Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja VAGa mam zamiar zakupić na dniach

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM

bo chodzi mi o wyczyszczenie i zaadaptowanie przepustnicy dałoby radę ?

zawsze mozna podjechac, kompa uzycze do adaptacji ...

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Ja VAGa mam zamiar zakupić na dniach

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM

bo chodzi mi o wyczyszczenie i zaadaptowanie przepustnicy dałoby radę ?

zawsze mozna podjechac, kompa uzycze ...

Vario i Gwerty coś tam mają ale co kilka głów to nie jedna :naughty:

Opublikowano

Siema! Jestem na miejscu ale wczoraj zabrakło już sił na wpisy (odpisałem na kilka pw + mejli i polazłem spać). Loty zniosłem jakoś ale to rozsadzanie bębenków mnie rozbiło kompletne (zwijałem się z bólu głowy w fotelu - macie na to jakiś patent, poza gumą do żucia bo to nie zadziałało).

Generalnie jest fajnie tylko trochę zimno ;) Póki co temperatura bliska 0 ale już za chwilę ma być standardowe -20 :)

Opublikowano
  • Autor
Siema! Jestem na miejscu ale wczoraj zabrakło już sił na wpisy (odpisałem na kilka pw + mejli i polazłem spać). Loty zniosłem jakoś ale to rozsadzanie bębenków mnie rozbiło kompletne (zwijałem się z bólu głowy w fotelu - macie na to jakiś patent, poza gumą do żucia bo to nie zadziałało).

Generalnie jest fajnie tylko trochę zimno ;) Póki co temperatura bliska 0 ale już za chwilę ma być standardowe -20 :)

Bartek w kożuch się ubieraj :grin:rezaj tam jakieś fury :kox:

Opublikowano

Bartek, nie guma tylko często przełykasz ślinę gdy samolot zmienia pułap ... na mnie to działa a latam min 2 razy w roku

Opublikowano

czyli jak w suwałkach -20c zimą to standart.

powiem tak:

idzie sie przyzwyczaić

Opublikowano

guma i ziewanie pomaga, przynajmniej mi, do czasu jak nie miałem punkcji zatok nie było problemów w samolocie i z nurkowaniem, po punkcji na łeb dostaję w samolocie no i nie nurkuję :/

Opublikowano
  • Autor

Pany miłej nocy życzę spadam bo dzisiaj miałem robotę z drzewem ;/ 3majcie się ;):hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
powinno być tak że mierzą prędkość z jaką się zbliżają do mnie a potem odejmują to od swojej prędkości :)

na tvn turbo jak leci uwaga pirat zawsze gość mówi że następuje zrównanie prędkości czyli pomiar sie rozpoczyna dopiero wtedy jak już cie dogonią i jadą za tobą równo, a znając życie te 100m pomiaru to zajmuje jakieś 2sekundy więc nie ma czasu na wychamowanie nawet.

jak tam majster schowek założyłeś ?

---------- Post dopisany at 11:27 ---------- Poprzedni post napisany at 11:21 ----------

stopery ?

i_r_e_i_s_zatyczki_do_uszu_stopery_z_pianki_poliuretanowej.jpg

mam takie w firmie - przywioze ci kilka na wielkanoc, poza tym może zwykłe słuchawki douszne ?

nie wiem bo nie testowałem ale warto spróbować

Opublikowano

sa ćwiczenia na "przedmuchiwanie" układu ... zaciskasz nos i dmuchasz aż uszy pozatyka ....

---------- Post dopisany at 10:45 ---------- Poprzedni post napisany at 10:44 ----------

a jakby ktoś szukał auta .. fajny, warty polecenia komis w DE

http://www.autosalon-singen.de/

Opublikowano
koledzy, oficjalnie felgi ROTIFORM są dostępne u mnie, info na FB, zapraszam

Witam Kolegów,

Vario, mnie rozkładają na łopatki BLQ i MIA, tylko ta kasa :facepalm:. Ale fajnie wyglądają u Ciebie na FB( tylko czy mógłbyś tej lasce wyretuszować Photoshopem dziarę, bo mi psuje obraz całości??):decayed:. A z zupełnie innej beczki, jak byłem ostatnio u Ciebie, to tak mnie wciagnął Gwertolot, że zapomniałem prosić Cię abyś rzucił okiem na moją rysę na masce. Coż następnym razem....

---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ----------

Cześć Bartku. Dobrze wiedzieć, że dotarłeś na miejsce szczęśliwie. Niby tylko do Szwecji, ale jednak kilka przesiadek potrafi zmęczyc człowieka, wiem coś o tym.Czy Ty jestes w okolicach koła podbiegunowego? Macie tam teraz noc polarną??:grin: Co do bębenków, to jest jeszcze ziewanie i przełykanie śliny, jak ktoś tam wspomniał, możesz tez spróbowac kichnąć. Natomiast zatykanie nosa i nadmuchiwanie się od wewnątrz działa tylko przy lądowaniu, kiedy wzrasta ciśnienie wokół Ciebie i trzeba od środka też je podbic dla równowagi. Napisz coś więcej jak tam jest i może jakieś zdjęcie??. Będziesz miał okazję pojeździć czymś po zamarzniętych jeziorach? W Szwecji to podobno normalka...

Opublikowano

sa ćwiczenia na "przedmuchiwanie" układu ... zaciskasz nos i dmuchasz aż uszy pozatyka ....

Ja teraz cierpiałem przy lądowaniu, dowiedziałem się przy okazji, że nie powinno się latać z anginą, zatkanym nosem itp. bo nie idzie wyrównać ciśnienia i można nawet ogłuchnąć - wypas. Byłem trochę przeziębiony i ucho mi się tak zatkało, że dopiero na drugi dzień coś słyszałem, "przedmuchiwanie układu" tylko pogarszało sprawę, ale przy drożnych kanałach zazwyczaj działa :)

Szukam auta, ale w tym AUTO SALON SINGEN: Ferrari, Porsche, Lamborghini, Mercedes-Benz, Oldtimer, Aston-Martin, Bentley, Jaguar, McLaren, Maybach, Bugatti, Luxus Cars, Autos, Vintage to jakieś biedki same, wstyd by mi było tym jeździć :wink: hehe :kox:

Opublikowano

fantastic,

schowek założony wszystko elegancko. Tylko podrapany ;/ będę i tak pewnie musiał kupić nowy bo szpecą rysy

---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ----------

nie wim co Wy z tymi samolotami macie. Mi przełknięcie śliny wystarcza na szczęście :)

Opublikowano

witam szanowne grono:hi:

Opublikowano

siemka Grzesiu

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Bartek, nie guma tylko często przełykasz ślinę gdy samolot zmienia pułap ... na mnie to działa a latam min 2 razy w roku

Próbowałem i nie pomaga :thumbdown:

powiem tak:

idzie sie przyzwyczaić

Póki co jest 0 - za chwilę ma przywalić -20 więc zobaczymy :decayed:

stopery ?

http://s12.postimage.org/v60a7zozd/i_r_e_i_s_zatyczki_do_uszu_stopery_z_pianki_poliuretanowej.jpg

mam takie w firmie - przywioze ci kilka na wielkanoc, poza tym może zwykłe słuchawki douszne ?

Miałem słuchawki w uszach - słuchałem mp3, nie pomogło :thumbdown:

Czyli przed następnym lotem muszę porządnie dmuchnąć :grin:

Cześć Bartku. Dobrze wiedzieć, że dotarłeś na miejsce szczęśliwie. Niby tylko do Szwecji, ale jednak kilka przesiadek potrafi zmęczyc człowieka, wiem coś o tym.Czy Ty jestes w okolicach koła podbiegunowego? Macie tam teraz noc polarną?? Co do bębenków, to jest jeszcze ziewanie i przełykanie śliny, jak ktoś tam wspomniał, możesz tez spróbowac kichnąć. Natomiast zatykanie nosa i nadmuchiwanie się od wewnątrz działa tylko przy lądowaniu, kiedy wzrasta ciśnienie wokół Ciebie i trzeba od środka też je podbic dla równowagi. Napisz coś więcej jak tam jest i może jakieś zdjęcie??. Będziesz miał okazję pojeździć czymś po zamarzniętych jeziorach? W Szwecji to podobno normalka...

Tak jestem prawie na granicy z Finlandią - wpisz sobie w googlemap miejscowość Lulea.

Jakie wrażenia - jest fajnie. Miasto jest śliczne, ludzie baaaardzo mili (nawet w pracy co po wizycie na Węgrzech totalnie mnie zaskoczyło - zupełnie inne podejście do pracy). Z hotelu mam okno na zamarznięte jezioro/rzekę (nie wiem czy to nie ujście do Bałtyku). Na lodzie jest normalnie odśnieżona droga - pełno tam ludzi - spacerują, jeżdżą na skuterach itd. :decayed: Na lodowisko jeszcze nie ale póki co zaproszenie mam na mecz w kosza (ponoć jest tu stolica szwedzkiej koszykówki - mają zarówno ligę męską jak i żeńską). A tak z pozostałych rzeczy to na co dzień bujam się Toyotą Yaris 2012. Całkiem przyjemny maluszek (dodatkowe ogrzewanie, MF, PDC, kamera parkowania, radio 2 din, manual ze wskaźnikiem zmiany biegów). No i dziś jadłem najdroższą pizzę w życiu - 80zł za wariant ser + pepperoni (szału nie było :polew:). Do tego kupiłem fajki, gumę do żucia i fanę - a co za tym idzie, 125zł poszło się ***** :wink: Jak Szwedom mówię ile zarabiam w PL to oczy robią, że można za tyle wyżyć :grin: To tak w ogólnym skrócie :decayed:

Opublikowano
:polew: taka szwedzka rzeczywistość, gorzej tylko w Finlandii i Norkowni
Opublikowano

Próbowałem i nie pomaga :thumbdown:

powiem tak:

idzie sie przyzwyczaić

Póki co jest 0 - za chwilę ma przywalić -20 więc zobaczymy :decayed:

stopery ?

http://s12.postimage.org/v60a7zozd/i_r_e_i_s_zatyczki_do_uszu_stopery_z_pianki_poliuretanowej.jpg

Miałem słuchawki w uszach - słuchałem mp3, nie pomogło :thumbdown:

Czyli przed następnym lotem muszę porządnie dmuchnąć :grin:

Cześć Bartku. Dobrze wiedzieć, że dotarłeś na miejsce szczęśliwie. Niby tylko do Szwecji, ale jednak kilka przesiadek potrafi zmęczyc człowieka, wiem coś o tym.Czy Ty jestes w okolicach koła podbiegunowego? Macie tam teraz noc polarną?? Co do bębenków, to jest jeszcze ziewanie i przełykanie śliny, jak ktoś tam wspomniał, możesz tez spróbowac kichnąć. Natomiast zatykanie nosa i nadmuchiwanie się od wewnątrz działa tylko przy lądowaniu, kiedy wzrasta ciśnienie wokół Ciebie i trzeba od środka też je podbic dla równowagi. Napisz coś więcej jak tam jest i może jakieś zdjęcie??. Będziesz miał okazję pojeździć czymś po zamarzniętych jeziorach? W Szwecji to podobno normalka...

Tak jestem prawie na granicy z Finlandią - wpisz sobie w googlemap miejscowość Lulea.

Jakie wrażenia - jest fajnie. Miasto jest śliczne, ludzie baaaardzo mili (nawet w pracy co po wizycie na Węgrzech totalnie mnie zaskoczyło - zupełnie inne podejście do pracy). Z hotelu mam okno na zamarznięte jezioro/rzekę (nie wiem czy to nie ujście do Bałtyku). Na lodzie jest normalnie odśnieżona droga - pełno tam ludzi - spacerują, jeżdżą na skuterach itd. :decayed: Na lodowisko jeszcze nie ale póki co zaproszenie mam na mecz w kosza (ponoć jest tu stolica szwedzkiej koszykówki - mają zarówno ligę męską jak i żeńską). A tak z pozostałych rzeczy to na co dzień bujam się Toyotą Yaris 2012. Całkiem przyjemny maluszek (dodatkowe ogrzewanie, MF, PDC, kamera parkowania, radio 2 din, manual ze wskaźnikiem zmiany biegów). No i dziś jadłem najdroższą pizzę w życiu - 80zł za wariant ser + pepperoni (szału nie było :polew:). Do tego kupiłem fajki, gumę do żucia i fanę - a co za tym idzie, 125zł poszło się ***** :wink: Jak Szwedom mówię ile zarabiam w PL to oczy robią, że można za tyle wyżyć :grin: To tak w ogólnym skrócie :decayed:

Mój znajomy siedzi w Norwegii i mówił, że jest tam tak jak mówisz, ludzie mają zupełnie inne podejście do pracy niż w Polsce, drogo jak nie wiem co (piwko w sklepie jakieś 20 złoty) i tak samo mówił, że Norwegowie dziwili się że za tyle można wyżyć, ile on mówił że zarabiał w Polsce. Swego czasu przymierzał się do kupna samochodu i jak powiedział Norwegom, że kupuje używane auto to patrzyli na niego jak na kogoś z innej planety, podobno tam praktycznie nie ma czegoś takiego jak używane samochody i komisy. Pozdro dla Ciebie