variocustoms Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Maxcudo dopracuj sobie podpis bo coś się rozlazł
Maxcudo Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Maxcudo dopracuj sobie podpis bo coś się rozlazł Co masz na myśli??
variocustoms Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 16. Na forum dopuszczalne jest używanie avatar’ów jednakże jego wielkość nie powinna być większa niż 50 kB. Większe avatary będą usuwane przez Zarząd Klubu bez obowiązku poinformowania o tym fakcie osoby zainteresowanej. Użyte avatary nie powinny nawiązywać swoją tematyką do treści opisanych w punktach 10, 11 i 12 niniejszego Regulaminu. Podpis (razem z obrazkiem) nie powinien przekraczać rozmiaru 5 linijek tekstu. Maksymalny rozmiar obrazka/bannera umieszczonego w podpisie, pod warunkiem, że nie ma nad/pod nim tekstu to 768px × 100px (wielkość w miarę rozsądku). Jeżeli nad/pod obrazkiem znajduje się tekst jego wysokość musi być mniejsza (patrz 1 zdanie). Nie przestrzeganie tych zapisów będzie skutkowało natychmiastowym usunięciem wszystkiego co jest w podpisie. Zarząd Klubu nie jest zobowiązany informować osoby zainteresowanej o usunięciu podpisu niezgodnego z Regulaminem Forum. Wyciąg z regulaminu forum, avatar też masz za duży
variocustoms Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 nie każdy czyta dokładnie regulamin, mogło być tak, że zniknęło by wszystko i byś się zdziwił :gwizdanie:
Maxcudo Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 a tak może być?? Ostatnio mi zniknął opis w podpisie, ale fotka została
variocustoms Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 moderatorzy mają prawo usunąć to co niezgodne z regulaminem a nawet kropka czasami zapodać
Maxcudo Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Po co komu siłka :gwizdanie: :gwizdanie: Tug Toner
variocustoms Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 coś w tym jest, np. power ball - 3 minuty kręciłem i łapa mnie bolała :gwizdanie:
blind1 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 doberek z rana [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 08:47_________________________________________________ coś w tym jest, np. power ball - 3 minuty kręciłem i łapa mnie bolała :gwizdanie:
blind1 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 dobry [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 07:53_________________________________________________od wczoraj to za bardzo z tym pisaniem sie nie wysililicie
Maxcudo Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 W ogólę coś tu ostatnio cicho :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 jakby ktoś jakieś plany snuł na dobry dolot http://ll.speedhunters.com/u/f/eagames/NFS/speedhunters.com/Images/Linhbergh2011/nov2011/carfeatures/RTRX/IMG_3472.jpg
benoos Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 jakby ktoś był zainteresowany to mam oryginalne felgi 21cali od Q7 s-line (takie jak RS6 2) z kiepskimi oponami, albo 19cali od A8 s-line (słoneczka), też ori z oponami bdb 235/35/ZR19 piszę tutaj żeby ożywić temat
kuredu Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 [/size]_________________________________________________BARTASIE myslalem ze zapomniales juz ze masz kolegow w pyrlandii no co Ty dalej jestem w top 10 najaktywniejszych w wątku poznańskim jestem jutro w poznaniu więc Panowie jak ktoś chętny na piwko wieczorek to telefon macie
Pepin Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 http://epoznan.pl/news-news-29282-Miasto_chce_sie_pozbyc_Mlodziezowych_Domow_Kultury
Madbar Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam, Panie i Panowie, pragnę z radością zakomunikować i ogłosić wśród Towarzystwa, że dnia 6 grudnia 2011 o godzine 1:47 szczęśliwie o czasie urodziła się nasza druga córcia Dominika. W ten sposób udało nam się odejść od chińskiego modelu rodziny 2+1 i przejść na 2+2. Niech Żyje św. Mikołaj za taki prezent.
variocustoms Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Madbar gratulejszon, dlaczego nie Mikołajka ???
blind1 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 doberek z rana [br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 07:35_________________________________________________ Witam, Panie i Panowie, pragnę z radością zakomunikować i ogłosić wśród Towarzystwa, że dnia 6 grudnia 2011 o godzine 1:47 szczęśliwie o czasie urodziła się nasza druga córcia Dominika. W ten sposób udało nam się odejść od chińskiego modelu rodziny 2+1 i przejść na 2+2. Niech Żyje św. Mikołaj za taki prezent. gratulacje Bartasie !!! zdrowka dla malenstwa zycze ...[br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 07:37_________________________________________________ [/size]_________________________________________________BARTASIE myslalem ze zapomniales juz ze masz kolegow w pyrlandii no co Ty dalej jestem w top 10 najaktywniejszych w wątku poznańskim jestem jutro w poznaniu więc Panowie jak ktoś chętny na piwko wieczorek to telefon macie chetnie bym wysiorbal z Toba browara ale termin mi nie pasi. najwczesniej w styczniu dam rade [br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 07:38_________________________________________________ jakby ktoś był zainteresowany to mam oryginalne felgi 21cali od Q7 s-line (takie jak RS6 2) z kiepskimi oponami, albo 19cali od A8 s-line (słoneczka), też ori z oponami bdb 235/35/ZR19 piszę tutaj żeby ożywić temat czy te 19 pasuja rozstawem do a4? jezeli tak to zapodaj jakas fotke na pw no i kwote ktora chcesz za nie
Rekomendowane odpowiedzi