Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komu się już znudziło :?: Odkupie za 30 zeta :decayed:

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Komu się już znudziło :?: Odkupie za 30 zeta :decayed:

:polew::decayed:

Opublikowano

ktoś jeszcze w to gra oprócz ciebie ??? :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

Ta gra jest bardzo grywalna i się nie nudzi, sam widzę ile osób na PS3 sitę w nią grą :wink4:

moskal kiedyś pisałem że nie przestanę w nią grać jak nie zrobię platyny do której już bardzo blisko :wink4:

Opublikowano

Ja pewnie wrocę na jesieni jak się pogoda popsuje.

Teraz na prawdę szkoda marnować czasu na granie.

Opublikowano

No zgadza się albo wieczorem w Niedziele jak jest czas :decayed:

Opublikowano

Przerywanie i wznawianie mistrzostw

Po ukończeniu poszczególnych wyścigów, rozgrywanych w ramach mistrzostw, w trybie A-Spec i B-Spec w szybkim menu [Życia GT] pojawi się nowy przycisk.

Jego wciśnięcie spowoduje przerwanie zawodów i zapisanie aktualnej liczby punktów, a także zakończenie gry. Przy następnym jej uruchomieniu, będziesz mieć możliwość kontynuowania wyścigu.

czy to jest to na co czekałem ? tzn. save w czasie wyścigu ? :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

:good: no chyba że będzie lało przez tydzień :wink4:

Opublikowano

Przerywanie i wznawianie mistrzostw

Po ukończeniu poszczególnych wyścigów, rozgrywanych w ramach mistrzostw, w trybie A-Spec i B-Spec w szybkim menu [Życia GT] pojawi się nowy przycisk.

Jego wciśnięcie spowoduje przerwanie zawodów i zapisanie aktualnej liczby punktów, a także zakończenie gry. Przy następnym jej uruchomieniu, będziesz mieć możliwość kontynuowania wyścigu.

czy to jest to na co czekałem ? tzn. save w czasie wyścigu ? :decayed: :decayed: :decayed:

No prawie, ale to nie to co myślisz :decayed:

Np Mistrzostwa Formuły 1 można teraz zapisać bo wytrzymałościowe się nie da z tego co się dowiedziałem.

Najlepiej sprawdzić to samemu, odpalić 24, przejechać parę kółek, wjechać do pit stopu i się okaże czy się da.

Opublikowano

moskal kiedyś pisałem że nie przestanę w nią grać jak nie zrobię platyny do której już bardzo blisko :wink4:

czego Ci brakuje ???

Opublikowano

czego Ci brakuje ???

Jeszcze 56 samochodów w garażu bo potrzeba ich 1000 i to jest ostatnie trofeum.

Po tym zostaje tylko albo aż zrobienie złota alfą odcinek który trwa ponad minutę ale ciężki do zrobienia, i na końcu 3 tory S. Vettelem mówią że nie wykonalne na padzie choć słyszałem że były takie osoby które to zrobiły bo w tej chwili do kierownicy nie mam dostępu i gram od początku w tą grę na padzie.

Jak zrobię powyższe to wpadnie złoty standard tym samym upragniona platyna :)

Opublikowano

masz jeszcze jakąs inna platyne ??? zdbytą w innej grze ???

Opublikowano

Sprawdzałem teraz ustawienia samochodów i o wiele lepiej to wygląda nie trzeba wracać do sklepu by coś kupić (zawsze mnie to wkurzało) + opisy danych rzeczy doszły w ustawieniach.[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 15:41_________________________________________________

masz jeszcze jakąs inna platyne ??? zdbytą w innej grze ???

Nie ponieważ w żadne gry tak nie grałem zaparcie by robić platynę, serie GT poważnie traktuje zresztą od dziecka w nią gram.

Chociaż dziś z moiczem może zdobędę pierwszą platynę w Streets Od Rage 2 co była za free ostatnio do ściągnięcia :polew:

Opublikowano

Tak swoja droga PABLO, to nie wiem jaka Ty masz przyjemnosc z gry na padzie... w dodatku krzyzaku.

Ja cala przyjemnosc z gier tego typu czerpie z gry na kierze :)

Opublikowano

Tak swoja droga PABLO, to nie wiem jaka Ty masz przyjemnosc z gry na padzie... w dodatku krzyzaku.

Ja cala przyjemnosc z gier tego typu czerpie z gry na kierze :)

No widzisz to już takie przyzwyczajenie z tą serią od 97r w padem w ręku :decayed:

Jak kupię kierę ze stelażem to z chęcią się przesiądę :wink4:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 16:47_________________________________________________1000 samochodów w garażu i wpadło ostatnie trofeum z listy:kox:

http://www.ps3site.pl/gt5-otrzymalo-nowa-latke/75326

Opublikowano

1000 samochodów w garażu i wpadło ostatnie trofeum z listy

pszech :wink4:

gratuluje :good:

Opublikowano

Dzięki, jeszcze alfa na złoto i pozostanie męczarnia vetkiem :D

Ubrałem czarnucha w nowy kombinezon i zrobiłem nowe zdjęcie profilowe :polew:

Oprócz wielkiego patcha doszły też wyścigi sezonowe i najtrudniejsze ze wszystkich jakie do tej pory były trzeba ładnie namieszać w ustawieniach by dogonić pierwszego, jazda Fiacikiem 500, Lotusem czy Subaru.

To co zauważyłem o wiele lepsza jest inteligencja komputera.

Opublikowano

nowe sezonowe? o to zaraz sprawdzę :wink4:

Opublikowano

nowe sezonowe? o to zaraz sprawdzę :wink4:

Żółwiu na poprzedniej stronie wszystko opisałem odnośnie patcha i sezonowych :)

Z aktualizowałeś softa PS3 przed pobraniem aktualizacji, jeśli nie to pobierz :wink4:

Na innych forach kminią strojenie ustawień bo takim Fiacikiem nie ma szans przejechać na seryjnych ustawieniach, ja za pierwszym razem miałem 15s straty do lidera :lol1:

Podnieśli dużo poziom i bardzo dobrze bo przynajmniej trzeba kombinować, teraz za wygrane wyścigi sezonowe zdobywa się oprócz kasy/punktów doświadczenia A-Spec, kaski, kombinezony itd, fajna sprawa :)

Opublikowano

Pablo znając Twoje samozaparcie to w sumie już moge ci gratulowac platyny.

:good:

A z tą darmową gierką street .. coś tam, to nie ma platyny. Gdzies czytałem ze to gra na ok. 10h.