Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ODDAM w dobre ręce!!!!! - Czarne 1.8T Quattro-BITCH/LED/SPORTEC/S-LINE/ITP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aleśta orły-led to już tu rok siedzi-pl se wgrałem :polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ----------

poszło pw

już

sorry za dużo mam tego na skrzynce-nie ogarniam kto gdzie kiedy :doh:

Opublikowano
:kox:

tez bym myślał nad takim ale tv na tym póki co chyba jest problem uruchomić, tanim kosztem :wink:

ale LED`zik jest petarda

a właśnie myślę czy dvd razem z lodóweczką w schowek nie wsadzić :eusathink:tylko kiedy to oglądać-strasznie mnie kręci wyświetlacz w zagłówku dla małego ale jakoś wydaje mi się to mega projekt mimo że pewnie bym tylko wykonawcy browar podawał i Tego z nad morza kijem przepędzał coby Miszcz mógł działać :polew:

Co Ty pier**lisz:grin::grin: pakuj miszcza do auta, dwie krzynki dodatkowo i nad morze przybywaj to wyrezamy wszystko:polew:

Wladi to wiesz którędy ich kierować, żeby mnie zabrali po drodze :whistling::naughty::wink:

Opublikowano
:kox:

tez bym myślał nad takim ale tv na tym póki co chyba jest problem uruchomić, tanim kosztem :wink:

ale LED`zik jest petarda

a właśnie myślę czy dvd razem z lodóweczką w schowek nie wsadzić :eusathink:tylko kiedy to oglądać-strasznie mnie kręci wyświetlacz w zagłówku dla małego ale jakoś wydaje mi się to mega projekt mimo że pewnie bym tylko wykonawcy browar podawał i Tego z nad morza kijem przepędzał coby Miszcz mógł działać :polew:

Co Ty pier**lisz:grin::grin: pakuj miszcza do auta, dwie krzynki dodatkowo i nad morze przybywaj to wyrezamy wszystko:polew:

Wladi to wiesz którędy ich kierować, żeby mnie zabrali po drodze :whistling::naughty::wink:

Si si:decayed: senior
Opublikowano

no to "prego", "prego" senior :decayed:

Opublikowano

Uuu widzę Artur obeznany:thumbup:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

Zima się zaczęła :doh:

1. i tak same straty- w gumie była sprężynka Marcin wyciągnął i pssssssssss :doh: w ten sposób RSy skończyły karierę u mnie- na następny sezon trza szukać nowego koła :kox:

2. szpachla odpadła z jednego błotnika a na drugim się pojawiły bąble :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

---------- Post dopisany 18-11-2013 at 08:15 ---------- Poprzedni post napisany 17-11-2013 at 15:04 ----------

To zbieżność??

DSC_2949.jpg

Muszę się nauczyć zdjęcia robić

DSC_2946.jpg

---------- Post dopisany at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany at 08:15 ----------

Wszystkie 4 gumy są ścięte od srodka wszystkie tak samo :thumbdown:

Opublikowano

Bity na zlom wycuagnij ;)

No jedz na geometrie sprawdz co sie dzieje

Sent from my телефон

Opublikowano
Bity na zlom wycuagnij ;)

No jedz na geometrie sprawdz co sie dzieje

Sent from my телефон

nie mam serca się z nim rozstać :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

trza jechać i sprawdzić-wszystkie 4 równo zjechane.

Opublikowano

Pojebaly mi sie watki :D

Tapatalk i wszyatko jasne ;)

Opublikowano

Daj cenę pw :decayed:

---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 15:08 ----------

Trochę drut i jeszcze do poprawek ale chociaż bagażnik odzyskalem.

DSC_2950.jpg

Teraz można siateczki szukać i pakiet zakupy. I jak do b7 jest full tak do b6 jest straszna bieda.

Opublikowano

Kurfa myslalem że ja mam trupa ale mój przy tym Twoim truchle to jak nowe auto:decayed:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Kurfa myslalem że ja mam trupa ale mój przy tym Twoim truchle to jak nowe auto:decayed:

Chyba musze Ci jeb... Synek :decayed: auto ma swoje plusy i minusy. Ale zaraz się ogarnie. Może jeszcze przed zimą ją się pryśnie. Juz tu nawet mam zaklad na,oku. Tylko skarbanke trzeba rozbić.

Opublikowano

fajnie się auto prezentuje :) inwestycja pełna para :D

powodzenia w dalszym modzeniu

Opublikowano

Dzieki dzięki.

Jak się uda za,parę dni będą nowe graty. A właśnie w tej chwili kurier przynosi prawy boczek z roletą-niby bez sensu zakładać tylko jeden ale od biedy będzie dla Marcela do zabawy i trochę od słońca-ale jak znam smarka to będzie urwę urwę o i urwalem:decayed:

Opublikowano

Dzieki dzięki.

Jak się uda za,parę dni będą nowe graty. A właśnie w tej chwili kurier przynosi prawy boczek z roletą-niby bez sensu zakładać tylko jeden ale od biedy będzie dla Marcela do zabawy i trochę od słońca-ale jak znam smarka to będzie urwę urwę o i urwalem:decayed:

bierz carbony :wink:

Opublikowano

Dzieki dzięki.

bierz carbony :wink:

Juz mi zł braknie :doh: ale teraz jak znowu uzbieram kupke $£€ to będę szukał.

Myślę nad dare bbs albo rofiforach tylko w 18inczach :bag:

Opublikowano

Auto obniżyłeś a kątów pewnie nie poprawiłeś i Ci opony skroiło :whistling:

---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ----------

Takiemu niedbalcowi auta na pewno nie sprzedam :decayed::grin::grin::grin:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ----------

:decayed:

I jeszcze chce 18` koła zakładac:bag: Nie pamięta jak hejtował nie dawno tych co 18` maja:decayed:

Opublikowano

I jeszcze chce 18` koła zakładac:bag: Nie pamięta jak hejtował nie dawno tych co 18` maja:decayed:

18stka dobra na zimę :grin:

---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 18:42 ----------

W tych Kielcach to same wysokie kozaki, byłem - widziałem :decayed:

Opublikowano

18stka dobra na zimę :grin:

---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 18:42 ----------

W tych Kielcach to same wysokie kozaki, byłem - widziałem :decayed:

Co się dziwić jak jedyna równa droga w Kielcach to obwodnica po której nikt z Kielc nie jeździ:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...