Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Panowie, ma kto odsprzedać jedna przetwornice HID??

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra ale chodzi mi o to czy zaslepiony niesprawny egr bedzie tak samo zachowywał sie jak niesprawny nie zaslepiony? ?

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Opublikowano

niestandardowy, pamiętam .. nawet miałeś dzwonić wczoraj :P

Opublikowano
Dobra ale chodzi mi o to czy zaslepiony niesprawny egr bedzie tak samo zachowywał sie jak niesprawny nie zaslepiony? ?

Rozumiem że cewka zapłonowa , przewody i świece sprawdzone? Kompresja?

---------- Post dopisany at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany at 18:37 ----------

jak zaslepisz egr-a tez wywali blad.

Pany... potrzebny telefon do musashi...

My piszemy o Corsie :decayed:

Opublikowano

Wlasnie banan ze nie do końca. Na chwile obecna sprawdzone jest przepływomierz i filtry oraz sonda lambda, zaslepiony egr i wymieniony termostat. Jest sposób na spr sprawności cewki i swiec ?? A kompresja nie wiem wogole co to :(

Opublikowano

Witam :hi:w poniedziałek wymieniam :banan:

20140222_185237.jpg

Opublikowano

no nie mogę kto tu się odezwał :decayed:

Opublikowano
no nie mogę kto tu się odezwał :decayed:

A Ty drugi biały kruk......:polew:

Opublikowano

chyba nie jest tak źle :grin:

Opublikowano

bry ;)

Banan, wiem ze o corsie, myslalem ze tez wywali blad. jak w awx wywali a podcisnieniowy to pewnie w corsie tez.

czesc madas :)

no i dzieki Madbar... :decayed: jutro go bede molestowal... :wink:

---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ----------

mateusz, jaki koszt sprezyn?

Opublikowano

cześć Marcin :hi:

Opublikowano
  • Autor

Dobry Panowie :hi:

---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ----------

:hi: Panowie co tam słychać w państwie duńskim??:decayed:

w sobotę możesz liczyć na mnie :thumbup1::thumbup1:

Opublikowano

"Wlasnie banan ze nie do końca. Na chwile obecna sprawdzone jest przepływomierz i filtry oraz sonda lambda, zaslepiony egr i wymieniony termostat. Jest sposób na spr sprawności cewki i swiec ?? A kompresja nie wiem wogole co to :(

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka."

Jak sprawdziliście przepływomierz ? jak się zakłada nowy to trzeba skasować adaptacje i zapierdziela jest to bardzo częstą przyczyną , z kolei egr jak będzie miał uwalony układ pomiarowy w sensie potencjometr to też będą szarpania mimo ,ze będzie zaślepiony z tego co pamiętam to w x12xe egr jest razem z kanałem wodnym także kijowo jeśli chodzi o jego zaślepianie jak będziesz miał problemy to się zgłoś do mnie mam Tech 2 oryginał i trochę wiedzy do tego pozdro

Opublikowano

bardzo dobrze Areczku...bo po 7 jestem u Bartka i nie wiem co w PWR będę porabiał :grin:

Opublikowano
"Wlasnie banan ze nie do końca. Na chwile obecna sprawdzone jest przepływomierz i filtry oraz sonda lambda, zaslepiony egr i wymieniony termostat. Jest sposób na spr sprawności cewki i swiec ?? A kompresja nie wiem wogole co to :(

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka."

Jak sprawdziliście przepływomierz ? jak się zakłada nowy to trzeba skasować adaptacje i zapierdziela jest to bardzo częstą przyczyną , z kolei egr jak będzie miał uwalony układ pomiarowy w sensie potencjometr to też będą szarpania mimo ,ze będzie zaślepiony z tego co pamiętam to w x12xe egr jest razem z kanałem wodnym także kijowo jeśli chodzi o jego zaślepianie jak będziesz miał problemy to się zgłoś do mnie mam Tech 2 oryginał i trochę wiedzy do tego pozdro

No i widzisz. Caly czas dowiaduje sie czegoś nowego. Na moje nic nie bylo kasowane. Poprostu wyciągnął przeplywke z innej corsy(mojej mamy) i założyliśmy do mojej i jazda.. bez rezultatu więc przeplywke wykluczył. Tylko chodzi o ten egr.. kurde jak byl niesprawny i zaslepiony no to i tak d*pa i w sumie może najpierw mógł go dobrze wyczyścić a pozniej dopiero zaślepic co? Dobrze bartek zglosze sie najwyzej do ciebie w najgorszym wypadku a to auto musiałbym zostawic tak?:)

Opublikowano
bry ;)

Banan, wiem ze o corsie, myslalem ze tez wywali blad. jak w awx wywali a podcisnieniowy to pewnie w corsie tez.

czesc madas :)

no i dzieki Madbar... :decayed: jutro go bede molestowal... :wink:

---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ----------

mateusz, jaki koszt sprezyn?

520zł w motointegrator :wink:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ----------

bardzo dobrze Areczku...bo po 7 jestem u Bartka i nie wiem co w PWR będę porabiał :grin:

Dobrze coś wymyślimy :grin:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: się wita:hi: