Reggi Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 do sprzedania pier**lisz nie solisz [br]Dopisany: Marzec 29, 2011, 08:52:13 _________________________________________________Pierdolisz pier**lisz pier**lisz
Tomasz Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 do sprzedania daje dyszkie dam 1,5 dyszki
Kolkov Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 do sprzedania i całe szczęście, bo nie dość że to głośne to i nie jedzie
moskal Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 jak ma mi zalegać pod blokiem cos ,co odpale raz na tydzien/dwa i zrobie kilka kilometrów to po prostu go szkoda maszyny.[br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 20:56_________________________________________________ do sprzedania i całe szczęście, bo nie dość że to głośne to i nie jedzie taaa , a prawie ja zarżnąłes w drodze powrotnej z BT
mrogal Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 jak ma mi zalegać pod blokiem cos ,co odpale raz na tydzien/dwa i zrobie kilka kilometrów to po prostu go szkoda maszyny. wy z tego WGM to wszyscy tacy nie udani czy tylko kilku... ???
Reggi Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Dawid.. Szkoda, że tak kończą się losy auta bo trochę roboty w niego włożyliśmy. Mam nadzieję, że sytuacja się ustabilizuje i mody powtórzymy w innym pewnie lepszym aucie
Kolkov Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 taaa , a prawie ja zarżnąłes w drodze powrotnej z BT łoj przecież ona to lubi
Reggi Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 taaa , a prawie ja zarżnąłes w drodze powrotnej z BT łoj przecież ona to lubi Każda sucz lubi dobre rżnięcie
Kolkov Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 taaa , a prawie ja zarżnąłes w drodze powrotnej z BT łoj przecież ona to lubi Każda sucz lubi dobre rżnięcie otóż to przyjacielu
moskal Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 jak ma mi zalegać pod blokiem cos ,co odpale raz na tydzien/dwa i zrobie kilka kilometrów to po prostu go szkoda maszyny. wy z tego WGM to wszyscy tacy nie udani czy tylko kilku... ??? Ty , no wole sprzedac eske która i tak bedzie stała pod blokiem , sprzedac Polo , dołożyć pare groszy co mam w skarpecie i kupic cos nowszego przynajmniej tak mi sie wydaje Dawid.. Szkoda, że tak kończą się losy auta bo trochę roboty w niego włożyliśmy. Mam nadzieję, że sytuacja się ustabilizuje i mody powtórzymy w innym pewnie lepszym aucie Troche włożyliśmy roboty to fakt , jestes duzym "udziałowcem" tego projektu ale............ nastepnego tez razem zrobimy łoj przecież ona to lubi lubi lubi Każda sucz lubi dobre rżnięcie Jak wracalismy z BT , ujebałem sie z Łatkiem na zielono , zasnąlem i budze sie a tu ryk jak c**j , na fazie wydawało mi sie jakby Kolkov nie wiadomo jak zarzynał :kox:
Kolkov Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 wole sprzedac eske która i tak bedzie stała pod blokiem , sprzedac Polo , dołożyć pare groszy co mam w skarpecie i kupic cos nowszego przynajmniej tak mi sie wydaje i co kupisz, Avensisa :?: kurfa to Ty serio to napisałeś?
wojciu0308 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 a to kufa miała być najladniejsza eSa w PL :bicz3:
mrogal Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 wole sprzedac eske która i tak bedzie stała pod blokiem , sprzedac Polo , dołożyć pare groszy co mam w skarpecie i kupic cos nowszego przynajmniej tak mi sie wydaje i co kupisz, Avensisa :?: kurfa to Ty serio to napisałeś? dustera ;( ;( ;(
Reggi Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 otóż to przyjacielu sie wie Troche włożyliśmy roboty to fakt , jestes duzym "udziałowcem" tego projektu ale............ nastepnego tez razem zrobimy No ja myślę Pamiętam jak zaczęliśmy z parówą.. przyjechałeś do Wawki i HIT.. w esce poszło parę modzików w środku i sytuacja wywarła swoje..ale kurfa następna furka to pójdzie po koxie..a plan masz dobry i ja popieram tą inicjatywę w 100 % ! Sam chyba zrobiłbym podobnie walcząc z sentymentem niestety Jak wracalismy z BT , ujebałem sie z Łatkiem na zielono , zasnąlem i budze sie a tu ryk jak c**j , na fazie wydawało mi sie jakby Kolkov nie wiadomo jak zarzynał :kox: Grzesiu to dzikus hardcorowy
moskal Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 i co kupisz, Avensisa :?: tego nie ale jakiegos japońca a to kufa miała być najladniejsza eSa w PL :bicz3: juz prawie jest , zostały kosmetyczne sprawy , wieksza felga (moze byc Avus w 18") , czarny dach , carbon na lusterka i listwach przy szybach , sciema szyb i bedzi bajka - do ogarniecia przez nastepnego właściciela. Plusem jest to ,ze duzo rzeczy juz jest zrobionych plan masz dobry :naughty: :naughty:
Kolkov Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Sam chyba zrobiłbym podobnie walcząc z sentymentem niestety drugi raz na 100% byś nie zrobił Grzesiu to dzikus hardcorowy pewnie, że jestem
Olaf Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 very very nice kozak jak nie wiem jest ta eSa
Kolkov Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 moskal, nie wiem co powiedziec Ty nic nie mów, tylko yebnij mu warna, może się ogarnie
Rekomendowane odpowiedzi