leciała na weekend do Barcelony i wiedziała od znajomych, że Barca gra z Madrytem więc zaklepała bilety online i jakież było jej zdziwienie kiedy pod stadionem nie dało się zeskanować tych biletów Ale to amerykanka więc to wiele tłumaczy, poza tym dla niej to tylko "soccer" game nJa yebiiiuuu... Brawo ONA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Nie no spoko, śmieje się ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 z innej beczki, trochę historycznej oglądałem w sobotę MoTD gdzie nabijali się z organizacji gry Newcastle i z ich historycznych bitew o utrzymanie i w tym kontekście przypomnieli Sherarerowi inną "bitwę", historię sprzed 10 lat z okładem przyznam że dawno się tak nie śmiałem spójrzcie od 2:45 jaja jak berety . Gary lekko panikuje, ale póki co trzyma fason http://www.bbc.co.uk/programmes/p03q2mr4?ns_mchannel=social&ns_campaign=bbc_radio_2&ns_source=twitter&ns_linkname=radio_and_music Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jak sądzicie ile Atletico dzisiaj wygra? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 2-0 przegra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 to co ogladamy ? Bayern czy ligę hiszpańską ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi