Kowi87 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Moskal wrzucił byś fotke jak sie ta kiera prezenci w wnętrzu:jerk:
moskal Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2012 Moskal wrzucił byś fotke jak sie ta kiera prezenci w wnętrzu:jerk: Okej , cos tam wrzuce niedługo ---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ----------
moskal Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2012 spoko , na razie bez zastrzeżeń , jade dzisiaj do kolkova , przegonie ja po A2 , zobaczymy ile pojdzie
maurycy Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Dlaczego skrzywdziliście tak tą kierownicę... ;| ?
moskal Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2012 Dlaczego skrzywdziliście tak tą kierownicę... ;| ? to nie ja , ale faktycznie patrzac na zdjecia to wyglada dramatycznie
junior_tdi Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 kiera ze star treka? ale ten flok robi robotę co to za choinka na zegarach? pinćset kontrolek
Kowi87 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Co wy pitolicie kiera rwie suty bardziej niz ten flok:kox: Mogła by być ciemniejsza bo na fotkach wydaje sie szara:whistling:
egon47 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Papa Moskal ten środek jest mega widzial bym jeszcze RNS-a
moskal Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 how much ?? kwestia dogadania , ale mnie potraktował ulgowo (chyba) ---------- Post dopisany at 09:56 ---------- Poprzedni post napisany at 09:55 ---------- Papa Moskal ten środek jest mega widzial bym jeszcze RNS-a dzieki , docelowo kiedys bedzie pionek 2din , mniej pierdolenia z podpieciem niz RNS-E
Reggi Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 how much ?? kwestia dogadania , ale mnie potraktował ulgowo (chyba) Ty to masz rabat u mnie na wszystko Co wy pitolicie kiera rwie suty bardziej niz ten flok:kox:Mogła by być ciemniejsza bo na fotkach wydaje sie szara:whistling: Bo nie nawilżona
Frimuś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 raggaman....zajmujesz sie tym na codzien czy jak? masz moze jakis cennik czy to tylko hobby
Reggi Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 raggaman....zajmujesz sie tym na codzien czy jak? masz moze jakis cennik czy to tylko hobby Ja zajmowałem się kiedyś - teraz nie mam czasu...ale mój brat ruszył z flokowaniem także jak coś to zapraszam. Dla alternatywy masz jeszcze Gracjana
Frimuś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 a czy mozna prosic jakis cennik jesli macie,moze byc na PW jakie koszta i czas realizacji
moskal Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ty to masz rabat u mnie na wszystko Ciezko na to pracowałem , latami
Reggi Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 a czy mozna prosic jakis cennik jesli macie,moze byc na PW jakie koszta i czas realizacji Napisz na PW co Cię interesuje to zapytam się o ceny. Ty to masz rabat u mnie na wszystko Ciezko na to pracowałem , latami
Rekomendowane odpowiedzi