Nosb Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 Peter ja za nia malo dalem Fakt ze przod drogi... Ale alu na zlomie tez drogie szczerze to wyjme co chodliwsze a reszte do ognia i na zlom Tia te fotele nie za piekne ale full elektryka w obydwoch i nawet dziala Kanapa tylnia tez grzana Dzieks za kom. Do radomia mam 60 km wiec spoko jak cos żukieta dobra Troche sie ogarne z zaleglymi sprawami rozbieram A8 i dzialam
Rafal_ Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 zapowiada się sympatycznie powodzenia
sokolnh Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 fiu fiu u mnie przed warsztatem stoi V8 klienta do sprzedania i właśnie się zastanawiałem zamiast 1.8T fajny silnik bo lekki i wyjściowo ma już 300 KM, ale jakoś wole 1.8T zresztą b2-ki z V8 już są i śmigają fajnie powodzenia
letallec Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Piekny projekt Mozesz jeszcze szyber przerzucic do B3.
adrianus Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 plany kosa zycze powodzonka i z niecierpliwoscia czekam na final
Nosb Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 Udalo mi sie smietka odpalic i zmusic do rownej pracy Skurczysyny myli silnik pozalewali cewki ze woda stala w swiecach ujarany jeden modul zapolonowy ... Ale silnik zyje Na vagu jeden blad tylko Cos z "idle switch not close" or somfing lajk det Wie ktos gdzie sie wlewa olej to skrzyni ? Bo przy dzwonie wywalilo go i chce nalac sprawdzic czy dziala skrzynia Tomek w b3 jest szyber elektryczny Jak i 4 szyby elektryczne
sokolnh Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 skrzynia i dyferencjał mają jedną kąpiel olejową
plastuch Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Szkoda że to nie diesel tym do dasz się karnąć co??
312MC Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Czekam na filmik jak odpalisz ten silnik w 90tce
TFSI_fan Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Ale kozaczek będzie. Piękny projekcik, oby jak najszybciej wszystko pokończyć i na ulicę ;-)
Nosb Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 Troche jeszcze zejdzie musze zakonczyc kilka spraw innych A jak myslisz ? Nie mam Znajomy cos wygrzebal mamy przymierzyc Kamil jakbys zmienil zdanie to mialbym takie 4,2 do swapa
sokolnh Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Troche jeszcze zejdzie musze zakonczyc kilka spraw innych A jak myslisz ? Nie mam Znajomy cos wygrzebal mamy przymierzyc Kamil jakbys zmienil zdanie to mialbym takie 4,2 do swapa zmieniłem szukam własnie 4.2
Rekomendowane odpowiedzi