HaVoK Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ale mi się wątek rozruszał Weźcie dajcie spokój, bo jeszcze mnie przekonacie żeby nie sprzedawać.... No to ja się dopiszę.. Taka fura i sprzedajesz? ;( Taka perełka? No weź.
AndyN Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (...) Weźcie dajcie spokój, bo jeszcze mnie przekonacie żeby nie sprzedawać.... Można zapytać o powody takiej decyzji?
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (...) Weźcie dajcie spokój, bo jeszcze mnie przekonacie żeby nie sprzedawać.... Można zapytać o powody takiej decyzji? a czy to ważne :?:
RafuZG Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 fura piękna pokłon w Twoją stronę ja bym jej nie sprzedawał, za nic, nie jednego pewnie na światłach zszokowałeś mocą rs-a
soolek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (...) Weźcie dajcie spokój, bo jeszcze mnie przekonacie żeby nie sprzedawać.... Można zapytać o powody takiej decyzji? Starzeje się chłopak. Kości mu zaczęły skrzypieć na wybojach
Buba Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (...) Weźcie dajcie spokój, bo jeszcze mnie przekonacie żeby nie sprzedawać.... Można zapytać o powody takiej decyzji? Starzeje się chłopak. Kości mu zaczęły skrzypieć na wybojach głupoty gadasz. podobno dziewczyny przestały piszczeć na widok samochodu i teraz ma byc czarne RWD w cabrio
major13 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 no ja bym wolał jednak rs4 niż te dziewczyny :>
dejf Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Auto niepowtarzalne. Jak dla mnie zawsze będzie ikoną Audi, bezkonkurencyjne. Miałbym wolne te kilkadziesiąt k PLN, nawet bym się nie zastanawiał, już by stało u mnie.
barszczyna Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Auto niepowtarzalne. Jak dla mnie zawsze będzie ikoną Audi, bezkonkurencyjne. Miałbym wolne te kilkadziesiąt k PLN, nawet bym się nie zastanawiał, już by stało u mnie. Podpisuję się pod tym wszystkim. Nie sprzedawaj auta, bo trafi w złe ręce i będzie maras.
Embe Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zazdroszczę a zarazem gratuluję tak pięknego auta! Masz racje - nic z nim nie rób, dbaj jak należy bo nic temu autu nie potrzeba Pozdrawiam i szerokości życzę :>
designer Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Auto niepowtarzalne. Jak dla mnie zawsze będzie ikoną Audi, bezkonkurencyjne. Miałbym wolne te kilkadziesiąt k PLN, nawet bym się nie zastanawiał, już by stało u mnie. Podpisuję się pod tym wszystkim. Nie sprzedawaj auta, bo trafi w złe ręce i będzie maras. No mam nadzieję że kupi je jakiś napalenieć jak ja
MAGIC87 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 No mam nadzieję że kupi je jakiś napalenieć jak ja smiley a na raty sprzedajesz? kozak fura az szkoda sprzedawac
MARCIN607 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Arek powiedz lepiej co teraz myślisz kupić- RS-ki szkoda. chociaż jak ktoś taką kasę wyrzuci za auto z tego roku to wie co kupuje i będzie dbał [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 06:38_________________________________________________ a na raty sprzedajesz? może jakaś klubową zrzutka na RS-kę zorganizujemy?
RafuZG Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 dobry pomysł u każdego tydzień stoi, ale w zamian jakiś mod wrzuca fajny do rs-a
designer Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 THIS IS THE END Auto od wczoraj ma nowego właściciela. Zostało w Stolycy, właściciel wygląda na pasjonata
junior_tdi Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 THIS IS THE END Auto od wczoraj ma nowego właściciela. Zostało w Stolycy, właściciel wygląda na pasjonata przyjdzie taki i wk***ia qr**, temat od lipca zeszłego roku, dzisiaj przypadkiem trafiam na temat a tu sie okazuje że sprzedane fajny dupowóz, chętnie bym takiego kupił, tylko żeby zalać to musiałbym 3x więcej zarabiać niż teraz
Rekomendowane odpowiedzi