Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Diesel vs Benzyna

Jaki masz silnik w swoim Audi? (jak masz LPG zaznaczasz Benzyna) 4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki masz silnik w swoim Audi? (jak masz LPG zaznaczasz Benzyna)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

120 diesel

68 benzin . tylko ze z Tych to pewnie z 70% ma gazkurki w zderzakach :chytry:

Opublikowano

jesli benzyna to tylko b.mocna z T,bo tak to diesel klepie wszystko i to spalanie 7-8l przy dynamicznej jezdzie :decayed:

Opublikowano

68 benzin . tylko ze z Tych to pewnie z 70% ma gazkurki w zderzakach :chytry:

to jeszcze lepiej niz samo Pb :wink4:

Opublikowano

ja tam nie przepadam za gazem chociaż wiadomo czasem by się przydał :good: ze względu na koszta. [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 14:33_________________________________________________ogólnie myśle że temat byłby lepszy gdyby było " CZYM WOLAŁBYŚ JEŹDZIĆ " bo wiadomo nie każdego stać na to co chce etc. Wtedy była by moim zdaniem lepsza statystyka. :hi:

Opublikowano

ja tam nie przepadam za gazem chociaż wiadomo czasem by się przydał :good: ze względu na koszta.

stary to nie czasy instalacji 1 gen. teraz zakładasz i zapominasz ze masz gaz , a zapier.dala az miło , tylko o połowe taniej :wink4:

Opublikowano

Luka3s , masz niezwykle ciekawy podpisik :kox::mysli:

Opublikowano

Ja ogólnie jestem bardzo zadowolony z benzyniaka i jego 125KM. Mam gaz, nie robiłem przy nim nic od 2 lat(270000km przebiegu) i przede wszystkim jest oszczedny! 10l na mieście, trasa 7-8l(lpg-2.03zł,ON-4,40zł) A diesel? nikt mi nie powie ze jego diesel spali 5l na miescie nawet w lecie bo w to nie uwierze. A ci co śmieją się z benzyny niech porównają wpisy na forum, wiekszość które mają jakieś usterki i się psują to właśnie DIESLE :]

Opublikowano

a ja miałem BP teraz mam diesla i chce wrócić do PB ale pewnie będę załował i tak w koło macieju....

Opublikowano

jezdzilem 2.5tdi i smiga swietnie teraz smigam 1.8T i tez popirdyla :kox: dzwiek 2.5 bajka mi sie podoba, jak diesel to tylko z takim dzwiekiem :evil: a 1.8T nie moge sie doczekac kiedy zaworek blow off zamocuje i jakis dobry przelot z wydechem i dieselkami bede :sick3:

+ dla diesla za spalanie i dzwiek w v6

+dla benzyny za dzwiek z blow offem, cichy, osiagi i ze pali tyle co powinien - jest turbo jest imprezka :kox:

Opublikowano

A co oprócz dźwięku daje ten zaworek?

Opublikowano

A co oprócz dźwięku daje ten zaworek?

psssssssssssssssss

Opublikowano

p.s. jak zignorować temat? :kox:

najpierw się przebadaj, a później dorośnij :wink4:

najlepsze jest to, że gdybym nie miał w profilu wpisane, że mam 17 lat, to byłbym traktowany zupełnie inaczej. Ale w tej sytuacji każdy z was pokazuje swoją "dorosłość".

Dyskryminacja wiekowa na ogromną skalę tutaj jest.

I powiem wam tylko tyle, że na forum jest dużo więcej "dzieciaczków", których traktujecie zupełnie inaczej, tylko dlatego, że nie wiecie o tym, że mają 16-17 lat.

otoż to :disgust::good:

Opublikowano

a ja już się nie mogę doczekać przejścia na benzynę z motorkiem V6 :evil:

Opublikowano

Myśle że gaz bardziej opłaca się założyć do większego silnika niż 1.8 ( w moim przypadku ) chociaż w sumie, może za jakiś czas rzeczywiście się zdecyduje, Moskal może masz racje, tym bardziej żę starzy mi narazie jeszcze utrzymują samochód to muszę wlewać paliwo kosztem sobotnich wyjść ,czy ubrań :P Ale teraz wytrzaśnij na porządną sekwencje (?) niewiadomo ile (?) 3 kafle? a za 10 kupiłem swoją bryczkę :blink:

Opublikowano

ale dlaczego tak uważacie?

do takiego tico zakłądasz gaz i zamiast 7x4.40=30.8 to jeździsz za 8x2,05=16.4zł

Jest taniej? Jest.

Opublikowano

No niby masz racje .. [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 20:42_________________________________________________tak w ogóle to nie licz 4,40 tylko 4,80 :cool1:

Opublikowano

najlepszym autem jest takie auto ktore malo pali a jedzie. nie ma w polsce ameryki... a jak kogos stac na tankowanie 3litrowego benzyniaka albo klekota to niech sobie leje :wink4: kazdy szuka oszczednosci.... zalozy gaz a za pare lat albo szybciej(zalezy ile jezdzi) zalozenie instalacji mu sie zwroci :)

Opublikowano

Wojciu niektórzy szukają wrażeń anie oszczędności :tongue4: i że tak powiem dobrego przyjebania, bo ich na to stać. Mnie szarego człowieka nie stać więc jeżdże tym czym jeżdże i na zmiane póki co się raczej nie zapowiada. Chyba że się zagazuje z Adą :>[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 20:46_________________________________________________Chociaż 2.8q w gazie.. :mysli:

Opublikowano

no ja mam tez to co mam ale nie mam sensu tego gazowac bo dziennie 20km robie :)

Opublikowano

lukas - jeszcze nie dawno sam chciałeś diesela, a już o gazie do benzyny to słuchać nie chciałeś :gwizdanie: