Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie, dzis chooyowy humor bo poszla degradacja z brygadzisty za to ze jak to ktoś powiedział bylem zbyt malym qutasem dla pracowników...a dolozyl sie do tego kierownik sąsiadującego serwisu. Moral: trzeba byc chooyem i wyebane mieć na innych;-) gdyby nie to ze srodek tygodnia to bym sie nayebal;-);-)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W jakiej branży?

Opublikowano

Moto a dokładnie kosmetyka/myjnia samochodowa

Opublikowano
:bry: kiedy motor show w tym roku?
Opublikowano

27-30 marca

Opublikowano

27-30marca

Opublikowano

thx panowie.

miedzikos możesz mi polecić jakąś folie chciałem grila obkleić i może słupki

Opublikowano

3M, Arlon, bruxafol :wink:

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Chce zamówić ściągacze do sprężyn do a4 b6 i jaką długość zamówić? Proszę o szybką odpowiedź bo właśnie zamawiam. :jerk:

Wymieniam sprężyny z przodu i z tyłu.

Te będą dobre czy za długie?

Ściągacz do sprężyn 2szt ściągacze 380mm amortyzat (3911159389) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Siwy co to za myjnia ?

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
Siwy co to za myjnia ?

Myjnia u autoryzowanego dealera samochodowego Honda, Volvo, Hyundai, Peugeot, Range Rover, Jaguar no i auta po naprawie blacharsko lakierniczej. Od mycia ze sprzątaniem,mycie silników do prania i czyszczenia skóry wraz z konserwacją skóry, hydrofobizacja tapicerki, hydrofobizacja szyb itp;-) Robię tam już 7 lat i takie podziękowanie, jedyne co mi pójdą na rękę to siano mi opuszczą tylko o 200-300zł ale to tylko na słowo jest a wiadomo jak to jest i szukam już chyba roboty;-)

Opublikowano

Rozumiem, że u Prezesa Mikołaja Karlika, możesz do mnie podlecieć przy okazji to może coś pomyślimy

Opublikowano
Witam, mam pytanie. Chce zamówić ściągacze do sprężyn do a4 b6 i jaką długość zamówić? Proszę o szybką odpowiedź bo właśnie zamawiam. :jerk:

Ściągacz do sprężyn 2szt ściągacze 380mm amortyzat (3911159389) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Podaruj sobie , jedno wielkie gówno, za długie , gwint rzadki dużo siły potrzeba, gną się i śruba obciera sprężynę - jak już celuj w yato , drobny gwint i jakość ok. W mojej B5 przednia sprężyna jest na tyle twarda że nawet yatowski ścigacz dostał w d....

Jak chcesz jestem z Wrześni , podjedź obadasz jak co wygląda , mogę ci pożyczyć nawet.

Opublikowano

Dokładnie tak;-) Vario PW

Opublikowano

Podaruj sobie , jedno wielkie gówno, za długie , gwint rzadki dużo siły potrzeba, gną się i śruba obciera sprężynę - jak już celuj w yato , drobny gwint i jakość ok. W mojej B5 przednia sprężyna jest na tyle twarda że nawet yatowski ścigacz dostał w d....

Jak chcesz jestem z Wrześni , podjedź obadasz jak co wygląda , mogę ci pożyczyć nawet.

Eh, już zamówiłem:kwasny: Jak będe miał z nimi problem to zgłoszę się do Ciebie. :wink:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Dzieki za podpowiedz