Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Madbar, wyczyścięłm laser i 12.5h bez zawiechy ...

dodatkową zaletą RNS-e na terenie DE jest, że to bydle zaoszczędziło mi ze 2-3h w korkach ;)

ze 3x przeliczyło trasę żeby ominąć korki

Opublikowano

Dobra pepin dzieki za informacje. Narazie zaślepic egr chce wiec wytrzymam się z częściami ale dobrze wiedziec:)

Tak przy Okazji pany jaki kabel potrzebuje do audi aby sam sobie podłączać do kompa? :)

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Opublikowano

:hi:

dodatkową zaletą RNS-e na terenie DE jest, że to bydle zaoszczędziło mi ze 2-3h w korkach ;)

A u mnie d*pa niestety... Chodzi maks pół godziny zarówno na mapach 2014, jak i starych 2013... :thumbdown:

Opublikowano

Powitać :hi:

Opublikowano

Witam :)

Opublikowano

teść popsuł forda, poszukiwany mechaniko-lakierniko-blacharz, nie mam zdjęć wiec dokładnie nie wiem

czeka na wycenę od kogoś już tydzień z Suchgo Lasu

zna ktoś kogoś godnego polecenia ?

Gwerty - Ford Focus kombi ok 2008 rocznik- chyba lampy przednie do wymiany .. podobno zaczepy pourywane - masz taki asortyment albo czy to można ponaprawiać ?

Opublikowano
teść popsuł forda, poszukiwany mechaniko-lakierniko-blacharz, nie mam zdjęć wiec dokładnie nie wiem

czeka na wycenę od kogoś już tydzień z Suchgo Lasu

zna ktoś kogoś godnego polecenia ?

Gwerty - Ford Focus kombi ok 2008 rocznik- chyba lampy przednie do wymiany .. podobno zaczepy pourywane - masz taki asortyment albo czy to można ponaprawiać ?

ford nie moja liga.

ale jeśli połamane a są to nie problem mogę pospawać.

Opublikowano

Też tak ppięknie TMS u mnie działał jak w 2011 jechaliśmy do Pitztalu na narty. Załatwił nam objazd korka przed Monachium. Rewelacja. A mapy Masz w tej wersji, co nagrales dla mnie, czy w tej, co dla Piechola???? Bo te podobno jakoś inaczej nagrywane. U mnie się wysypuje DVD co jakiś czas, ale może czyszczenie pomoże.

---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ----------

MAXCUDO, czy wyjeżdżałeś dziś o czternastej z Krzyzownik na Dąbrowskiego w kier. Poznania? A Twój Jeep jest popielaty? Jeśli tak, to mijalem Cię w granatowej Corolli. Wracałem do Kiekrza.

Opublikowano
  • Autor

tymczasem dziś w koninie :grin:

chqs.jpg

Opublikowano

Siema:-) Używa ktoś takiej navi?

NAWIGACJA GPS 4,3 CALA 4GB GWARANCJA HIT (3909288232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Musze zakupić jakąś za tanie siano bo moja Mio 200 się wysypała...

Myślę że w tamtej też bez problemu będę mógł wgrać Automapę czy Igo8.

Opublikowano

110zl? cena nie wrozy niczego sensownego..

Panowie czym najlatwiej sciagnac naklejkę z karoserii?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

MAXCUDO, czy wyjeżdżałeś dziś o czternastej z Krzyzownik na Dąbrowskiego w kier. Poznania? A Twój Jeep jest popielaty? Jeśli tak, to mijalem Cię w granatowej Corolli. Wracałem do Kiekrza.

:yes2:

z rurami miedzi osią przednią a tylną :wink:

Kolor to SilverStone Metalic, a więc w sumie srebrno,złoto,popielaty :decayed:

Opublikowano
110zl? cena nie wrozy niczego sensownego..

Panowie czym najlatwiej sciagnac naklejkę z karoserii?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

No właśnie...chooy z ich mapą bo wgram sobie inna jak w mio ale interesuje mnie czy gowno się nie wiesza...

Ja w robocie z firmowych aut naklejki ściągam ciepłą wodą pod ciśnieniem z karchera. Czasem nawet schodzą z klejem że nie ma śladu.

Opublikowano

Witam...

Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

cześć :hi:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

:yes2:

z rurami miedzi osią przednią a tylną :wink:

Kolor to SilverStone Metalic, a więc w sumie srebrno,złoto,popielaty :decayed:

Rur z miedzi to nie widziałem:polew:( wiem, pewnie pisałeś z telefonu i skubany wprowadził słowo za Ciebie, moja Xperia jest mistrzem w przekręcaniu słów , nieraz takie kwiatki wyychodzą:facepalm:), bo potrzyłem na linię okien, a co do koloru, to w przelocie mógł być i metallic silver. Twarz wydała się znajoma i marka też, a i okolica wskazywała na Ciebie. Następnym razem obtrabię. Wczoraj jeździłem autem żony, dlatego Corolla.

---------- Post dopisany at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ----------

no wlasnie chcialbym porobic logi, moze ktos pomoze w diagnozie na forum. muli mi na zimnym silniku ( przez pierwsze dwie minuty ) i strasznie mnie to wkurza. w sumie na rozgrzanym tez nie ma tego co kiedys.

Na logi możemy się umówić u mnie. W sumie niedaleko jest do zachodniej obwodnicy, więc będzie można przepustnicę otworzyć na maksa. Moglibyśmy pyknąć raz dla Ciebie a potem dla mnie. We dwóch wygodniej, niż obsługiwać auto i kompa równocześnie samemu. A ja bym mimo wszystko chciał u siebie posprawdzać mapę doładowania turbo i kilka innych rzeczy...

Opublikowano

O to mi wlasnie chodzi. Co powiesz na czwartek okolo 17?

Opublikowano
O to mi wlasnie chodzi. Co powiesz na czwartek okolo 17?

Może dałoby radę w czwartek, choć wolałbym późniejsze godziny. Na dzień dzisiejszy mam córę w szpitalu, ale jak wyjdzie do czwartku, to wtedy możemy się umawiać.