Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ODDAM w dobre ręce!!!!! - Czarne 1.8T Quattro-BITCH/LED/SPORTEC/S-LINE/ITP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Trochę wytarta ale ogólnie kox:kox::grin:

oj się czepiasz już napewno Marcin zamówił :

http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/33/68/73/78/3368737867

więc będzie malina :naughty::whistling:

:polew::polew: Marcin odebrałeś przesyłkę?
takie mam na stanie juz :polew:

przesylke odbiore przy montazu I hope

---------- Post dopisany 01-08-2013 at 09:07 ---------- Poprzedni post napisany 31-07-2013 at 22:57 ----------

hehe tylko chromu tylko chrooomu brak :decayed::decayed:
eeee chromu nie trza :decayed::decayed:

ale żeby nie było za kolorowo po przypatrzeniu okazało się że moduł jest z C6 i trzeba wymienić :doh::doh::doh:- kolejny udany zakup :polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 09:07 ----------

a dzisiaj przyszedł zestaw naprawczy:decayed:http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/33/82/74/32/3382743277

ostatnio miałem okazje testować :whistling: dobry to on jest ale tylko na dziurkę od szpilki :thumbdown:

Opublikowano

u mnie dojazdówka i tak chyba się nie nada do niczego jak niżej :polew::polew::polew:

DSC_0328.jpg

DSC_0327.jpg

DSC_0321.jpg

Opublikowano

Jak Ci sie zachowywal naped na dojazdowce? Nie spinal sie mocno dyfer?

Opublikowano

na szczęście nie musiałem tak jechać. Dojazdówka się nie sprawdzi przy takim napędzie i kole :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

może zestaw naprawczy kiedyś uratuje sytuację(oby nie był potrzebny)-druga sprawa to miejsce na zapas zajęła butla z LPG a zapas wala się luzem po bagażniku i tylko miejsce zajmuje a że teraz wszędzie jeżdżę z wózkiem więc....

Gość harry19-19
Opublikowano

ojjj jakbyś miał taką dziurę zaliczoną jak ja zaliczyłem w Piasecznie to nawet zestaw naprawczy Ci nie pomoże ani nie uratuje :decayed: ,są zdjęcia u mnie , a koła zapasowego nie miałem :facepalm: bo myślałem że zestaw naprawczy wystarczy , a jednak byłem w błędzie :facepalm: , teraz mam dojazdówkę na wszelki wypadek..........

Opublikowano

Przecież wiadomo że zapas lepszy ale Marcin ma butle. Chociaż karawan i tak ma dużo miejsca w bagaju:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Przecież wiadomo że zapas lepszy ale Marcin ma butle. Chociaż karawan i tak ma dużo miejsca w bagaju:wink:

nie ma go aż tyle :thumbdown::thumbdown:

zaraz będzie styropian od Wladimira trochę rzeźby i bagażnik będzie wolny w 100%.

a za rok zmiana na jak to powiedział Kolega wyżej "śmierdzące" :polew::polew::polew: B7 :grin:

Opublikowano

zaraz będzie styropian od Wladimira trochę rzeźby i bagażnik będzie wolny w 100%.

a za rok zmiana na jak to powiedział Kolega wyżej "śmierdzące" :polew::polew::polew: B7 :grin:

Ja Ci dam wladimira cfaniaczku lepiej poka fotki:naughty:
Opublikowano

Ja Ci dam wladimira cfaniaczku lepiej poka fotki:naughty:
nic się nie dzieje póki co- nawet nie mam kiedy auta dokładnie umyć :thumbdown::thumbdown:
Opublikowano

Marcin zamontowałeś kiere? i sam kodowałeś moduł? jestem w szoku :) Nie dzwonisz :D

Opublikowano

Minelo poltora miesiaca a fotek z montazu brak.

Pewnie nie dal rady...:grin:

Opublikowano

jeszcze leży w pokoju na półce :decayed:

Gość harry19-19
Opublikowano
dzięki :wink:

żona sprzedać nie daje to coś z trza działać:decayed::decayed::decayed:

jak znajdę moduł świateł wpadnie DRL i clh+MF+tempomat i SDS :banan::banan::banan::banan::banan:

---------- Post dopisany 31-07-2013 at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany 27-07-2013 at 21:46 ----------

dzisiaj przyszła paczuszka a w niej :kox::kox::kox:

http://s16.postimg.org/asy3jg2wh/IMG_0879.jpg

http://s24.postimg.org/4lhngec1d/IMG_0878.jpg

to dobrze że żona nie pozwala sprzedawać :decayed:

Opublikowano
Marcin zamontowałeś kiere? i sam kodowałeś moduł? jestem w szoku :) Nie dzwonisz :D

Karol Sam :polew: jaja se robisz? :kox: tempomat mam nadzieję dzisiaj dojdzie. Z montażemczekam ns Dominika jak pojadę z lusterkiem. Chyba.że znajdzie się jakiś dobry Człowiek. :whistling:

---------- Post dopisany at 09:09 ---------- Poprzedni post napisany at 09:07 ----------

Minelo poltora miesiaca a fotek z montazu brak.

Pewnie nie dal rady...:grin:

Ja jestem od części. Z montażem już jest masakra :doh:

---------- Post dopisany at 09:23 ---------- Poprzedni post napisany at 09:09 ----------

A i może usa wpadnie jak chetnego nie będzie

---------- Post dopisany at 09:25 ---------- Poprzedni post napisany at 09:23 ----------

I mam dylemat czy dokładki malować czy 320mm komplikować:decayed:

Opublikowano

Podjedz będziemy zakładać kiere i tempomat pokodujemy.

---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ----------

tylko żeby nie leżało toto u Ciebie jak dokładka S-line .

ile to było ROk >? więcej?

Opublikowano

Ok Spasiba :banan:

Lepiej jakąś :drunk: byśmy zrobili :whistling:

Opublikowano

To wpadniemy z dziewczynami do was :)

Opublikowano

---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ----------

tylko żeby nie leżało toto u Ciebie jak dokładka S-line .

ile to było ROk >? więcej?

rok dokładka i zderzak ale jeszcze wtedy dobre czasy były i był garaż :decayed:
Opublikowano

A pokaż no jak tam środeczek?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...