Opublikowano 24 Września 201015 l ta fela robi robote, juz sobie wyobrazam sesje zdjeciowa na budowie wsrod wielkich CAT'ow
Opublikowano 24 Września 201015 l Autor juz sobie r wyobrazam sesje zdjeciowa na budowie wsrod wielkich CAT'ow z parówą miała byc taka sesja ale nie zdążyła bidulka ;(
Opublikowano 24 Września 201015 l juz sobie r wyobrazam sesje zdjeciowa na budowie wsrod wielkich CAT'ow z parówą miała byc taka sesja ale nie zdążyła bidulka ;( zobaczysz zorbimy wyjebiste foty
Opublikowano 24 Września 201015 l Wiedziala ze jej nie kochasz i wzdychasz do eS wiec popelnila harakiri :(
Opublikowano 24 Września 201015 l Autor nie łam się, jak nie parówa to eSa bidulka zrobiła Tobie przysługę :gwizdanie: no nie ma tego złego ale....[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:40_________________________________________________ zobaczysz zorbimy wyjebiste foty masz sprzęt ???? Dzisiaj przyjeżdzają RECAROSY :drool: :buhaha:
Opublikowano 24 Września 201015 l Ojciec ja bym to widział tak: -grafitowe felgi -grafitowe lusterka -grafitowe OOOO na grillu -gleba -czarne lampy -czarna ramka grilla później może pozmieniam Ci felgi jak znajdę czas ale koxxxx jasny UJ!! a raczej ciemny [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:06_________________________________________________ Ojciec ja bym to widział tak: -grafitowe felgi -grafitowe lusterka -grafitowe OOOO na grillu -gleba -czarne lampy -czarna ramka grilla później może pozmieniam Ci felgi jak znajdę czas masz to foto w wiekszej rozdzialce????[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:30_________________________________________________ A ta pompe ABS'u chcesz? tak , nic sie nie zmieniło Wujek, jak Ci krasi ta fure to popros zeby Ci od razu nadkola zaklepal :good: Tak na przyszlosc przyda Ci sie :good:
Opublikowano 24 Września 201015 l moskal widze grubo idziesz pierwsze rwą suty na maxa Zdecydowanie pierwsze lepsze Ja bym dał felę z linka nr. 1 w super bieli i ori Valeo bez żadnych malowań
Opublikowano 24 Września 201015 l masz to foto w wiekszej rozdzialce???? http://img839.imageshack.us/img839/351/37023849aa.jpg
Opublikowano 24 Września 201015 l moskal wszystko jest, tylko operator nieogarniety teraz bedziemy foty Kolkova robic
Opublikowano 24 Września 201015 l na feli jeszcze jaks niebieski napis senior's ride :decayed: ]no moze byc i tak bedzie
Opublikowano 24 Września 201015 l Byłem dzisiaj na zwiadach u lakiernika i S-ka jest już rozebrana i przygotowywana do lakierowania(czyszczenie, matowienie itp...) A co do lamp to w takim setupie zdecydowanie te czarne.
Opublikowano 24 Września 201015 l Autor I jak tam moskalowy? z czym ???? z moim mieszkaiem i galka wysyłam w poniedziałek , nie miałem czasu