swir88 Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 moze czujnik cisnienia oleju szwankuje ??
medik Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Próbowałem jeszcze ze 2 razy odpalić ale zapalał na 1sek i gasł. Podciągnelismy ta krowe pod blok , podpielismy vaga ale chińczyk nie ogarnął. Cos mnie tkneło i odłaczyłem aku na noc , teraz poszedłem na dół i auto pali normalnie , nic sie nie dzieje , nic nie wyskakuje.. Tak może być jak immo wariuje. Jak zgasł, to kontrolka immo nie mrugała ?Tylko te wcześniejsze szarpanie i kontrolka nie pasuje
moskal Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Opublikowano 18 Lutego 2012 Ta :palacz:k może być jak immo wariuje. Jak zgasł, to kontrolka immo nie mrugała ? Tylko te wcześniejsze szarpanie i kontrolka nie pasuje nie mrugała , zwrócilismy uwage na to. Toszarpoanie to tez nie było nie wiadomo co , ja w tym czasie jechałem 25kmh bo przez garby przejezdzałem , po prostu jakby paliwa mu brakowało. Najbardziej intryguje mnie ten komunikat o oleju , albo jakis czujnik sie jebie , albo od wilgoci , nie wiem. Dzisiaj bedzie kolkov u mnie to pojdziemy sobie na dół , odpale ja tak zeby sie zagrzała , zobaczymy czy sie nie powtórzy , niestety teraz nie mam mozliwosci próbowac wyjechać nia na miasto bo z małym dzieckiem w środku w razie awarii to lipa
medik Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Szarpanie jakbym paliwa brakowało, to może też immi odcinać. Moskal skąd masz dziecko ?
MaxsteRR Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Wilgoc która zebrała się na zegarach mogła to zrobić bo miałem to samo. Wysuszyłem zegary i było ok
Gość Damian A4 Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Możliwe że coś związanego z imo siadło w liczniku i od tego też te błędy wyskoczyły i od tego przerywał
moskal Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Opublikowano 18 Lutego 2012 Wilgoc która zebrała się na zegarach mogła to zrobić bo miałem to samo. Wysuszyłem zegary i było ok na zegarach ??? tak wogóle to jak wsiadłem do samochodu to od srodka na szybie miałem duzo wody , normalne krople Moskal skąd masz dziecko ? bocian przyniósł :naughty: Cos dziwnego jest w tym ze majać 33 lata ma sie dziecko ?? [br]Dopisany: 18 Luty 2012, 11:17_________________________________________________ , to może też immi odcinać. Możliwe że coś związanego z imo siadło w liczniku ok , skad olej na fisie ???
MaxsteRR Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 na zegarach ??? tak wogóle to jak wsiadłem do samochodu to od srodka na szybie miałem duzo wody , normalne krople No to masz przyczyne Zostawiasz auto z ciepłym środkiem i później się skrapla wyjmij i wysusz je, bo u mnie świeciło wszystko co mogło, a auto gasło po 1 sekundzie
Gość Damian A4 Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 U mnie też jak się zrobiło zwarcie w liczniku to olej święcił przy każdym uruchomieniu silnika
moskal Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Opublikowano 18 Lutego 2012 na zegarach ??? tak wogóle to jak wsiadłem do samochodu to od srodka na szybie miałem duzo wody , normalne krople No to masz przyczyne Zostawiasz auto z ciepłym środkiem i później się skrapla wyjmij i wysusz je, bo u mnie świeciło wszystko co mogło, a auto gasło po 1 sekundzie tak zrobie - dzieki
medik Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Moskal skąd masz dziecko ? bocian przyniósł :naughty: Cos dziwnego jest w tym ze majać 33 lata ma sie dziecko ?? [br] Moskal coś Ty taki wrażliwy się zrobił ? Przecie to żart był. Jak coś nie tak to sorry... Wysusz auto i zobaczymy czy zniknie problem
AndyN Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 na zegarach ??? tak wogóle to jak wsiadłem do samochodu to od srodka na szybie miałem duzo wody , normalne krople No to masz przyczyne Zostawiasz auto z ciepłym środkiem i później się skrapla wyjmij i wysusz je, bo u mnie świeciło wszystko co mogło, a auto gasło po 1 sekundzie tak zrobie - dzieki Nie możesz podnająć miejsca w garażu? W suchym by stała .... W reumatyzm ją wpędzasz i masz za to
Dev Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Moskal, jakis czas temu pisałes na temat wysokosci zawieszenia w Twoim aucie tzn odległości pomiedzy kołem a błotnikiem, podawałes tam jakieś wartości nie chce mi sie przerzucać wszystkich stron, dlatego pytam interesuje mnie ten wymiar ponieważ wczoraj przyjechał do mnie kolega S4-ką w avancie postawił obok mojej padaki i okazało sie ze mój gniot jest jakieś 1.5-2 cm niższy :blink: S4-ka ma 1BD a mój 1BV, jeden i drugi ma ori zawiechę
moskal Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Opublikowano 18 Lutego 2012 Moskal coś Ty taki wrażliwy się zrobił ? Przecie to żart był. Jak coś nie tak to sorry... medik ja sie absolutnie nie zdenerwowałem wiem ze zartowałeś , odpowiedziałem o prostu Nie możesz podnająć miejsca w garażu? W suchym by stała .... W reumatyzm ją wpędzasz i masz za to mam miejsce w garazu ale niestety nie wjade tam ja podawałem wartości na mocnej glebie - tak jak jeżdze , pod wieczór sprawdze i ci powiem ale cios mi swita koło 59-60cm nadkole od ziemi , reki nie dam obciąć. A esa na ori zawiasie to jest koza jak c**j zobacz tutaj :
Dev Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 jakis czas temu juz o tym myślałem żę eS jest dosyc wysoko zawieszona, dziwne to trochę z kolei moja padaka wygląda jak naleśnik :mysli: a chyba powinno byc odwrotnie, przynajmniej w serii
Milczar Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Jak byś eSkę od czasu do czasu odpalił i wysuszył to by było ok a nie odśnieżasz ją raz na 2 tyg. Zostaw mi eSkę na 1 dzień to ją wygrzeje w garażu w robocie z prawie 20*C i będzie
moskal Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Opublikowano 18 Lutego 2012 jakis czas temu juz o tym myślałem żę eS jest dosyc wysoko zawieszona, dziwne to trochę esa ma od totalnej serii -20mm , to jest nic Jak byś eSkę od czasu do czasu odpalił i wysuszył to by było ok a nie odśnieżasz ją raz na 2 tyg. Zostaw mi eSkę na 1 dzień to ją wygrzeje w garażu w robocie z prawie 20*C i będzie zalac Ci od razu do pełna ??? :naughty:
medik Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Albo pożycz mi na tydzień, nie będzie się marnowała Nawet coś tam przyrezam.
Dev Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 jakis czas temu juz o tym myślałem żę eS jest dosyc wysoko zawieszona, dziwne to trochę esa ma od totalnej serii -20mm , to jest nic Jak byś eSkę od czasu do czasu odpalił i wysuszył to by było ok a nie odśnieżasz ją raz na 2 tyg. Zostaw mi eSkę na 1 dzień to ją wygrzeje w garażu w robocie z prawie 20*C i będzie zalac Ci od razu do pełna ??? :naughty: czyli jest 1BE :> :> :> :>
moskal Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Opublikowano 18 Lutego 2012 czyli jest 1BE :> :> :> :> 1BE to chyba oznaczenie zawiasu do oski
Rekomendowane odpowiedzi