danielo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 ale sypie,a ja zaraz do Obornik na wódeczkę Ja za to do poz dzisiaj na flaszeczke jade :-) A to się miniemy
Gwerty Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 u mnie dzis mała impreska urodzinowa sie szykuje. zimna wódeczka jak kto woli vodka , kiszone ogórki, smalec, grzybki marynowane, wędliny, a wszystko własnego wyrobu:)
Bart-S Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 u mnie dzis mała impreska urodzinowa sie szykuje. zimna wódeczka jak kto woli vodka , kiszone ogórki, smalec, grzybki marynowane, wędliny, a wszystko własnego wyrobu:) Najlepszego Grzesiu
slo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Bart-S, wrc nie pamięta jaka to była zawieszka ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:21 ---------- Robimy jutro spota ? będę od 14 - 15 w KC sto lat sto lat
danielo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jak dojdę do siebie o 16ej to mogę się zjawić
variocustoms Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Grzegorz 100 lat Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
slo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Pany, jakiś namiar na dmuchawkę BRD ? na giełdzie jutro coś znajdę ?
Arkadiush Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2013 u mnie dzis mała impreska urodzinowa sie szykuje. zimna wódeczka jak kto woli vodka , kiszone ogórki, smalec, grzybki marynowane, wędliny, a wszystko własnego wyrobu:) Najlepszego Grzesiu
Madbar Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Gwerty, sto lat i co najmniej 1000000 kilometrów.
variocustoms Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Slo, na giełdzie pewnie znajdziesz ale w jakim będzie stanie to nie wie nikt
Bart-S Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Slo, na giełdzie pewnie znajdziesz ale w jakim będzie stanie to nie wie nikt Już sobie poradził
slo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Slo, na giełdzie pewnie znajdziesz ale w jakim będzie stanie to nie wie nikt Już sobie poradził Chyba. Dzwoniłem w kilka miejsc i mam pewne rozdarcie wewnętrzne. Jeden gościu od turbin mówił, że turbo z BRD ma sterowanie elektroniczne, a to z AWX jakieś inne, mechaniczne. Ponadto może wystąpić problem ze spasowaniem BRD do mojego silnika, bo BRD produkuje KKK a AWX Garrett i mocowanie może być inne dlatego jeszcze muszę się dokładnie dowiedzieć. Istnieje jeszcze inna możliwość, turbina zostaje ta z AWX a przeszczepiamy wałek z turbiny która występowała w golfie/leonie 150konnym o oznaczeniu ARL. Ale z tego co pisze na forum BRD powinna pasować.. plus delikatna przeróbka węża.
dziadek Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Toc nie jedno b6 smiga tu na forum na BRD , nie ma problemu, sterowanie tez jest podcisnieniowe a nie elektroniczne...
Rekomendowane odpowiedzi