moskal Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 A tym czasem już wiem na jaką kierę będę zbierał, gostek z GT5.net.pl sobie właśnie taką kupił, jebaany nie wiem stary jak Ty bedzie na tym grał , zrobiłem maxxx zoom-a i nigdzie nie widze krzyżaka
insane_Infinity Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 wydać $1.300 zielonych ..nie
Michał Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 odgrzeję kotleta brał ktoś udział w sezonowych Mercedes-Benz Driving Event? mi brakło ponad 3 sekundy żeby pobić Coultharda...[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 15:07_________________________________________________btw :naughty:
T-żółw Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 brał ktoś udział w sezonowych Mercedes-Benz Driving Event? dzisiaj pierwszy raz ale na razie kiepsko mi idzie właśnie, Pablo, moicz pobiliście w ostatnich sezonowych 1:18 na torze TG SLS AMG?
Michał Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj miałem 1:19 z hakiem, czyli srebro jest... ale gdzie tam jeszcze do złota
moicz Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 ja tam zrobiłem 3 czyste okrążenia i dałem sobie spokój czas to 1.19 z hakiem
Mario22 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Właśnie odpalam GT5 po dłuższej przerwie...
PABLO Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Ja też zaraz to sprawdzę Panowie a może odpalimy grę on-line i pogramy coś po dłuuużeszej przerwie [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 20:54_________________________________________________ brał ktoś udział w sezonowych Mercedes-Benz Driving Event? dzisiaj pierwszy raz ale na razie kiepsko mi idzie właśnie, Pablo, moicz pobiliście w ostatnich sezonowych 1:18 na torze TG SLS AMG? Kilka prób na krzyżaku na padzie i jest 1:17 da się jeszcze z tego z 1,5s urwać ale nie chciało mi się z tym bawić, wpadło 850tys Rekord on-line 1:13.. Jebaki z Makowa [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 23:39_________________________________________________Tutaj macie wszystko o tej imprezie, fajnie się bawili Ale zauważyłem że Coulthard skracał w niektórych miejscach gdzie teraz to jest nie dozwolone :gwizdanie: http://eu.gran-turismo.com/pl/news/d32670.html I filmiki z imprezy, świat GT5 w jak najlepszej formie http://www2.mercedes-benz.co.uk/content/unitedkingdom/mpc/mpc_unitedkingdom_website/en/home_mpc/passengercars/home/passenger_cars_world/gran-turismo-challenge-live-race-competition.html?csref=liverace Pozostałe info m.in o Nissan Academy PS3 na Eurosporcie http://eu.gran-turismo.com/pl/
Maciek80 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Pablo a skąd masz info o tym, że z okazji premiery Forzy 4, dadzą nam wszystkie auta w wersji premium i tory z poprzednich części? To potwierdzone już? Bo szukałem na necie i nigdzie takiego info nie znalazłem Ale jeśli tak zrobią to dopiero będzie gest i ukłon w stronę fanów :>
Flyer Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Pablo a skąd masz info o tym, że z okazji premiery Forzy 4, dadzą nam wszystkie auta w wersji premium i tory z poprzednich części? To potwierdzone już? Bo szukałem na necie i nigdzie takiego info nie znalazłem Ale jeśli tak zrobią to dopiero będzie gest i ukłon w stronę fanów :> wierzysz w to?
PABLO Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Pablo a skąd masz info o tym, że z okazji premiery Forzy 4, dadzą nam wszystkie auta w wersji premium i tory z poprzednich części? To potwierdzone już? Bo szukałem na necie i nigdzie takiego info nie znalazłem Ale jeśli tak zrobią to dopiero będzie gest i ukłon w stronę fanów :> Ktoś od chłopaków z GT5.net.pl mówił o tym wycieku ale też nie znalazłem tego w sieci. Rozmawiałem ze znajomym z Sony który jest maniakiem GT5 i mówił że planują wielką aktualizację Ale jak to się skończy to musimy poczekać.
Maciek80 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 No to się wyjaśniło - GT5 spec II ukaże się w 3-cim tygodniu października, niedługo później wyjdzie DLC. Nadal nie wiadomo jakie zmiany zostaną wprowadzone, prawdopodobnie nowe auta + trasy,może nowe tryby gry (D1 drift?). Nie wiadomo też czy DLC będzie darmowy czy płatny :> http://www.gtplanet.net/gt5-spec-2-0-is-coming-dlc-to-follow/
moskal Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Ale jeśli tak zrobią to dopiero będzie gest i ukłon w stronę fanów :> To nie bedzie gest w strone fanów , tylko gest rozpaczy przed nadciągającą porażką :naughty: :naughty:
Maciek80 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Ale jeśli tak zrobią to dopiero będzie gest i ukłon w stronę fanów :> To nie bedzie gest w strone fanów , tylko gest rozpaczy przed nadciągającą porażką :naughty: :naughty: Sie tak nie ciesz, sie tak nie ciesz bo jeszcze sie okaze ze forza 4 wcale nie bedzie taka fajna Bedzie 10 aut z widokiem ze srodka a reszta to zywcem wziete z czesci 1 i 2 I bedzie sie wieszala zawsze na drugim okrazeniu kazdego wyscigu I powodowala RROD :tongue4:
moskal Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Sie tak nie ciesz, sie tak nie ciesz bo jeszcze sie okaze ze forza 4 wcale nie bedzie taka fajna Bedzie 10 aut z widokiem ze srodka a reszta to zywcem wziete z czesci 1 i 2 I bedzie sie wieszala zawsze na drugim okrazeniu kazdego wyscigu I powodowala RROD :tongue4: Ja sie nie ciesze , nie czekam na FM4 bo wyrosłem juz z takich wyscigów
Maciek80 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Jeśli Sebastian Vettel zostanie mistrzem świata 9.X po GP Japonii, to każdy gracz, który zaloguje się do gry w ciągu tygodnia od tego wyścigu, dostanie auto Red Bull X2010s :> Miodzio :> Ori info: http://www.gtplanet.net/red-bull-x2010s-for-all-if-vettel-wins-2011-f1-championship/
Janekx Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 no to trzeba trzymać kciuki za Sebastiana
Rekomendowane odpowiedzi