Gość Damian A4 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Hurtowo??? No bo kolory macie prawie takie same
A-rek Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 nogaro to chyba perła ? oczywiście Moskal współczuje ;(
Buba Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 yyyyaa 4tyś ale tylko z zewnątrz bez bebechów [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 21:32_________________________________________________Jutro Ci dam nr - teraz nie ma mnie w dimu a mam jego wizytówkę na chacie a jaki lakiernik maluje środek?
Gość Damian A4 Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Tzn bez wnęk, komory silnika, bagażnika itd itp .[br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 08:53_________________________________________________Moskal bierz te koła od Arka bo ponoć chce sprzedać
medik Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 a jaki lakiernik maluje środek? taki, który wkłada element z innego auta, jak klapa u mnie. Moskal, co dokładnie nie wyszło ? Kolor, chmury, zacieki czy co ?
moskal Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Opublikowano 24 Lipca 2011 Moskal, co dokładnie nie wyszło ? Kolor, chmury, zacieki czy co ? zderzaki są w innym odcieniu , wc**j zacieków i kropek (do spolerowania) , praktycznie trzeba byłoby całego zmatowić i malować oprócz dachu i maski ,które polecą w czarny mat Moskal bierz te koła od Arka bo ponoć chce sprzedać kół w tym roku na 100% nie bedzie , nie opłaca mi sie kupować felg których i tak nie założe w przyszłym sezonie. Docelowo koło bedzie wiadomo jakie
Reggi Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Pech Jak zajrzałem u mechanika na kanale to prawa turbina mokra, z icka polała się oliwa..lewa turbona z zewnątrz sucha..ale na wszystkich przewodach żywcem ściekał olej w lewym IC'ku mniej oliwy ale była. Wydech wiadomo cały w oliwce gdzie chcesz robic turbawki ? nie wiem , masz jakies propozycje ??? www.reampoland.pl o/Lublin wysylałem tam nascie turbin, zadna nie wróciła na reklamacje pan Marzec, pogadaj z gosciem od razu wrzuci Ci wieksze wirniki i czesc zimną od turbo do Transita i bedzie jak K04 I nawet mam do niego 24 km. Jeśli Dawid zdecyduje się na robienie auta na Lubelszczyźnie i faktycznie dobrze robią to czego nie. Tylko trzeba jeszcze odpowiednio mechanika ustawic bo zaczyna mnie na starcie wk***iać Co do koloru..ja bym go nie zmieniał..tak sobie wczoraj popatrzyłem na auto jak stało pod warsztatem to powiem, że na prawdę robi robotę..czarne dodatki ( lampy, znaczki ) którym byłem przeciwny na prawdę dają duży plus. Wczoraj jak chłopaki przyjechali to z daleka fura robi dobre " wow " Ja bym od koloru się odwalił.. :good: :good:
Dev Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Moskal wrzuc jakies foty :wallbash: :wallbash:
Buba Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 jak puscił bąka to wiadomo ze padły... ja w dolocie tez mam olej ale sladowe ilości, mam nadzieje ze do przyszlego roku pojeżdzę
Dev Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 zawsze bedzie olej w coolerze najwazniejsze aby nie było go zbyt wiele u mnie jak sprawdzam raz w miesiacu to wylewa sie ok 15ml
Michał Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Docelowo koło bedzie wiadomo jakie http://moto.allegro.pl/kute-18-5x114-3-5x112-bbs-drift-jdm-oz-vw-audi-i1726559781.html
Reggi Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Docelowo koło bedzie wiadomo jakie http://moto.allegro.pl/kute-18-5x114-3-5x112-bbs-drift-jdm-oz-vw-audi-i1726559781.html
medik Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 zderzaki są w innym odcieniu , wc**j zacieków i kropek (do spolerowania) , praktycznie trzeba byłoby całego zmatowić i malować oprócz dachu i maski ,które polecą w czarny mat wieczorem będę się widział z Łukaszem to dam cynka, co i jak.
Inkognito Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 zderzaki są w innym odcieniu , wc**j zacieków i kropek (do spolerowania) , praktycznie trzeba byłoby całego zmatowić i malować oprócz dachu i maski ,które polecą w czarny mat to ale żeś se speca znalazł i to jeszcze kawał jechałeś... było trza do mnie zawitać :gwizdanie:
moskal Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Opublikowano 24 Lipca 2011 Docelowo koło bedzie wiadomo jakie http://moto.allegro.pl/kute-18-5x114-3-5x112-bbs-drift-jdm-oz-vw-audi-i1726559781.html :
Flyer Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 ja w dolocie tez mam olej ale sladowe ilości, mam nadzieje ze do przyszlego roku pojeżdzę pojezdzisz ...w dodatku z fmic'iem i przy naszych obecnyc temp. maja sporo lzej ja w dolocie tez mam troche oleju, niektorzy maja tyle, ze wylewaja z dolotow i jezdza
Gracjan Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Też mam trochę oleju, niech będzie samochodzikowi na zdrowie
Rekomendowane odpowiedzi