julo23 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 eeeno Pablo, jak nie znasz kogoś kto ma po stówce to poznaj kogoś kto zna kogoś co ma Kurde Pablo, teraz to nie wiem czy Ci to przejdzie płazem, narobiłeś nam wszystkim smaka, chyba musisz dopłacić każdemu po tej stówce i będzie OK :gwizdanie: Hihi Dobra a tak poważnie to każdy łapie sie za kieszen i kupuje. może nam chociaz mała znizke załatwisz ?
aju Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 no gra robi robotę a jak chcecie się dogadywać to na pw bo się śmietnik robi
PABLO Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 eeeno Pablo, jak nie znasz kogoś kto ma po stówce to poznaj kogoś kto zna kogoś co ma Kurde Pablo, teraz to nie wiem czy Ci to przejdzie płazem, narobiłeś nam wszystkim smaka, chyba musisz dopłacić każdemu po tej stówce i będzie OK :gwizdanie: Hihi Dobra a tak poważnie to każdy łapie sie za kieszen i kupuje. może nam chociaz mała znizke załatwisz ? Zobacz gdzie masz najbliższego Media Markt, wtedy tam zadzwonię i Ci dadzą zniżkę :gwizdanie: Ok koniec na ten temat i nie robimy burdelu. Grałem na on line z 10ma graczami w tym kilku z Pl na torze Top Gear, tylko wybrali starego fiata 500 przed 60 laty ale i tak były emocję Tak kminie do czego jest kamerka Eye bo działa w GT i są tam ustawienia
julo23 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja myśle że jak ktoś musi zerkać na małe dziecko i chce jeździć to ustawia sobie kamerkę na dziecko i widzi go na ekranie we wstecznym lusterku tak jakby siedziało na tylnym siedzeniu Kurcze ale wam zazdroszcze chłopaki, chyba polece do MM.
moskal Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Ale w niektórych autach nie ma wnętrza w 80% aut nie ma wnętrza :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Ale w niektórych autach nie ma wnętrza w 80% aut nie ma wnętrza :gwizdanie: Nie ma tylko w tych które są do kupienia w komisach czyli używane bo trudno by mieli robić do tysiąca samochodów kokpity ze środka. A wszystkie mają kamerę ze środka które są do kupienia w salonach czyli jest ich sporo.
moskal Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 trudno by mieli robić do tysiąca samochodów kokpity ze środka. no czasu to akurat mieli w choooj wiec mogli sie postarać :kox: :kox:
Flyer Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Nie ma tylko w tych które są do kupienia w komisach czyli używane bo trudno by mieli robić do tysiąca samochodów kokpity ze środka. A wszystkie mają kamerę ze środka które są do kupienia w salonach czyli jest ich sporo. W ilu autach dokladnie jest wnetrze ? W Forzie ma kazde... ja nie wyobrazam sobie grania z kamera "za autem", albo morda na zderzaku.
PABLO Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Nie ma tylko w tych które są do kupienia w komisach czyli używane bo trudno by mieli robić do tysiąca samochodów kokpity ze środka. A wszystkie mają kamerę ze środka które są do kupienia w salonach czyli jest ich sporo. W ilu autach dokladnie jest wnetrze ? W Forzie ma kazde... ja nie wyobrazam sobie grania z kamera "za autem", albo morda na zderzaku. Nie liczyłem ile dokładnie ale trochę ich będzie. A ile masz aut w FM? [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 13:28_________________________________________________ trudno by mieli robić do tysiąca samochodów kokpity ze środka. no czasu to akurat mieli w choooj wiec mogli sie postarać :kox: :kox: Z tym się zgodzę
moskal Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 A ile masz aut w FM? tu nie chodzi o to ile masz aut w danej grze , tylko iloma pojeździsz , moze być pierdylion sztuk a gre skończysz 35-cioma
Michał Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 A ile masz aut w FM? tu nie chodzi o to ile masz aut w danej grze , tylko iloma pojeździsz , moze być pierdylion sztuk a gre skończysz 35-cioma mówisz tak bo w FM jest tylko 35 aut nie będę oceniał bo nie miałem do czynienia z FM, poza tym jestem wielkim fanem serii GT (no może oprócz GT3, bo to była porażka), ale porównując foty i filmy z obu gier zdecydowanie wygrywa GT5...
Flyer Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 nie będę oceniał bo nie miałem do czynienia z FM, poza tym jestem wielkim fanem serii GT (no może oprócz GT3, bo to była porażka), ale porównując foty i filmy z obu gier zdecydowanie wygrywa GT5... od razu widac, ze jestem wielkim fanem GT5 - te porownanie powyzej jest totalnie z d*py. nawet wszystkie recenzje mowia, ze roznice w grafice sa praktycznie zadne. podobno czesc torow GT5 jest dopracowana, a czesc... taka sobie. W FM3 samochodow jest miedzy 400, a 500 i kazdy ma widok z kokpitu. W tej chwili aut jest nawet wiecej... bo na biezaco dosc czesto wychodza paczki z nowymi autami (zawsze jest od kilku do kilkunastu sztuk).
jedrekx Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 pierwsze wrażenia z Gran Turismo 5 - trudniejsze od GT 4, wymaga większych umiejętności. Grafika rewelacja, wybór aut w szybkiej grze mi się nie podoba (w GT 4 było fajniej moim zdaniem). Ogólnie gra rewelacyjna jak dla mnie - warto było wydać tyle pieniędzy!
julo23 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Panowie, część z Was mam takie wrażenie że bardziej nienawidzi GT5 jak lubi grać w FM.
PABLO Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Panowie, część z Was mam takie wrażenie że bardziej nienawidzi GT5 jak lubi grać w FM. Bo zazdroszczą tego tytułu i wiedzą że nie będę mieć tej gry Sony na iksklocku A co do grafy to wystarczy spojrzeć na obrazki powyżej na przykładzie Gallardo, jaka jest szczegółowość w GT a jaka w FM (w FM wygląda jak by było na etapie projektowania
Flyer Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Panowie, część z Was mam takie wrażenie że bardziej nienawidzi GT5 jak lubi grać w FM. bo to takie flame wars ja juz napisalem wczsniej - gdybym mial PS3 gralbym w GT5, mam X360 wiec gram w FM3. ale jak widze posty fanow GT5/PS3, w ktorych pisza jakies brednie n/t FM3 (ktora wyszla 1,5 r temu), to ripstuje to ostatnie porownanie grafiki GT5/FM3 gdzie sa rozne ujecia to juz w ogole szczyt relacje z GT5 mialem bezposrednio od kumpla, ktory ma 2 konsole i tutaj przedstawilem. recenzenci tez wiedza co pisza.[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 16:31_________________________________________________ A co do grafy to wystarczy spojrzeć na obrazki powyżej na przykładzie Gallardo, jaka jest szczegółowość w GT a jaka w FM (w FM wygląda jak by było na etapie projektowania jestes mistrzem chyba Ci oczy w solarium wypalilo - jakie Ty tu spektakularne roznice widzisz?
krzysiek23 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 ja widze na fotce nr1 ktos przedobrzyl na zakrecie ja gralem w GT w poprzedniej wersji i sie zakochalem,dlatego kupilem PS3 specjalnie pod ta gre,ale jak przekladali premiere,cisnienie opadlo i kupilem pare innych tytulow w ktore teraz napierdzielam,a na GT nie mam juz parcia i mysle ze jak zona mi kupi kiere pod choinke to po swietach ja sobie kupie gre...
PABLO Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 chyba Ci oczy w solarium wypalilo - jakie Ty tu spektakularne roznice widzisz? Dokładnie o tą fotkę mi chodziło, zobacz z ilu detali składa się lambo w FM a z ilu w GT5, moja babka 98 letnia by zauważyła Mam coraz większy polew z tutejszej wojny na temat tych gier
insane_Infinity Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Dobra Dziękuje Pablo....Mam Gierkę .... teraz się Instaluję .Dzięki jeszcze raz
Thom4s Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 chyba Ci oczy w solarium wypalilo - jakie Ty tu spektakularne roznice widzisz? Flyer, nie żartuj. Jeżeli nie widzisz różnicy na tym zdjęciu to czas wybrać się do okulisty.
Rekomendowane odpowiedzi