moskal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/19-XXR-522-Black-Wheels-07-11-Honda-Accord-EX-G35-Sedan-/220724080414?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item33642e2f1e#ht_4044wt_1166 :slina:
Dev Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 135$$$$$$$$$$$$$[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 10:42_________________________________________________minimum
Reggi Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 ja bym tam wdupil 19 rs4 jak mial patrox u siebie oklepane , ja chce coś takiego jak te momo stary 1300 zł komplet ? rozpruj skarpetę z miedziaków [br]Dopisany: Styczeń 21, 2011, 10:47:07 _________________________________________________ http://cgi.ebay.com/ebaymotors/19-XXR-522-Black-Wheels-07-11-Honda-Accord-EX-G35-Sedan-/220724080414?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item33642e2f1e#ht_4044wt_1166 :slina: Przecież Ty je połamiesz w tydzień
moskal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 stary 1300 zł komplet ? rozpruj skarpetę z miedziaków :naughty poczekaj , jeszcze jest kilka dni do końca aukcji :naughty:
Reggi Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 stary 1300 zł komplet ? rozpruj skarpetę z miedziaków :naughty poczekaj , jeszcze jest kilka dni do końca aukcji :naughty: Myślisz, że ktoś się szczytowo na nie podjara ? Te wzorki na rantach mają trochę po pipce
moskal Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Myślisz, że ktoś się szczytowo na nie podjara ? Te wzorki na rantach mają trochę po pipce aukcja zakończona , napisałem maila do gościa za ile je odda , zobaczymy co odpowie. W weekend wywale chyba konsole/tunel i wysle Raggamańcowi do flokowania bo mnie wk***ia ta stagnacja
moskal Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 a deske robisz tez we floku ? oczywiście , inaczej z dópy by to wygladało :kox:
Sqizzy Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 skasuje z ato jak za zboze oni we dwóch się regularnie po dupci klepią, także ragga zboża za to nie będzie chciał, co najwyżej on będzie klepał dwa razy pod rząd :>
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Myślisz, że ktoś się szczytowo na nie podjara ? Te wzorki na rantach mają trochę po pipce aukcja zakończona , napisałem maila do gościa za ile je odda , zobaczymy co odpowie. W weekend wywale chyba konsole/tunel i wysle Raggamańcowi do flokowania bo mnie wk***ia ta stagnacja Stary wiesz, że ja jestem do 27 lutego, a później po 2 kwietnia ? Także jak masz coś na tera to dawaj..a jak się nie pali to może wiosna ja bym podsufitke jebnal.. ale nie ma jak wyslac, pozatym skasuje z ato jak za zboze W łeb się jebnij Sufit to koszt od 250 zł i nie licz, że ktoś Ci to taniej ogarnie. skasuje z ato jak za zboze oni we dwóch się regularnie po dupci klepią, także ragga zboża za to nie będzie chciał, co najwyżej on będzie klepał dwa razy pod rząd :> Mylisz się..my regularnie klepiemy jedną dupcię na zmianę :naughty:
moskal Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 pozatym skasuje z ato jak za zboze zadzwoń , zapytaj oni we dwóch się regularnie po dupci klepią, także ragga zboża za to nie będzie chciał, co najwyżej on będzie klepał dwa razy pod rząd :> :polew: Ragga jest baaardzo dobrym kolegą , mozna sie z nim dogadać , a robienie z nim interesów to czysta przyjemność :naughty: :naughty: Stary wiesz, że ja jestem do 27 lutego, a później po 2 kwietnia ? no wiem i dlatego najchętniej wyciagnąłbym konsole/tunel w weekend i ci podrzucił , deska leży w magazynie na budowie więc looz , wszystko zapakuje do auta i na Lubartów :kox: Musi byc gotowe na BT , ile czasu Ci z tym zejdzie ???? Mylisz się..my regularnie klepiemy jedną dupcię na zmianę :naughty: :naughty: :naughty:
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 c**jcu, koluj projekt w corelu Ja Cię pierdolnę to odbije Ci się oranżada z komunii Czekam na siura, co ma ten projekt mi wysłac. no wiem i dlatego najchętniej wyciagnąłbym konsole/tunel w weekend i ci podrzucił , deska leży w magazynie na budowie więc looz , wszystko zapakuje do auta i na Lubartów :kox: Musi byc gotowe na BT , ile czasu Ci z tym zejdzie ???? Ty no szybka kwestia 2-4 dni i powinno byc gotowe Wrzuc to w kuriera, a po odbiór osobiście przypędzisz bo szkoda tym c**jom dawac takie rzeczy do wysyłki po robocie
moskal Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ty no szybka kwestia 2-4 dni i powinno byc gotowe Wrzuc to w kuriera, a po odbiór osobiście przypędzisz bo szkoda tym c**jom dawac takie rzeczy do wysyłki po robocie ok , tak zrobie , później wezme Grzecha i podbijemy na Lubelszczyzne Mieszek polift/przedlift różni sie konstrukcją ??? bo mam ten od ciebie do tunelu przedliftowego i nie wiem czy podejdzie , nawet nie próbowałem go założyć.
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Różni się mocowaniem na ramce, ale dasz radę założyc go bez problemu
moskal Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 ok , ale Ty mi go załozysz bo ja nawet nie mogłem go wsadzić w tunel z przedlifta
Kolkov Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 ok , tak zrobie , później wezme Grzecha i podbijemy na Lubelszczyzne jedźmy więc zrobię kanapki
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 ok , ale Ty mi go załozysz bo ja nawet nie mogłem go wsadzić w tunel z przedlifta No problemo ok , tak zrobie , później wezme Grzecha i podbijemy na Lubelszczyzne jedźmy więc zrobię kanapki Dzielny Grzegorz zawsze gotowy do drogi
moskal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Fele MOMO do wzięcia za 1250pln :naughty: :naughty:
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Fele MOMO do wzięcia za 1250pln :naughty: :naughty: No to korwa :kox: Jak nowe to okazja.. i wzór dobry nawet do pomalowania
Buba Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Fele MOMO do wzięcia za 1250pln :naughty: :naughty: No to korwa :kox: Jak nowe to okazja.. i wzór dobry nawet do pomalowania za 15" :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Fele MOMO do wzięcia za 1250pln :naughty: :naughty: No to korwa :kox: Jak nowe to okazja.. i wzór dobry nawet do pomalowania za 15" :gwizdanie: 18 5x112
Rekomendowane odpowiedzi