Arkadiush Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 WitamArek, za darmo nie dostał pewnie wiesz co nie wiem ale sam fakt jest:facepalm: Powitać Panowie
Arkadiush Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 zima przyszła:wink: a daj spokój a ja na letnich
domi19 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 zima przyszła:wink: a daj spokój a ja na letnich Ja też.
variocustoms Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 ja już dzikowałem po Antoninku, nosiło mnie jak dziką kurfę
Maxcudo Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 ja się niestety nie miałem okazji poślizgać a do tego mam zdjęty wał z przodu, więc tylko tył ciągnie
variocustoms Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 no jak RWD to ładnie bokiem idziesz
Lele Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Grzesiu jutro na 13 jade na kontrol do doktora to tak przed 14 moge podjechac, od razu bym ta butle wzial:wink:
skubiii89 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 panowie ma do wymiany klocki i chyba tarcze z przodu i zastanawiam się czy zakładać to co mam czy może wrzucić takie coś Zestaw hamulcowy do Audi S4 B5 Kraków ? Tablica.pl bo w sumie cenowo wyjdzie na to samo
Gwerty Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 panowie ma do wymiany klocki i chyba tarcze z przodu i zastanawiam się czy zakładać to co mam czy może wrzucić takie coś Zestaw hamulcowy do Audi S4 B5 Kraków ? Tablica.pl bo w sumie cenowo wyjdzie na to samo jak zmienisz zwrotnicę to założysz. a jak zmiana zwrotnicy to przegub i jeden wahacz. w a4 b5 chcesz mieć większe hamulce to najtańsze są 312 mm bo zmieniasz jarzmo i wszystko smiga na starej zwrotnicy i zacisku.
Lele Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Dokladnie, ja założyłem 312 i jest duza różnica, a przy naszej jeździe( chyba że masz zamiar pośmigać czasem po torze) chyba ten zestaw jest wystarczający:wink:
skubiii89 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 aaaa widzisz myślałem własnie o takich jak twoje lele a teraz sie połapałem że to nie to samo
Lele Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 powiem Ci że nie chce juz szalec z tym rezaniem bo by można i 20 tysi w auto wrzucic i za 2 dni zacznie cos Cie niepokoić
Wajsik86 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Był ktoś w ziebarcie ? Ładne ściemy tam wciskają ludziom,mylem auto po 2tyg od wizyty u nich na pełen detailing i auto totalnie gole bez jakiejkolwiek powłoki czy śladów wosku,szyby tak samo. A felgi było trudniej domyc niż moje od środka. O lakierze nie wspomnę,wyglądał jakby papierem sciernym zrobiony. Koszt usługi waha sie w granicach 2tys także jakby ktoś sie chciał wybrać to odradzam.
variocustoms Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wajsik podjedź do mnie, zrobię Ci opinię i żądaj zwrotu kosztów Wyklepane na Variofonie ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ---------- no i wstaw do mnie na solidną robotę, tutaj masz mój profil www.facebook.com/variotechcustoms
Rekomendowane odpowiedzi