davidoff82 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 widziałem cie w sosnowcu na parkingu trzeba było zagadać, poczekać aż wyjdę zapodać przez megafon
stanley Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 dzisiaj w Kato, na Bocheńskiego szara metalik B6 Avant na rej. SK, ok godz 17 ?
Bulczas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Przed wczoraj ku mojemu zdumieniu Kędzior w swoim padle na rondzie w ludwiku
keżor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Przed wczoraj ku mojemu zdumieniu Kędzior w swoim padle na rondzie w ludwiku to pewnie ja byłem
Bulczas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Przed wczoraj ku mojemu zdumieniu Kędzior w swoim padle na rondzie w ludwiku to pewnie ja byłem Raczej nie Ty
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Przed wczoraj ku mojemu zdumieniu Kędzior w swoim padle na rondzie w ludwiku raz na miesiąc trzeba ją przepalić wczoraj na parkingu pod Go sportem: czarna b5 avant, srebrne b7 avant, błękitne b5 avant, niebieskie b7 avant, srebrne b5 sedan srebrno/czarne b5 sedan, czarne b6 sedan, granatowa ess4, chyba wszystkich wymieniłem co to za jedni? znacie ich?? :polew:
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Przed wczoraj ku mojemu zdumieniu Kędzior w swoim padle na rondzie w ludwiku raz na miesiąc trzeba ją przepalić wczoraj na parkingu pod Go sportem: czarna b5 avant, srebrne b7 avant, błękitne b5 avant, niebieskie b7 avant, srebrne b5 sedan srebrno/czarne b5 sedan, czarne b6 sedan, granatowa ess4, chyba wszystkich wymieniłem co to za jedni? znacie ich?? :polew: :polew:
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Przed wczoraj ku mojemu zdumieniu Kędzior w swoim padle na rondzie w ludwiku raz na miesiąc trzeba ją przepalić wczoraj na parkingu pod Go sportem: czarna b5 avant, srebrne b7 avant, błękitne b5 avant, niebieskie b7 avant, srebrne b5 sedan srebrno/czarne b5 sedan, czarne b6 sedan, granatowa ess4, chyba wszystkich wymieniłem co to za jedni? znacie ich?? :polew: :polew: :polew: owszem, nie
keżor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Przed wczoraj ku mojemu zdumieniu Kędzior w swoim padle na rondzie w ludwiku raz na miesiąc trzeba ją przepalić wczoraj na parkingu pod Go sportem: czarna b5 avant, srebrne b7 avant, błękitne b5 avant, niebieskie b7 avant, srebrne b5 sedan srebrno/czarne b5 sedan, czarne b6 sedan, granatowa ess4, chyba wszystkich wymieniłem co to za jedni? znacie ich?? :polew: bordowe klijo i czorna cytryna leszczu :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 bordowe klijo i czorna cytryna leszczu :gwizdanie: to nie sa auta klubowe
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 bordowe klijo i czorna cytryna leszczu :gwizdanie: to nie sa auta klubowe to nie są auta
Bulczas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 I nie srebrno czarne, tylko srebrna z czarnym dachem
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 I nie srebrno czarne, tylko srebrna z czarnym dachem szczegóły
Bulczas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 I nie srebrno czarne, tylko srebrna z czarnym dachem szczegóły Ale jakie ważne
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 I nie srebrno czarne, tylko srebrna z czarnym dachem szczegóły Ale jakie ważne niema czasu na głupoty wy, to każdy wątek zaspamujecie to było silniejsze odemnie
Bulczas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 wy, to każdy wątek zaspamujecie Odezwał się święty
Mario22 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Przed wczoraj ku mojemu zdumieniu Kędzior w swoim padle na rondzie w ludwiku raz na miesiąc trzeba ją przepalić wczoraj na parkingu pod Go sportem: czarna b5 avant, srebrne b7 avant, błękitne b5 avant, niebieskie b7 avant, srebrne b5 sedan srebrno/czarne b5 sedan, czarne b6 sedan, granatowa ess4, chyba wszystkich wymieniłem co to za jedni? znacie ich?? :polew: Pewnie jacyś przyjezdni z Rumunii... nie mieli gdzie nocować....
Maxito Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 dziś WOLF na rowerze na rondzie :wink4: :wink4: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi