Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Regeneracja włącznika świateł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tsa....jeżdżimy autami za około 30tyś zł i będziemy kupować wszystko w ASO....jak byś jeden z drugim był takim kozakiem to byś kupił sobie nową a A4 z 2010-2012 r i wtedy byś nie musiał wymieniać, malować i regenerować. Dla mnie opcja z szablonem jest jedyną słuszną, nie widzę sensu kupować za 250zł nowego "używanego" włącznika która są dostępne w necie w dobrym stanie. Dlatego ktoś mądry wymyślił szablon.

---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ----------

co do naklejki z allegro to faktycznie bez sensu naklejka ponieważ tak jak napisał Sqby chodzi o to żeby wyczyścić całą powierzchnię przełącznika nakleić tylko ikonki i pomalować całą resztę i na końću odklejając ikonki, a tutaj jest opcja ze środkiem, a głównie środek się nie przeciera, a więc bez sensu, bo w ostateczności już chciałem kupić za tą cenę, lecz po opisie Sqby'ego się powstrzymałem.

Opublikowano

popieram Pedros2009 a po co kupowac nowy w aso jak za rok i tak sie wytrze a nie jestem handlarzem tylko robie to dla siebie wiec malowanie jest trwalsze tańsze i wyglada jak ori i oczywiscie koszt o wiele mniejszy

Opublikowano

A mi się podoba ten z Polo :)

Opublikowano
popieram Pedros2009 a po co kupowac nowy w aso jak za rok i tak sie wytrze a nie jestem handlarzem tylko robie to dla siebie wiec malowanie jest trwalsze tańsze i wyglada jak ori i oczywiscie koszt o wiele mniejszy

Może się nie wytrze.

ja u siebie odmalowałem i zamontowałem przekaźnik i takie tam i nie kręcę przełącznikiem za każdym odpaleniem.

wyłacznik cały czas na światła i tyle. światła włączają się po uruchomieniu silnika (ładowanie z alternatora)

Jeżdżę już kilka miesięcy i nie dotykam włącznika bo po co, chyba że halogeny i przeciwmgielne:wink:

Opublikowano

Nie wytrze sie za rok bo je poprawili...

Tap Tap

Opublikowano
Opublikowano

Ma ktoś jeszcze szablony do włącznika świateł z AUTO i szablon do przycisków do otwierania okien

Opublikowano

No i jak moze ktos potwierdzic ze te wlaczniki od paska beda pasowac bez zadnych przerobek ??? Czlowiek by kupil bo fajnie wygladaja :)

Opublikowano

Tak, od Passaciora pasuje bezproblemowo ale całość jest przechylona o pare stopni w stosunku do oryginału. Za parę min dodam fotę bo mam aktualnie taki od Passata.

---------- Post dopisany at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:58 ----------

2012_08_26_040.jpg

2012_08_26_041.jpg

<br /><br />

Opublikowano

wydaje mi się że jednak srebrny jest ładniejszy...

Opublikowano

No tak, ale z pewnością dużo droższy.

---------- Post dopisany at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ----------

WŁĄCZNIK ŚWIATEŁ VW POLO '11 CHROM 6R0941531H (2548165401) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Nie kupcie czasami takiego bez przednich halogenów bo będzie fail:wink:

Opublikowano
No tak, ale z pewnością dużo droższy.

---------- Post dopisany at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ----------

WŁĄCZNIK ŚWIATEŁ VW POLO '11 CHROM 6R0941531H (2548165401) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

NA allegro drożej niż z UK.... 150 pln to jest 30 funtów... do tego używany

a z tej strony

Chrome VW Golf MK4 4 Passat Polo T5 Headlight Fog Lights Switch | eBay z wysyłką wychodzi 25,90 funta... NOWY!!

Opublikowano

Nie odnosiłem swojej wypowiedzi do przełączników z zagranicy ;) Ja dałem 53zł za nowy ale nieoryginalny i jest git ;D

Opublikowano

a masz długie?? i p/mgielne na tym włączniku???

Opublikowano

Tak, jest wszystko.

Opublikowano

czy nie lepiej za grosze kupic wlacznik w dobrym stanie ? :D

Opublikowano

Za grosze? a gdzie takie sprzedają :D ??? Jak tylko temat regeneracji trochę się ruszy to pewnie zregeneruje stary, po co mi kupywać za 150zł używkę w dobrym stanie :)

Opublikowano

a da rade kupc sama ramke ile to w aso kosztuje