Hugo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 zaczne juz dzis - rozmowa z oniakiem 5 min temu M: Heja O: Gdzie heja jaka kurna heya?? a dzie ty kur.a wogole jestes
krzyniek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 nie pamiętam dokładnie rozmowa na Cb, (chyba Norbi) Mi navi pokazuje w lewo... -a mi w prawo... to ku....a przekręć monitor i będzie w tą samą stronę... - a faktycznie literki mam do góry nogami...
Gość son_czwa Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 A ja przestałem liczyć po pewnym czasie ile razy padł tekst Bryni do Dzo-Dzo: "...wymienię Ci cewki i będzie zap****alać jak moje..."
pre_pl Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Szyszki w d*pie i nie ma mocnych a jak fioletowy jeż mu wypadł, byłeś jeszcze przy tym ? aaa. jeż piszczący był
Lukas Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 co do szyszek to bylo tak : " budze sie rano w lesie z szyszka w d*p** obok banka z Motulem 5W50 kurvva ktory to jezdzi na takim oleju ?"
alvaro Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 powiem tylko tyle "BEZDYMNE PROGRAMY"... :polew: (jak ktoś nie wie o co HALO to jest fotka KAJa w poście o wrażeniach ze zlotu...)
Norbi Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 "Zabiłbym gówno, a poszedł siedzieć za człowieka" Ono w opowieści o tym jak chciał szpadlem zabić CTV-ła
alvaro Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 "Zabiłbym gówno, a poszedł siedzieć za człowieka" Ono w opowieści o tym jak chciał szpadlem zabić CTV-ła taa to było dobre... dla wtajemniczonych (sobotnie ognisko) przekład rozmowy Oniaka z Flyerem przez Horneta (z węgierskiego na PL) :polew:
Lukas Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 "Co ty dzisiaj jadles ? jak kaszanke to nie spisz dzisiaj z nami w domku " "przepraszam a kto to sobie odłozył bigosik na rano na werandzie ? bo zostala sie sama kapucha kiełbe ktos wyjadl"
hornet Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 "Zabiłbym gówno, a poszedł siedzieć za człowieka" Ono w opowieści o tym jak chciał szpadlem zabić CTV-ła taa to było dobre... dla wtajemniczonych (sobotnie ognisko) przekład rozmowy Oniaka z Flyerem przez Horneta (z węgierskiego na PL) :polew: To był profesjonalny dabing :polew: "powącham trochę " :polew: Ale i tak najlepsza była gra w cymbergaja na małe bramki z CTV ......powiedz liczbę.... - CTV: 24 - Hornet: 25 wygrałem :polew: :polew:
alvaro Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 hornet i nawet późniejsze GOOGLOWANIE mu nie pomogło...
hornet Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 hornet i nawet późniejsze GOOGLOWANIE mu nie pomogło... Musi się jeszcze dużo nauczyć
alvaro Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dzo-Dzo a znalazłeś "to czarne takie małe" o którym Ci mówił ctv ???
pre_pl Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dzo-Dzo a znalazłeś "to czarne takie małe" o którym Ci mówił ctv ??? "co dmuchać trzeba"
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dzo-Dzo a znalazłeś "to czarne takie małe" o którym Ci mówił ctv ??? Takie małe czarne a jak znajdziesz to pociągnij haha i zobacz czy dziala nie wiem czy to bylo pociągnij czy sij
alvaro Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 text Murzyna - a Alvaro znowu z siostrą czy kuzynką ... ctv - 1999 NETTO !!! i wogóle Alan to szatan nie człowiek co się odezwał to zaraz beka ! :th:
sfinks Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Pytam Lipiego przez CB w drodze na zlot "jak tam z przodu, wolne" Lipi -"dawaj wolne masz------chwila przerwy ja na lewym ------nie kurna wracaj nie widziałem " no i ja na trzeciego
krzyniek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Pytam Lipiego przez CB w drodze na zlot "jak tam z przodu, wolne" Lipi -"dawaj wolne masz------chwila przerwy ja na lewym ------nie kurna wracaj nie widziałem " no i ja na trzeciego Brynia miała podobnie, tylko nie szła na trzeciego a chowała sie za tira
Rekomendowane odpowiedzi