adamooo Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 ja zapłace jak będę miał kartę kodów niech ktoś założy za mnie oddam dolary w tym tygodniu
A-rek Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Opublikowano 16 Lipca 2010 dzis zamowienie na t-shirty zostalo zlozone wiec zadnych zmian, domowien czy spoznialskich nie przyjmuje :!: lista w pierwszym poscie zostala zaktualizowana.
poziek Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 20 ludzi to wciąż za dużo jak dla mnie gdyby koszulek wyszło 9-13 to byłyby dope
moskal Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 20 ludzi to wciąż za dużo jak dla mnie gdyby koszulek wyszło 9-13 to byłyby dope mozna zrobić selekcje :kox:
A-rek Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Opublikowano 22 Lipca 2010 w przyszlym tygodniu planuje wysylke wiec jesli ktos jeszcze nie podeslal mi adresu do wysylki na PW to prosze to zrobic ps: dla pierwszych 3 osob ktorzy dokonali jako pierwsi przelewu za koszulki mam drobny upominek w postaci naklejki na samochod "DOPE"
soolek Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 w przyszlym tygodniu planuje wysylke wiec jesli ktos jeszcze nie podeslal mi adresu do wysylki na PW to prosze to zrobic ps: dla pierwszych 3 osob ktorzy dokonali jako pierwsi przelewu za koszulki mam drobny upominek w postaci naklejki na samochod "DOPE" Eeee, ja też chce
gregory Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 20 ludzi to wciąż za dużo jak dla mnie gdyby koszulek wyszło 9-13 to byłyby dope Poziek, jak tak szybko udało ci się policzyć, że akurat 9-13 koszulek byłoby prawdziwe DOPE?? Ale pewnie wziąłeś pod uwagę liczbę zalogowanych na forum, odjąłeś od tego liczbę klubowiczów i podzieliłeś przez średnią przyrostu naturalnego ludności Polski i wyszło 9-13 :polew:
slepy Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 w przyszlym tygodniu planuje wysylke wiec jesli ktos jeszcze nie podeslal mi adresu do wysylki na PW to prosze to zrobic ps: dla pierwszych 3 osob ktorzy dokonali jako pierwsi przelewu za koszulki mam drobny upominek w postaci naklejki na samochod "DOPE" arek moje dane masz, bo nawet nie pamiętam czy wysyłałem :gwizdanie:
moskal Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 ps: dla pierwszych 3 osob ktorzy dokonali jako pierwsi przelewu za koszulki mam drobny upominek w postaci naklejki na samochod "DOPE" dzieki , czekam niecierpliwością na paczke
A-rek Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 wszystkie t-shirt'y sa juz u mnie, w pon. wysylka. kto chce odebrac osobiscie zapraszam do mnie lub na spota do Rybnika za tydzien jeszcze jedna sprawa, kilka sztuk koszulek jest zrobionych na Fruit'ach bo braklo Stedman'ow czy komus to bedzie przeszkadzac jesli taka dostanie :?:
moskal Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 jeszcze jedna sprawa, kilka sztuk koszulek jest zrobionych na Fruit'ach bo braklo Stedman'ow czy komus to bedzie przeszkadzac jesli taka dostanie :?: jesli dorzucisz mi jeszcze jedna białą XL oczywiście za dopłatą to nie bedzie mi przeszkadzać no chyba ze robiłeś dokładnie tyle ile miałeś zamówionych :gwizdanie:
slepy Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 dla mnie bez różnicy , czekam na paczuszkę
aju Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 mi nie będzie przeszkadzało jeśli rozmiar się zgadza z takim jak napisałem
A-rek Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 no chyba ze robiłeś dokładnie tyle ile miałeś zamówionych dokladnie tak
jozek726 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 no chyba ze robiłeś dokładnie tyle ile miałeś zamówionych dokladnie tak ja też chce naklejke
aju Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 a ma ktoś napis DOPE ten z koszulki w pliku corel? czy innych krzywych? mam stały dostęp do plotera więc myślę ze każdemu zainteresowanemu zrobił bym za free + koszt przesyłki taką naklejkę
moskal Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 każdemu zainteresowanemu zrobił bym za free to ja poprosze
Trzcina 80 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 ja też poproszę naklejkę może nawet 2,mogę coś zapłacić oczywiście.
aju Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 to ja poprosze DOPE ten z koszulki w pliku corel
Rekomendowane odpowiedzi