Cuber Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Kraków-Sobieszowo 9,9 l/100 km Sobieszowo-Kraków 10,5 l/100 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy_jelcz Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Trasa Wrocław- Świnoujście, Świnoujście-Wrocław. Jazda w 4 osoby + cały bagażnik toreb itd, prędkość ok 100-110 km/h, czasem agresywne wyprzedzanie. Spalanie 7.4 litra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitech Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Witam !,9 AFN Automat Srednio 5,5 l Trasa do 2 tyś obrotów 4,5 l Miasto 7l Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelis.Zx145 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 A ja za to na trasie Szamotuły (38 km od Poznania)- Szklarska poręba - Szamotuły w 4 osoby i bagażnik praktycznie po brzegi spaliłem 5.4 l/100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Rzeszów-Warszawa-Sobieszewo-Hel-Sobieszewo-Warszawa-Rzeszów + kilka razy po Gdańsku (1842 km) Średnie spalanie wg FIS 6,9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Rzeszów-Warszawa-Sobieszewo-Hel-Sobieszewo-Warszawa-Rzeszów + kilka razy po Gdańsku (1842 km) Średnie spalanie wg FIS 6,9 Kraków-Sobieszewo -Sopot - Kraków 1400km średnia z FISa 9,8 gdzie się dało pełny ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 gdzie się dało pełny ogień problem w tym, że takich miejsc jest bardzo mało..., a jak juz są to z towarzystwem jakis meganek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 problem w tym, że takich miejsc jest bardzo mało..., a jak juz są to z towarzystwem jakis meganek od Łodzi do Krakowa tylko zwalnianie jak krzyczeli na CB ze misiaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex181266 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 problem w tym, że takich miejsc jest bardzo mało..., a jak juz są to z towarzystwem jakis meganek od Łodzi do Krakowa tylko zwalnianie jak krzyczeli na CB ze misiaczki zawsze mogłeś jechać przez Częstochowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 problem w tym, że takich miejsc jest bardzo mało..., a jak juz są to z towarzystwem jakis meganek od Łodzi do Krakowa tylko zwalnianie jak krzyczeli na CB ze misiaczki zawsze mogłeś jechać przez Częstochowe widać że do szkoły miałeś pod górkę... miało być śmiesznie a wyszła znowu żenua , proponuje nauczyć się topografii polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 zawsze mogłeś jechać przez Częstochowe hmmm a niby któredy jechałem ( jechaliśmy ) :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex181266 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 zawsze mogłeś jechać przez Częstochowe hmmm a niby któredy jechałem ( jechaliśmy ) :wallbash: to Wam przypomne co napisał Trzeniu Kraków - Częstochowa (80-240) 9,6/100 średnio 140km/h teraz jasne z tą Częstochową-jechać nie marudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 dalej nie wiem o co Ci "biega" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 alex nie kompromituj się jeszcze bardziej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 o,alex comeback jest alex,jest zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 trasa 8,7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex181266 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 dalej nie wiem o co Ci "biega" :gwizdanie: napisałem tak z przekory, a chodziło mi o to, że gdybyś pojechał Częstochowa-Kraków tak jak Trzeniu to byś nawet nie zauważył tych misiaków. Ja miałem na trasie Wieluń-Częstochowa-Kraków i z powrotem średnią z FIS-a 6,0 ruch był duży i za bardzo poszaleć nie było można. Wieluń-Lubań-Wieluń średnia 5,9 i mówcie co chcecie ale dla mnie to norma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 pomiary z moich ostatnich 1000km spalanie w cyklu mieszanym ok. 7 l/100km w miarę dynamiczna jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Skoro mówimy o spalniu to moje auto pali zależnie od mojego humoru od około 6,5 (gdy jadę jak emeryt [110 na 6 biegu] do 13 l./100 km (przy bardziej miejskim dynamicznym przemieszczaniu się), oczywiście bez gazu w podłodze przy czerwonym świetle co morze wskazywać na agresywną jazę kolegów z Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Skoro mówimy o spalniu to moje auto pali zależnie od mojego humoru od około 6,5 (gdy jadę jak emeryt [110 na 6 biegu] do 13 l./100 km (przy bardziej miejskim dynamicznym przemieszczaniu się), oczywiście bez gazu w podłodze przy czerwonym świetle co morze wskazywać na agresywną jazę kolegów z Krakowa hehe gdybyś Ty wiedział co znaczy agresywna jazda po krakowsku :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi