szakal.aw Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 koledzy a ja mam inny pomysł na tą sprezynke.. poprostu klamerke na pranie.. tam jest taka sprezynka.. troche ciasna ale wchodzi! jedna strone ucinamy i zaginamy na te 5-6 kretow potem zaginamy koncowke i cieszymy sie domowym sposobem..
dreamweb Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 To prawda, mam wystarczająco dużo postów już. Kwestia tylko, że ja wcale nie chcę niczego sprzedawać Jak się zbierzecie to dla was zamówię te sprężynki i je roześlę i to tyle nie mam aspiracji handlowych, bardziej mnie kręci naprawianie mojego oooo Tym bardziej, że musicie przyznać, iż czas jaki na to poświęcam (wysyłanie sprężynek) jest niewspółmierny do wagi tego przedsięwzięcia...
żołnierz Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Ja poproszę jeszcze jedną sprężynkę na lewą stronę (dla kolegi). Jak już uzbierasz te 10 osób to daj znać na PW żebym zrobił przelew.
mendrek Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Hej, to i ja jestem chętny na taką sprężynkę, jeżeli jeszcze aktualne. Potrzebna do klamki z lewej strony.
posy Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Witam i ja bym się pisał na dwie sprężynki do lewych i prawych drzwi. Prosił bym o info na priv z danymi do przelewu
STO_PROCENT Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Jeśli są jeszcze dostępne to ja również jedną poprosze
dreamweb Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 ok, uważam listę za wystarczająco długą
pawelwor Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Jestem pewien, że jakby temat był na stronie głównej zareklamowany, to by się znalazło o wiele więcej chętnych, bo do tego działu nie każdy zagląda
Pucek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Jestem pewien, że jakby temat był na stronie głównej zareklamowany, to by się znalazło o wiele więcej chętnych, bo do tego działu nie każdy zagląda to samo twierdzę, no ale nie ja tu rządzę, a jedynie jestem kupującym
CoLo Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Hej Panie...Ja też bym prosił o 1szt od strony kierowcy Dopiero teraz zauwazylem, ze jest taki temacik Pomozecie ?
dreamweb Opublikowano 11 Września 2010 Autor Opublikowano 11 Września 2010 Może jestem zbyt krótko na forum - nie wiem jak napisać coś na głównej stronie. To już chyba trzeba poprosić moderatora. Te osoby, które się zgłaszają to zapisuję, w poniedziałek składam zamówienie. Jeśli będzie dużo chętnych to zrobimy kolejne. Nic na siłę
tymk27 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 i ja pisał bym się na 1 od strony kierowcy
mocny Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 ja też zamawiam 1 szt od kierowcy napisz tylko jak i kiedy wysłać ci to 10 zł bo taka chyba jest cena?
dreamweb Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 Za sprężynki płacimy przelewem ale dopiero jak je zamówię i będę je miał. Dane do przelewu i kwotę prześlę do każdego osobno. Cena sprężynki nie zmieniła się przez ostatni tydzień 10 pln za 1 szt. za każdą kolejną 5 pln. Na chwilę obecną za mało jest chętnych na sprężynki prawe (od pasażera) jeśli się nie uzbiera 10 sztuk to zamówię tylko lewe (od strony kierowcy).
ynos1983 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 witam, i ja bym chciał 1 sztukę od strony kierowcy o ile jeszcze aktualne?
scuzz Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Witam Sprężynka doszła, montaż praktycznie bezproblemowy jakieś 15 minut ze ściąganiem i zakładaniem boczka. Tak więc skończyły się moje udręki z "latającą" klamką. Pozdrawiam
michal_g84 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 ja również bym chciał się załapać na sprężynkę lewą od strony kierowcy jeśli jest jeszcze taka możliwość
Rekomendowane odpowiedzi